top of page

Lahti 2 Ibiza @ The Room

 

Tämän paikan hautajaiset tänä iltana. Ensimmäistä kertaa paikassa ja samalla viimeistä. Paikka sai arvoisensa lopetus bileen. Tanssilattialla tonneittan hiekkaa. Ibiza tunnelmaa todella. Vierailevat soittajat suomen huippuja.

 

Vähän ennen 23 sisään. Oli silloin hyvä jono paikkaan. Ovella kyseltiin kuntoa. Ei välttämättä virkeimmäin näkoinen kun on aamulla kello 5 aikaan herännyt. Työtään ovimies tekee että täysi ymmärrys sinne suuntaan. Niin ja autolla olin liikkeellä.

 

Porukkaa oli paikalla todella paljon heti alkuun (klo 23) ja porukka oli pukeitunut teeman mukaan. Hyvin kevyesti. Kerkesin hetken kuunnella The drug brothersin settiä. Muutaman biisin verran.

 

Jonkin verran klo 23 jälkeen dekkien taakse Eliot Ness, saundi muuttui teknommaksi, hetkittäin aika härön kuuloista saunidia. Tuli soitetusta setistä fiilis kuin olisi ibizalla. Muutama linjasta poikkeava biisi joita oli setissä mukana. Mory Kante – Yeke yeke, Cassius – Feeling for you, Faithless - Insomnia uusio. Energy 52 – Cafe del mar uusio. Väliin soitettiin pätkää A-tyypin – Ihanaa leijonat ihanaa alkua. Tämä puhe osuus. Tätä kuultiin useampaan kertaan, täysin aiheesta. Tämä setti maistui! Setin viimeisin biisi oli kunnioitus leijonien suoritukselle, Poju – Poika (saunoo). Edelleen kiitos leijonille!! Tällä kaverilla ei tänään ollut vaikeuksia tanssikansan fiilksen lukemisessa. Setti toimi tanssilattian fiiliksistä päätellen.

 

Tanssilattia oli koko ajan täynnä porukkaa ja fiilis oli kädet kohti kattoa. Silminnähden nauttivat musiikista mitä kuulivat. Palmu oli kelvannut tanssikaveriksi muutamalle juhlijalle.

 

Tuttuja ei ollut totuttuun tapaan paikalla. Eli "normi" bile porukkaa ei paljoa näkynyt. Mutta ilokseni havaitsin vanhuksia, pirteitä semmoisia keitä en ole nähnyt bileissä vuosiin oli paikalla täällä tänään. Tiedätte varmaan keitä olette, samalla sanon että teitä olisi kiva nähdä useammin bileissä. En ollut uskoa silmiäni kun ykst tästä porukasta tuli juttusille. Sama efekti oli kun mulle morjestettiin ja en ollut uskoa silmiäni että kuka hän oli.

 

Aika nuorta porukkaa oli paikalla. Varmaan ns. normiporukkaa paikassa. Illan aikana silminnähden porukka vaihtui ja jossain vaiheessa porukka silminnähden väheni. Siinä klo 03 nurkilla porukkaa poistui jo mestoilta.

 

Klo 01.30 aikoihin vuoroon toinen illan vierailevista soittajista, dj orkidea. Kuulin että Tapsalle oli annettu vapaat kädet soiton suhteen. Väittäisin että sieltä soitettiin musiikkia suurella sydämmellä. Rakkaudesta ehkä sydäntä lähinnä olevasta musiikista, trancesta. Kaverilla on silmää lukea tanssilattiaa että tietää kyllä mikä toimii soitossa ja mikä ei. Tuli vanhaa hyvää settiä ja kasa klassikoita. Orkidealla osuvasti teemaan sopiva Space t-paita päällä.

 

Biisi bongauksi orkidean setistä. 3 drivers on a vinyl – Greece 2000, joku depeche mode biisi, Chemical brothers – Hey boy, hey girl, Illan kovin leka!!! Slusnik luna – Sun kunnon vanha orginaali. Kävin kiittämässä Tapsaa tästä biisistä! Bob Marley vs. Funkstar Deluxe – Sun is shining, IIO – Rapture. Näiden päälle paljon tutun kuuluisia biisejä joita ei vielä pysty nimeämään. Älyttömän kova setti. Hyvänkuuloista trancea. Tämä setti vie kyllä illan kovimman setin tittelin. Kiitos tästä setistä, se lämmitti vanhan mieltä todella.

 

Yksi tuttu oli bileissä myös, tosin tänään tiskin "väärällä" puolella töiden merkeissä. Eräs tuttu oli tampannut 6 tuntia putkeen kuin hullu väärissä lääkkeissä. Jalat kiitti seuraavana päivänä, mutta varmasti sen arvoista.

 

Ajatella että kerrankin pääsi tamppaamaan sisätiloissa kuin olisi rannalla ollut. Eli hiekkaa jaloissa ja kengissä. Paikka toimi paremmin kuin hyvin tämmöisessä tarkoituksessa. Harmi että tämä oli paikan viimeinen ilta.

 

Suuri kiitos bile järjestäjille. Soittajille, varsinkin vieraileville Eliot Nessille ja DJ Orkidealle. Soititte aivan mahtavat setit. Oli kiva nähdä vireitä vanhuksia pitkän tauon jälkeen bileissä. Kuin myös itse päätoimittaja oli myös saapunut paikalle. Toisen kerran jo tänä vuonna bileissä näen hänet! Oikea party animal!!

 

Aamu jatkoille ei sitten pystynyt taipumaan millään. Sen verran väsytti että katsoin viisaammaksi mennä nukkumaan. Toivotaan että oli hyvät jatko bileet.

 

 

 
1 view

Comments


bottom of page