top of page

JOHN O'CALLAGHAN @ Club Syke

 

Oli tarjontaa reilusti tälle illalle mutta päädyin kokeilemaan jotain uutta. Uusi paikka joka on juuri aloittanut ja keskittyy tanssimusiikkiin. Luvassa laadukkaita live-esiintyjiä ja huippu djtä maailmalta tulevaisuudessa. Paikka oli todella vakuuttavan näköinen. Ainoat co2 tykit joista saadaan viilennystä aikaan. Tulen toisenkin kerran varmasti.

 

Toiseen kotiin saapuessani havaitsin että kaveri oli täsmälleen samanlaisessa olotilassa kuin pari viikkoa sitten poistueassni paikalta. Eli kaamea kapula. Mutta ei se väärin ole. Tällä kertaa etkoilut oli lähtevän porukan vähyyden takia aika pieni  muotoiset. Mutta taattua laatua niinkuin aina. Kaksi autokuntaa lähti hämeenlinnasta kohti turkua.

 

Ensivaikutelma paikasta oli varsin vakuuttava. Näki kyllä että asioita ja niiden toteutusta oli mietitty. Ihan loppuhetkillä kun olin ottanut tulpat pois korvista ja ääni kuulosti siihen narikan kohdalle ihan siedettävälle, ei häiritsevän paha.

 

Siisteyteen ja viihtyvyyteen oli panostettu, jos lasi rikkoutui niin ei mennyt pitkää aikaa kun se oli jo siistitty pois. Palvelu tiskillä oli ystävällistä ja todella ripeää. Valoa oli omaan silmään aika sopivasti tilaan nähden. Valoseinä oli myös hieno hetkittäin katsella.

 

Tanssilattia oli sopivan kokoinen. Tänä iltana oli käytössä myös "toinen" tanssilattia jota varmaan käytetään live aktien ollessa paikalla. Tarkoitus oli olla paikalla siinä klo 23 pintaan mutta lopulta päästiin paikalle vähän ennen puolta yötä.

 

Rappuset alas paikkaan jossa tapaa iloisen tanssivan lipunmyyjän. Sai tavarat narikkaan ja silmäili paikkaa ja mielessään sanoi että WAU!! Olli Hultin oli soittamassa paikalle saapuessa. Niin vähän aikaa kerkesin kuulemaan settiä mutta silloin keskittyi enemmän paikkaan tutustumiseen. Kaveri soitti jonkun vanhemman tutun oloisen biisin mutta ei tarpeeksi tuttua että olisin pystynyt nimeämään sen. Paikka on hyvän kokoinen tilana.

 

Ei ollut illan aikana havaittavissa semmoista panostusta pukeutumiseen klubbaaja tyyliin. Ehkä ihmiset eivät vielä uskaltaneet repäistä mutta eiköhän pukeuttuminen vapaudu pidemmässä juoksussa. Näemme enemmän värikästä pukeutumista tulevaisuudessa, uskon näin.

 

Anton Sonin, herran setti oli jotenkin erilainen kuin olen tottunut kuulemaan. Tai sitten edellisestä herran dj keikasta kuulemisesta on niin kauan ettei muista päivän soittokuntoa. Kokonaisuutena saundi oli hyvää. Abobe & Beyond – Alone tonight. Niin julmetun hieno biisi ettei meinaa tajuta. Muutama vanhemman biisin uudellen versiointi kuultiin. Hold that sucker down oli kokenut uudelleen versioinnin. Samoin wamdue project – King of my casttle, täytyy sanoa että tämä soitettu versio toimi omaan korvaan todella hyvin. Tämä uusio versio oli omaan makuun sopiva. Toimi!! Sai vanhan jalan pieneen liikkeeseen.

 

Keinut oli loistavat siellä taka nurkassa. Istuminen tosin vaatii aikamoista skarppaamista ettei putoa latiialle. Ilmeisesti kukaan ei tipahtanut...

 

Porukkaa oli mukavasti paikalla. Luulen että porukkaa olisi ollut enemmänkin paikalla ilman toista saman suuntaista tapahtumaa samalla kylällä. Ääni tuntui hyvältä tanssilattian reunalla jossa muutamaan otteeseen tuli hetken aikaa oltua. Samoilla paikoilla sain kokea mukavan viilentävän henkäyksen. Co2 tykki piti pahaa meteliä mutta oli ihan kiva ja uusi tuttavuus.

