top of page

JOSH WINK @ Redrum

 

Cosmic city presents JOSH WINK. Kyllä! Tätä olen odottanut kauan että kaveri saataisiin suomeen keikalle. Kun tieto tuli tästä silmieni eteen niin se oli selvä että tänne on päästävä. Kyllä tätä on odotettu. Tänään on vihdoin se suuri ilta.


Tämä kaveri on vaikuttanut niin paljon musiikillaan ja tekemisillään menneiden vuosien aikana. Big respect!


Meno matka oli kyllä täynnä kärsimystä musiikin suhteen. Luulin jo että eläinrääkkäys on kiellettyä? Eipä tässä tapauksessa kyllä. Tuli todistettua että virkavalta on läsnä lahti-helsinki moottoritiellä. Sai todistaa siviilipoliisiauton pysäytyksen suoraan edessämme.


Oded Peled soitteli levyjä kun paikalle saavuttiin pikkuisen ennen klo 23. Kivan hillittyä saundia alkuvaiheissa oli tarjolla. Erittäin hyvä pohjustus illan vierasta varten. Wink taisi tulla aika suoraan lentokentältä paikalle dekkien taakse. Siinä kesti aikansa kun soittoon tarvittavat lisälaitteet saatiin kiinni ja toimimaan toivotulla tavalla.


Illan odotusarvot ovat aika korkealla, en ole aikaisemmin herran settiä ollut kuulemassa että ekaa kertaa mennään. Itsellä ja illan päästaralla ei ole kuin vuoden verran ikäeroa.

Tunnelma tiivistyi koko ajan mitä lähempänä oli herran saapuminen paikalle. Tämän aisti paikalla ollessaan.


Paikkaa oli vielä viime käynnistä vähän viimeistelty. Nyt varmaan voi sanoa että kaikki on valmista. Puolenyön aikaan oli väkeä saapunut paikalle jo mukavan oloisesti. Sitä tuttuun tyyliin valui hissukseen paikalle.


Muutamia tuttuja odotinkin bongaavani paikan päältä, kahden tuopin mies, kide. Olisin ihmetellyt jos en olisi nähnyt noemia paikalla. Paikalla nähty myös orkidea ja paul easy. Orkidea oli tehokkaasti "naamioitunut", en ollut tuntea kaveria. Selvisi että illassa oli ollut tietty teema ja sen mukaan mentiin. Pisteet kotiin, oli kyllä onnistunut teeman valinta ja toteutus.


Vähän puolenyön jälkeen porukka tuli tanssimaan hyvää alustus saundia mitä soitettiin. Itsellä on sen verran odotusarvoja että odotan tulevaksi edes yhden suuren oldskool lekan. Biisillä ei väliä kunhan vanhan odotukset palkittaisiin.


Suurinpiirtein 00.45 man in the house!! Mitä siinä seurasi dj kopissa kaverin olemista niin siitä huokui kyllä suuri rentous ja hitunen vaatimattomuuttakin sanoisin. Jutteli porukan kanssa, kätteli väkeä. Ei ollut mitään semmoista "ison staran" elkeitä. Nimmareita jakoi myös halukkaille. Itse lukeudun siihen joukkoon kuka sai herran cd sinkkuun nimmarit.


Noin 01.18 päästiin asiaan ja herra aloitti soiton. Semmoista settiä kyllä tuli että vaikka tämä tekno ja sen variaatiot ei ole just se lähinnä sydäntä olevaa musiikkia niin kyllä tämä soitanta sai vanhan jalan heilumaan. Sen verran maukasta saundia soitettiin. Niin ja kide nähtiin laittamassa jalalla koreasti. Ihan totta!!


Sain pientä ennakkotietoa kaverin aikaisemmista keikoista suomessa. Siinä kehuttiin vuolaasti kaverin soittotaitoja. Porukkaa olisi mahtunut enemmänkin mutta nyt tällä porukalla vielä mahtui liikkumaan kohtuullisen väljästi ja mukavasti. Taidokasta oli kyllä kaverin soitto menemättä sen tarkempiin teknisiin yksityiskohtiin. Rauhallisen tasaista settiä soittaa. Hetkittäin saundi muuttui hyvästä vielä vähän paremmaksi.


Seinä saa kyytiä basson tahtiin. Kiva selkä hieronta. Yksi kaveri oli keppien kanssa liikkeellä. Propsit siitä. Ei edes kepit estä tähän tapahtumaan saapumista.


Lopulta odotus palkittiin. Oldskool fanin. Don't laugh... Että tuo biisi lämmitti mieltä!! Lopussa tuli muutakin vanhaa biisiä. Let there be house, big fun... Sokerina sitten pohjalla tuli se paljon kaivattu Higher state of consciousness leka. Tosin ei se orginaali versio mutta ei se nautinoa pilannut.


Josh Wink ei jättänyt varmaan ketään paikalla ollutta kylmäksi. Tai jos näin teki voisi epäillä että on väärässä paikassa tänä iltana. Itsellä oli tietyt odotukset illasta ja ne kaikki täyttyi kevyesti. Pari vanhan liiton lekaa lämmitti mieltä kyllä. Jo pelkästään näiden kahden biisin takia voin sanoa että kannatti saapua paikalle.


Suuri kiitos järjestäneelle taholle tästä. Paikalla olleille bilettäjille. Todella hieno ilta. Nimmarit sinkussa, hyvää settiä koko itla. Mahtavuutta!


Näytti että tänä iltana oli hidas ja nopea narikka jono. Itse valitsin hitaamman ja varmemman vaihtoehdon näistä kahdesta. Minulla ei ollut niin kiire. 
1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page