top of page

LASERPOINT @ Kaapelitehdas

 

Piti tähän reissuun ottaa vauhtia hämeenlinnasta. Syy moiseen mielettömyyteen löytyy bilekuljetuksesta joka oli järjestetty illan bileeseen. Koska kokemuksesta tiedän että bilebussissa on aina tunnelmaa. Tämä reissu ei tehnyt poikkeusta.

 

Olihan meillä taas perinteiset etkotkin jotka olivat legendaariset niinkuin tähänkin asti. Tällä kertaa oli panostettu ruokapuoleen joka tuntui olevan varsin tulista sorttia mitä valmistusta seurasin vierestä. Puikoissa oli kyllä asiansa osaava kaveri apulaisineen.

 

Bilepaikalle saavuttiin vähän klo 21 jälkeen. Super8 & Tab oli isolla stagella soittamassa kun saavuttiin paikalle. Ensimmäinen tuttu joka tuli vastaan aika pian kun merikaapeli halliin pääsi sisään oli DJ Orion. Massiivisiin lavarakenteisiin kiinnittyi huomioni heti. Mielessäni mietin että jos tuo rakennelma vielä nousee lisää niin sinne tarvitaan hissi.

 

Suuntasin samantien oletusarvoisesti pienemmälle areenalle fiilistelemään Infektoa. Tämä rouhea setti oli kyllä makuuni. Infekto nappasi cd soittimen käsiinsä ja kikkaili soittimella. Jämähdin infekton setin ajaksi pienelle puolelle. Infekto soitti jonkun ”uusio versio” Grace – Not over yet biisistä. Seuraava setti eli Pietarin setti meni ihan ohi.

 

Bongasin illan aikana enkelin siivet ja muutenkin oli näkyvissä hetkittäin että oli uhrattu aikaa bile lookin eteen. Hienoja asukokonaisuuksia, Uv-maalilla maalattuja kasvoja ja muita kikkoja. Glowstickeja oli ilahduttavan paljon liikkeessä. Olihan eräs vanhempi herra paikalla edesauttamassa tätä asiaa.

 

Isolla areenalla oli koffin erikoinen rakennelma koffin myyntipisteenä. Joka  BT setin aikana romahti maihin kertaalleen mutta saatiin väliaikaislla ratkaisuilla taas toimintakuntoon ja päästiin myymään janoiselle kansalle taas juotavaa. Isolla areenalla oli vaikuttava valoarsenaali.

 

MIKKO NIEMINEN & MIIKA KUISMA Tämä setti meni kyllä suurimmalta osalta ohisektoriin kun sitä juuttui juttelemaan. Sen mitä kuulin setistä niin maistui.

 

Monelle varmasti illan kohokohta... Klo 23... Laserit kehiin. Älytön määrä kännyköitä nousi samantien pään päälle kuvaamaan. Laserit on aina vaikuttavat vaikka niitä on nähnyt jo useamman kerran aikaisemminkin. Pienen puolen bassot kyllä tunsi luissaan. Pisteet kotiin pienen puolen laserin käytöstä. Kivaa settiä. I like it.

 

SASHA F & SERGEI SHKUROFF heittivät setin teknoa. Taisi olla Sergeillä ensimmäinen teknosetti kautta historian. Mitä juttelin myöhemmällä vaiheilla iltaa setin jälkeen. Kriss G, asia mistä puhuttiin tovi niin asia on nyt vireillä.

 

ORION & FLIGHT setistä kuulln alkua vähän ja loppu meni ohisektoriin. Tämän illan aikana moni setti meni osittain tai kokonaan ohisektoriin kun törmäsi tuttuihin joita osaa ei ollut nähnyt pitkään aikaan. Tuttuja riitti... Mutta sitä nämä kaapelin bileet tuppaa olemaan että paljon tuttuja kenen kanssa tulee juteltua pitkät tovit.

 

ALEX KUNNARI Setti meni kanssa suurimmalta osin ohi sektoriin ylläolevasta syystä, tuttuja. Mutta sen mitä kerkesin kuulemaan niin hyvältä kuullosti.

 

PROTEUS & NEON Setin aikana jäin suosiolla siihen oven nurkille kun näytti siltä että sinne tilaan ei mahtunut enää yhtään ihmistä. Olin vaihtamassa areenaa kun jouduin laittamaan liinat kiinni ja kääntymään takaisin. Syy oli RMB – Spring. Kova leka. Sen jälkeen piti tunkeutua hetkeksi peremmälle ja kuunnella tuleeko muita kovia lekoja. Kuuma oli kuin pätsissä. Neonin kanssa juttelin niin oli samaisessa setissä tullut myös PUSH – Universal nation . Kova leka sekin.

 

Illan paras kommentti tuli neiti-ihmiseltä joka heitti että en tunnistanut sua kun sulla ei ollut sitä normaalin kärsivää ilmettä. Putosin tuosta kommentista.

 

DIXON & ALKEMIST Kaveri kehui tätä settiä munakkaaksi teknoksi. BT kun aloitti niin en liikoja poistunut isomalta areenalta pois. Setit vaan liimasi jäämään paikalle loppuun asti. Jäi pienempi areena kokonaan ilman huomiota. Valinta oli vaan tehtävä.

