top of page

MILLENNIUM SUMMERCLUB @ Seurahuone & Memphis

 

Odotin innolla näitä bileitä. Millennium on aina tarjonnut laadukasta bile toimintaa ja mikä parasta, todella hyvää musiikkia. Tämä ilta ei tehnyt poikkeusta linjaan. Viihdyin paikalla ennen kuin tuli sitten lähdön aika normaalista poiketen ennen pilkkua.

 

Paikalle saavuttiin siinä klo 21 nurkilla mikä oli aika tarkkaan aika jota olin suunnitellut tulevani paikalle. Tulin suoraan kaverin synttäribileistä joilla olisi voinut olla pidempäänkin ilman illan rientoja. Että tänä viikonloppuna on ohjelmaa riittänyt ihan omiin tarpeisiin.

 

Supercool arena oli paikka joka oli auki jo tähän aikaan. Kepeää house soundia soitteli Gert Sigijane..Siinä odottelin että Millennium arena avaisi ovensa joka tapahtui klo 22. Gert palaili synttärikemuihin vielä takaisin.

 

Supercool arena ja toinen soittaja. Tämä setti alkoi ihan oudon kuuloisella biisillä ja soittelut kuullostivat varsin erikoisilta, aika paljon "normaalista" poikkeavaa soundia. Mutta paikkaan sopivaa "kansan" musiikkia. Ettei ajanut asiakkaita pois kauhealla mätöllä.

 

Led valokannuihin tuli virtaa vähän ennen klo 22. Varmaan pimeämpään aikaan saavat kivan valaistuksen aikaan paikkaan.

 

Koitti klo 22. Oli aika avata Millennium arenan ovet. Frank Wells sai kunnian aloittaa illan tällä puolella. Kivan kuuloista letkeää vokaali trancea. Hyvä setti, tykkäsin kovasti. Olin ensimmäisten joukossa jotka hyökkäsivät "isolle" puolelle sisään.

 
1 view

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page