top of page

LAHTI2IBIZA pres. FANTASY WEEKEND FESTIVAL pt 2 @ Senssi

 

Viikonlopun bileputken toinen ilta edessä. Maistuva kattaus musiikkia tarjottiin illan aikana. Tänä iltana ei satanut lunta. Jonoa oli reilusti ennen klo 22 aikaan. Tästä on hyvä jatkaa.

 

Paikalle klo 22 aikaan, eli heti alusta lähtien. Odotan innolla illan tulevia settejä mitä tuovat tullessaan. Odotettavissa hieno ilta. Illan soitannan aloitti Jayvee & J7. Heille molemmille tänään soitettu setti oli paljon normaalista poikkeavaa. Soittelun jälkeen juttelin heidän kanssaan ja sain kuulla että oli ollut kivaa soitella tämmöistä matskua vaihteeksi. Todella kova aloitus iltaan. Tykkäsin tästä kovasti.

 

Biis bongauksia setistä. Armand van Helden – You don't know me. Pendulum – The island. The bucketheads – The bomb. David Bowie – Let's dance. Daft punk – Burnin' kuuloinen biisi, en ihan varma kun tulin niin huonoon aikaan että biisi vaihtui aika pian enkä saanut varmuutta. SM TRAX – Climb on top. Super8 & Tab – Helsinki scorchin'.

 

Ihmeteltiin että miten paljon ihmisiä on tullut paikalle ennen sitä maagista puoltayötä. Ihan hyvä että saatiin tunnelma kohdalleen heti alkuun. Illan aikana nähty tanssijoita pöydällä ja  Kaiutin pinon päällä.

 

Loungessa kuultu prodigy – Voodoo people biisistä kyllä pahin versio mitä olen koskaan kuullut. Ei toiminut millään muotoa omaan makuuni. Loungen puolella aina välillä kävin kuuntelemassa mitä soittelevat ja kuka soittaa. Hosted by Chicago lounge dj's. Kevyempää soitantaa täällä koko illan aikana.

 

Puolenyön aikaan vuoroon Lovetone. En muista olisinko kuullut kaverin tällä nimellä tehtyä soittosettiä aikaisemmin. Eipä tämä setti tuottanut minkäänlaista pettymystä. Tämä toimi muutamaa biisiä lukuunottamatta täysillä. Tykkäsin tästä suorituksesta. Soittaja oli ihan liekeissä!

 

Muutaman biisin bongasin setistä. Axwell & Dirty south – Open your heart. Modjo – Lady (Hear me tonight). Benny Benassi – Satisfaction. Robin S – Show me love. Eurorythmics – Sweet dreams. U2 – New years day. Swedish housemafia – Save the world.

 

Ensimmäisen tunnin loppupuolella tuli muutama biisi ns. nykysaundia josta en erityisesti pidä. Mutta se korjaantui onnekseni. Mutta tanssiva yleisö piti soitosta koko ajan, se on tärkeää.

 

Samaan aikaan loungessa Deadmau5 – Ghost'n'stuff. Energy 52 – Cafe del mar, uusio versio tosin ettei niin täydellinen kuin voisi originaalina olla. Maku asia.

 

Klo 01.30 Vuoroon illan viimeinen ja ehkä monelle odotetuin soittaja illassa, ehkä koko viikonloppuna? Milla Lehto. Tämä setti oli selkeästi erilaista saundia kuin aikaisemmin soitetut setit illassa. Hyvällä tavalla erilaista teknompaa saundia kehiin.

 

Pitkin iltaa bongattu paidattomia poikia normaalia enemmän. Joka paikassa missä liikkuikin niin oli ihan tuskaisen kuuma.

 

Tässä jos niputtaa illan ja koko viikonloppua pakettiin. Molempina iltoina mahtavia settejä tuli kuultua. Ehkä ihan aavistuksen parempi tarjonta oli lauantaina. Viikonloppu oli kyllä onnistunut kaikin puolin. Massiivisia rakennelmia lavalla ja äänessä ei oltu säästelty.

 

Perjantain kohokohtia oli Mr A & Heikki L setit, todella kovia. Lumisade jota saatiin tanssilattialle illan aikana. Lauantaina musiikin puolesta koko ilta oli yhtä juhlaa. Tänä iltana saimme nauttia saippuakuplista. Ei sovi unohtaa hiekka alustaa tanssilattialla. Aivan mahtava viikonloppu, nyt jaksaa kohdata taas  arjen haasteet paremmin. Kiitos järjestäjille ja senssille viikonlopusta. Toivottavasti paikalla olleet nauttivat illtojen tarjonnasta yhtä paljon kuin minä. Jään innolla odottamaan tämän porukan seuraavaa tapahtumaa.

  

  1 view

Comments


bottom of page