 

Illan kovimmat odotusarvot kohdistui BT settiin. Sisäänheitto oli kyllä ihan näyttävä ja massiivinen. Tässä kohtaa ekaa kertaa pyrot käyttöön. Kaverin setti oli kova, aika hyvin omaan trance makuuni sopivaa tavaraa. Biisin bongasin sieltä 01.28. BT – Flaming june. Odotin että kansa olisi reagoinut enemmissä määrin biisin tuloon. Oli aika vaisu. On se vaan julmetun kova biisi. Toinen biisi oli Tiesto ft. BT – Love comes again. Tämä kaveri ei pettänyt odotuksiani. Illan kovinta antia. 01.43 oli joku mystinen tekninen ongelma joka korjaantui pikaisesti.

 

ORKIDEA Illan viimeinen setti. Eikä pyroissa säästelty sisäänheitossa. Maestro ei pettänyt setillään tänäkään iltana. Erittäin hieno setti. Joku versio DANCE 2 TRANCE – Power of american natives biisistä. Hieno setin lopetusbiisi jonka nimeä en saa nyt päähäni. Mikä leka kimara tuli loppuun varsinaisen setin jälkeen. Kaiken kruunasi viimeinen biisi koko iltana. Prodigy – Voodoo people... Illan leka!! Kiitos Tapsa! Illan parasta antia BT setin kanssa. Lämmitti vanhan mieltä kovasti. Battery tiskin takana jorattiin tapsan tahtiin pitkät tovit. Tapsa otti kyllä yleisönsä ja kiitti syvällä kumarruksella bilettäjiä. Sen mitä näin sieltä kaukaa.

 

Hetkittäin siellä havaitsi paidattoman miehen. Kuumahan siellä isollakin puolella tuppasi olemaan. Hiki valui taas vaikka fiilisteli vain paikallaan seisten. Hyvän bileen merkki. Silloin on ainakin väkeä ollut tarpeeksi paikalla. Paperisilppu kaveri oli kanssa huomiota herättävä ja veikkaan että oli aika kuuma asuste. Pieni punainen piru tanssi antaumuksella hiki päässä niinkuin joka bileessä tekee hamaan loppuun asti. Tiedät varmasti kuka olet. Tapsa kyllä puristi loputkin voiman rippeet mitä ei porukalla enää varmaan siinä lopussa enää ollut. Mutta jalat hapoilla viimeiset jorattiin. Olikohan eräällä naishenkilöllä ollut korkokengät matkassa tai muut tanssimiseen sopimattomat jalkineet kun tanssi paljain jaloin.

 

Bilebussissa oli todellakin tunnelmaa. Menomatkalla kova meno joka johtui siitä kun mopo karkasi rotkoon... Ihan normitouhua oli täälläkin bussissä. Ei eronnut lahden bilebussin vastaavaan toimintaan. Yhdessä vaiheessa käytävällä oli väkeä liikkumassa ja tuli tarve painaa jarrua voimaakkaasti. Senhän tietää mitä siinä tapahtui. Käytävällä oli kasa ihmislihaa päällekkäin... Paluumatkalla kuului stooria vitosen sedästä. Sitä riitti. Yleensä tunnelma on aika vaisu paluumatkalla. Lahden bussissa on usein kaveri mukana joka heittää semmoisia puujalka vitsejä että saa nauraa vedet silmissä. Lahden bilebussi järjestelyt ovat olleet vähissä vähäisen mielenkiinnon takia. Mutta se siitä vertailusta. Hämeenlinnan bilebussin tunnelma ei hirveästi eroa lahden vastaavasta. Yksi asia jäi harmittamaan, vaikka kuinka pyydettiin moneen otteeseen, niin meidän kuski ei suostunut driftaamaan liikenneympyrässä.

 

Kiitoksia Laserpoint hienoista bileistä taas. Homma vaan pelaa... Etkoiluporukalle kanssa kiitoksia, erityisesti kokki kolmoselle apureineen jotka väänsivät varsin herkullisen näköistä ja varmaan maistuvaa syötävää. Kiitos Juhani että kestit tätä apinalaumaa katsella ja kuunnella. Kiitos Nightraver houstauksesta jälleen. Kiitos tutuille, uusille ja vanhoille,  juttutuokioista joita riitti. Meidän porukassa taisi olla aika paljon laserpoint neitsyitä. Heistä aika moni oli vakuuttunut bileestä ja uhkasivat tulla toisenkin kerran. Vaikka tämä vauhdinotto hämeenlinnasta ei ollut edullisempaa kuin suoraan lahdesta ajaa helsinkiin bileisiin. Mutta silti tämä reissu oli heittämisen arvoinen kaikkineen. Kympin reissu. Jäi semmoinen tuntuma että jäi sen sata asiaa mitkä olisivat ansainneet maininnan tässä. Mutta kun ei muista just tällä hetkellä asioita.  Kiitos ja anteeksi...

 

17.04.2010 on merkitty kalenteriin...


1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page