top of page

LAHTI2IBIZA pres. FANTASY WEEKEND FESTIVAL pt 1

 

Huh huh... Tämän porukan ensimmäinen bile oli näyttävä kaikin puolin  Nyt pistettiin vielä  paremmaksi. Tämähän lähes vetää allekirjoittaneen sanattomaksi. Koulun aloittajais bileet kaksi iltaa putkeen. Ensilumi tänä vuonna ennätys aikaisin lahteen!

 

Aika pian klo 22 jälkeen paikalle. Ovella oli ystävällistä toimintaa, kiitos kaunis siitä. Oli aika pitkä jono heti alussa. Toisen yllätyksen koin kun pääsin paikkaan sisään niin se määrä ihmisiä jotka olivat heti alussa tanssilattialla. Heitä oli todella paljon kun miettii yleensä mitä tähän aikaan on, propsit siitä.

 

Tänä iltana oli rakennettu paikkaan kaksi stagea jotka eivät häirinneet toisiaan yhtään. Ei kuulunut musiikki ollenkaan toiselle puolelle. Loungen isäntinä oli tänä iltana chicago loungen porukkaa. 3 soittajan voimin. Hiekassa sai tänäkin iltana ihmiset tampata.

 

Ei ole tälläkään kertaa tekniikassa säästelty. Tanssilattialle satoi lunta, jonkin sortin paperisilppua ja co2 tykit toivat viilennystä tanssilattialle. Ääni oli kyllä todella muhkea ja massiivinen. Basso tuntui kropassa. Loungen ääni oli myös kohdallaan.

 

Niin siirrytään siihen olennaiseen, täällä siis soitettiin myös musiikkia kolmen soittajien toimesta. The Drugbrothers sai kunnian aloittaa soitannan. Uutta saundia soitossa. Setissä bongattu Pendulum – The island.

 

Tällä kertaa olis aihetta mennä loungeen, morjestamaan chicago loungen porukkaa ja vähän siinä samalla kuuntelemaan soitantaa. Loungeen sopivaa housea korviini kantautui. Kevyttä soittoa. Valotekniikka ohjauksen osalta oli hitusen vanhaa mutta mikäs siinä kun ajaa asiansa ja toimii.

 

Klo 23.30 Ensimmäinen illan vieraista. Mr A dekkien taakse. Tämä setti oli kyllä aivan törkeän kova! Mieltä lämmitti erityisesti vanhan liiton saundi jota kuulin pidemmän pätkän setissä. Aivan loistavaa. Jossain kohtaa saundi muuttui tuoreampaan matskuun. Silti toimi kokonaisuutena hyvin, hyvää saundia..Me likes! Tässä setissä vieraili ajoittain torven ääni.

 

Muutama biisi bongaus. Moby – go, sopivasti erilainen ja omaan korvaan toimiva versio. Pätkä Technotronic – Pump up the jam biisistä. Mory kante – Yeke yeke. Wink – Higher state of consciousness, tämän biisin tunnisti heti kun alla rupesi soimaan. Muutama tuoreempi uusio versiointi kuultu myös. Justice – Civilization. Sonique – Sky

 

Porukka oli hyvällä fiiliksellä liikkeellä. Paljon hymyileviä kasvoja bongattu. Klo 00.20 loungen puoli oli kyllä semmoinen pätsi että ei pahemmasta väliä. Oli tuskaa olla. Isolla puolella rantapalloja ja uimarenkaita ilmassa. Unohtamatta co2 tykkejä jotka toivat mukavan viilennyksen hetkeksi. Lunta satoi tupaan. Myös paperisilppua sai tanssiva ihmismassa niskaansa.

 

Klo 01.30 Illan toinen vieras soittovuoroon. Ei enempää eikä vähempää kuin Heikki L. Tämä setti ei hävennyt yhtään ensimmäistä todella kovaa settiä. Tälle setille ehdottomasti jaettu ykkössija Mr A:n setin kanssa. Loistavia biisivalintoja! Soittaja oli todellakin liekeissä!

 

Muutama biisi bongaus. Eurorythmics – Sweer dreams uusio. Modjo – Lady /Hear me tonight). Nyt haettiin biisi kaukaa menneisyydestä, The animals – House of the rising sun. Tähän biisiin miksattiin sitten Robin S – Show me love. Silloin pääsi ilmoitlle pienimuotoinen huuto! Tämä biisi on vasta viime vuosina ruvennut toimimaan omaan korvaan. Klassikko arvonimellä kulkee jo. Ercola vs. Heikki L – Deep at night. Depeche mode – Personal jesus. Tästä biisistä joku itselle uusi versio joka svengasi kuin hirvi. Toimi! Goodmen – Give it up, tämäkin biisi tunnistettiin nopeasti kun rupesi alla soimaan. Leka! Swedish housemafia – Save the world.

 

Kävin loungessa, sinne tullessa soi pendulum – Witchgraft. Toimii.

 

Porukka oli löytänyt paikalle heti aloitukseen todella isolla joukolla jota ihmettelin suuresti. Se oli hauskaa että saatiin "bileet" käyntiin heti alussa kun oli tarpeeksi porukkaa mestoilla. Valotekniikka oli näyttävää, musiikki tuntui kropassa. Volumet oli hyvällä tasolla miettien kun oli -15db tulpat korvissa.

 

Muutama bilettäjä tuli juttusille, kiitoksia juttutuokiosta ja palautteestanne. Kuuntelen mielelläni palautetta teiltä. Että rohkeasti vaan juttusille. Jos kuvaan haluaa niin nykäiskää hihasta niin otetaan se, No problem.

 

Omalta osalta ilta oli kyllä täysin onnistunut. Odotusarvot oli aika korkealla ensimmäisen bileen suorituksen jälkeen, sanoisin että odotusarvot täyttyivät kevyesti. Mitä lauantain lineupia katsoin ei jää lauantai yhtään perjantain varjoon! Tämmöistä lahti todella kaipaa lisää.

  

 

  2 views

Comments


bottom of page