 

Semmoiseen asiaan kiinnitin huomiota että poikkeuksetta kaikki olivat todella hyvällä fiiliksellä liikkeellä hymyssä suin. Antonin lopetusbiisi oli kova. Sitten oli illan isoin artisti vuorossa. Sohvilla tanssittiin ja myös istuttiin niinkuin on varmaan ajateltu. Liian rajuun toimintaan puututtiin herkästi. Kuvissa on yksi malliesimerkki johon puututtiin tiukasti. Tupakkakoppi oli varsin iso kokoinen mitä kaukaa mittailin.

 

John O'Callaghan dekkien taakse. Kivaa soundia soitteli kaveri oikeastaan koko ajan. Omaan korvaan sopivaa settiä joka kyllä loppua kohti parani koko ajan. Herra soitti oman biisinsä Big sky. Toimii! Herran setti oli lopussa jo aika tiukkaa soundia. Joka ei allekirjoittanutta haittaa yhtään.

 

Porukka tanssi pitkin tilaa hymyssä suin. Ilta oli kyllä onnistunut. Hetkittäin oli julmetun kaunista musiikkia mitä korviin kantautui. Ei voinut muuta kuin fiilistellä ja nauttia siitä. Joitain paikallisia tuttujakin oli paikalla ja kävivät juttusilla. Kiva vaihtaa kuulumiset. Kuitenkin suhteellisen harvakseltaan tulee turussa käytyä. Paikassa meno säilyi loppuun asti vaikka siinä ihan loppuvaiheilla porukkaa jonkun verran poistui paikalta ennen pilkkua.

 

Parkkisakko odotti meitä kun autolle saavuttiin bileen jälkeen. Mutta sekään ei oikeastaan jaksanut pilata meidän hyvää tunnelmaa mikä meillä oli jäänyt bileestä. Ilta oli kaikkineen hyvin onnistunut. Mietin tuossa menneitä turun reissuja ja jäin semmoiseen fiilikseen että kaikki reissut ovat olleet onnistuneita.

 

Monta reissua on heitetty hämeenlinnan kautta turkuun, siellä etkoiltu ja lähdetty hämptonin porukan kanssa eteenpäin. Onneksi kaksi lahtelaista urpoa on päässyt porukkaan mukaan. Etkoilusta tuli mieleen että erään taisteluparin puolikas oli vain paikalla. Lähes järkytyin kun ilmoitti olleensa määrän X viikonloppuja jopa täysin selvinpäin... Toinen puolikas oli aika läpinäkyvällä tekosyyllä poissa etko paikalta. Pikkujouluissa selvinpäin... Siis sehän me uskotaan heti että selvinpäin siellä oltiin. Kyllä, kyllä...

 

Paluumatkalla oli karaoken ja kuorolaulun sekoitusta kuultavissa takapenkiltä. Mitä laululta malttoivat pitää taukoa niin mopo karkasi rotkoon jutuissa. Oli ainakin hauskaa kuunnella tuota älämölöä jota takapenkki tuotti varsin sujuvasti. Kaverit kävivät forssassa hakemassa vähän ruokaa että jaksoivat mölytä lopun matkaa.

 

Tommi!! Olit kyllä varoittanut että olet hitusen eri näköinen kuin yleensä. Se on totta. En tunnistanut sua ensin ennenkuin morjestit. Katsoin silti hetken haavi auki että kuka toi on?Täytyy myöntää että turun naiset on varsin kauniita.

 

Päästiin sitä nukkumaan tuttuun aikaan klo 07. Kiitoksia houstauksesta Nightraver + vaimoke. Isännän pelikunto aamulla herätessään oli arvoitus kun ei paikalla oltu. Kiitos myös reissussa olleelle porukalle. Koska lähdetään uudestaan turkuun bileisiin?

 

Paikkaa voin varauksetta suositella kaikille konemusiikin ystäville. Paikassa oli todellakin panostettu ihmisten viihtyvyyten kaikin puolin, ystävällistä henkilökuntaa ja nopeaa palvelua. Olen kateellinen turkulaisille tämmöisestä paikasta. Yhtä lailla kuin hämeenlinnan porukalle heidän UG mestastaan. Molemmat ovat vaan niin loistavia tarkoitukseensa. Odotan innolla tulevia tapahtumia paikassa. Varmasti mielenkiintoisen soittajan tullessa paikkaan minut nähdään paikalla. Toivon paikalle pitkää ikää ja menestystä, puitteista se ei ainakaan ole kiinni. Käykää ihmiset paikassa.

  
1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page