top of page

LAHTI2IBIZA - Reach for the lasers tour @ Senssi

 

Ennen klo 22 paikalle. Ennen ovien avaamista oli jo hillitön jono innokkaita bilettäjiä odottamassa. Odotin lasereiden näkemistä. Ne olivat kyllä varsin näyttävät. Koko illan oli tunnelma katossa, jos mahdollista niin vähän sen yläpuolellakin! Ihan mielettömän hyvä fiilis oli paikassa koko illan.

 

Ovelle kun saavuin näin todella pitkän jonon oven edessä. Onneksi järjestävää porukkaa oli siinä oven edessä niin ei tarvinnut kuunnella mahdollisia sora ääniä kun livahdan jonon ohi. Tämä pitkä jono taisi jatkua tuonne klo 01.30 pintaan asti ja kaikki halukkaat eivät ilmeisesti mahtuneet sisään. Tungos oli tänä iltana tosiasia. Hyvät ihmiset ketkä jäitte ulkopuolelle niin suunnatkaa ensi kerralla heti klo 22 pintaan paikalle niin pääsette varmasti sisään.

 

Täällä oli tänä iltana heti alusta lähtien todella hyvin porukkaa paikalla. Fiilis oli sen mukainen, korkealla.

 

Pääsin paikan isompaan tilaan ja sitten haukottiin henkeä juurikin sen takia mitä edessäni näkyi. Niin hyvää visuaalista nannaa että silmä lepäsi näyssä. Tässä vaiheessa lasereita ei ollut vielä käytössä. Laserit kun tuli kehiin niin olin myyty. Laser on aina laser. Osaavissa käsissä todella nättiä katseltavaa. Niinkuin täällä tänä iltana.

 

Ensimmäinen biisi mitä kuuli paikassa oli spiller – grooveyet. Ennen virallista avausta tämä. Ensimmäisenä soittovuoroon DJ Reaxon. Itselle tuntemattomia biisejä toinen toisen perään. Viimeinen biisi setissä swedish house mafia – One (Your name).

 

Klo 23, vuoroon konkari dj, coma. Iio – rapture biisin aikana tuli selittämätön vika joka saatiin korjattua nopeasti kuntoon ja soitto jatkui ilman ongelmia. Illan paras sisäänheitto spiikki ehdottomasti tässä kohtaa. Ei ihan sanatarkkaan, tämä kaveri soittelei levyjä bileissä silloin jotkut teistä paskoi vielä vaippaan. Joka on ihan totta että ei siinä mitään väärin ole.

 

Coman setistä tykkäsin isosti. Hyvä kokonaisuus. Tästä setistä alkoi todellinen musiikillinen ilotulitus joka kruunattiin mitä parhaimmalla helmellä. Eli illan viimeinen biisi jota en itse ikävä kyllä ollut kuulemassa kun piti olla nukkumassa aikaisen herätyksen takia. Sen verran biisistä voi kertoa että jos olisin ollut paikalla olisin huutanut suoraa huutoa silkasta ilosta että kuulee bileissä kyseisen biisin.

 

Ei enempää eikä vähempää kuin Mory Kante – Yeke yeke (Hardfloor remix). Ei paljon kovempaan lekaan olisi bileitä voinut lopettaa. Kuulin tämän seuraavana päivänä matkalla tampereelle ja ei ollut kaveri säästellyt ääntään biisin tunnistaessaan.

 

Klo 00.30, vuoroon Sergei Shkuroff. Hyvä veto ottaa soittamaan kaveri joka on pääkallo paikalla käynyt itse soittamassa niin tietää vähän mitä siellä saarella soitellaan. Hyvä musiikillinen linja jatkui. Todella hieno setti tämäkin. Tykkäsin kovasti.

 

Jokunen biisi bongaus setistä. Aloitus duck sauce – big bad wolf, prodigy – their law, fat boy slim – push the tempo, depeche mode – personal jesus (Eric prydz remix). Axwell – Heart is king. Jaydee – Plastic dreams versiointi. Viimeisenä Survivor – Eye of the tiger.

 

Tuli mieleen että Eric Prydz teki faihtless – i'm not going home biisistä. Todella kova versiointi. Se vaan toimii kuin häkä. Löytyy hyllystä tämä versio.

 

 

Porukkaa oli tullut pidemmän matkan takaakin paikalle. Tällä kertaa ei ollut tanssilattiaa "hiekotettu"...

 

Järjestävän tahon vanhepiakin oli tullut paikalle katsomaan toimintaa.

 

Klo 02, Vuoroon K-System, aloitus raita oli kyllä klassikko, js16 – stomp to my beat. Tästä setistä ei paljoa mielikuvia, reilun 30min kerkesin kuulemaan tätä ja oli aika poistua nukkumaan seuraavan päivän velvollisuuksien takia. Mutta kaverin soittamaa viimeistä biisiä ei voi kuin ylistää. Enkä varmaan jää yksin tämän kanssa. Mory Kante – Yeke yeke hardfloorin remixinä vaan toimii niin hyvin.

 

Harmittaa kun joutui lähtemään ennen aikojaan mestoilta pois. Olisi mielellään ollut loppuun asti. Laserit ekaa kertaa bileissä mukana. Olivat todella näyttävät. Eikä visuaalinen puoli huono ollut, paremminkin törkeän hienoa katsottavaa. Itse viihdyin täällä enemmän kuin hyvin koko illan.

 

Ei pidä unohtaa sitä että lunta satoi tanssilattialle porukan niskaan. Miten tuon fiiliksen paikalla voisi selittää. Jotain ihan uskomattoman hienoa. Mikä parasta tämä fiilis kantoi heti alusta hamaan loppuun asti. Sen aikaa siis kun olin mestoilla. Paras fiilis bileessä senssissä missä olen koskaan ollut. Naiset oli todella nättejä tänä iltana!!

 

Tampereen porukka huom! Katselkaa kuvia ja älkää sen jälkeen enää arvo lähdenkö vai enkö lahde? Väitän että koette semmoisen audio visuaalisen kokemuksen jota ette ole hetkeen nähneet.

  

    

  2 views

Commenti


bottom of page