top of page

IN SEARCH OF SUNRISE! @ Kaapelitehdas

 

Tupla bile viikonlopun toinen etappi. Tällä kertaa liikuttiin helsinkiin kaapelitehtaalle. Odotusarvoissa kivan kuuloista trancea illassa. 5 kovaa ulkomaalaista nimeä soittamassa. Lipun hinta kohdallaan. Odotukset eivät täysin täyttyneet...

 

Saatiin hyvä porukka lahdesta kasaan viime hetken lisäyksillä. Paikalle kerettiin 'bout 21.30 pintaan. Ei ollut siinä vaiheessa jonoa ollenkaan, pääsi suoraan sisään. Ensimmäisiin tuttuihin törmäsi heti kun sisään pääsi.

 

Soittamassa oli Alex O'rion. Screenin info soittajasta ei vastannut tässä kohtaa paperiversio timetable tietoja. Tämä setin loppu meni sosiaalisoidessa. 

 

Odotetuin asia taisi monella olla että paljon vesi maksaa? Halpaa se ei tänäänkään ollut. Vesipullosta sai pulittaa 4€. Juomissa kate on kohdallaan. On varmasti omat kustannukset mitkä pitää saada peittoon. Että sen puoleen mutta samalla silti. Itse sinnittelin ilman vettä mahdollissiman pitkään ja onnistuin olla ostamatta sitä tällä kertaa.

 

Tänään oli panostettu soittajiin enemmän kuin tekniikkaan ja visuaaleihin. Ymmärrystä löytyy kun miettii lipun hintaa, miettii soittajia ja siihen päälle tekniikka vielä niin ei se halpaa ole tekijällekkään. Paikka on varmaan aika kallis, eikä tuon tason soittajat ihan pikkurahalla tule paikalle soittamaan. Olen kuitenkin sitä mieltä että ennemmin kaapelitehdas paikkana kuin joku keskustan iso ravintola. Toivottavasti saamme jatkoa kaapelitehdas bileille.

 

Täällä juhlistettiin Richard Durandin Search of sunrise 9 levyä. In search of sunrise brändi ekaa kertaa suomessa.

 

Kello koitti 22, Richard Durand dekkien taakse. Omaan korvaan mennään nimikkeellä trance, joku hienompi nimitys on varmasti olemassa tyylille mutta pysyn ihan yleisellä tasolla. Jonkusen biisibongauksen tein. Fragma – Toca's miracle, Antiloop – In my mind, Michael Jackson – Thriller versiointi. Armin van buuren – In and out of love. Hatara muistikuva on että olisi kuullut Paul van Dyk – For an angel biisin uusio version. Daft punk – Around the world. Lopussa Zombie nation - Kernkraft 400 raiskaus, se kuvaa tätä versiota biisistä. Laulatti porukkaa tällä biisillä. Liuku alas ja tanssilattia jatkoi siitä laulua.Tämä setti oli semmoista peruskauraa. Ei ollut omaan korvaan sopivaa kuin hetkittäin. Lopetus ei toiminut tähän kohtaan.

 

Joku itselle tuntematon kaveri tuli sanomaan mulle ja tempulle että saako halata meitä? Olemme kuulema legendoja. Tä? Varmaan näin jos näin tullaan sanomaan.Kauan ainakin olen pyörinyt mukana. Tämä ei jäänyt ainoaksi "kehuiksi" tänä iltana. Tänään oli paidan selän kuvaajia.

 

Tänään oli punapukuisella lenkkeilijällä tilaa tampata antaumuksella. Hänellä valot eivät syttyneet koko illassa. Kaveri itsekin ihmetteli että mites näin kävi? Törmäsin yllättäviin tuttuihin lahti-pk-seutu akselilta. Molempien kavereiden kaapelitehdas visiitistä on vierähtänyt reilumman puoleisesti aikaa?

 

Tekniikan kanssa oli pieniä ongelmia muutamaan otteeseen illan aikana että soitto oli seis pienen hetken (joitakin sekunteja). Kiksukarvaa oli tänään oikein reilummasti liikkeellä. Toivotaan että tämä linjaus jatkuisi. Piristävä lisä iltaan.

 

Paparazzi kyttäsi illassa taas että jos sattuisin hymyilemään edes sekunnin verran että kerkeää nappaamaan kuvan. En tiedä taasko lipsahti? Tässähän kohta menee maine...

 

Meidän liikkuva "komposti" valkoisessa puvussa tänään. Aina yhtä vaikuttava näky. Varmasti moni säikähti konemetsässä taannoin kun kaveri liikkui maastokuviodulla naamioasulla. Kuva on todisteena netissä että kaveri sulautuu taustaan todella hyvin. Häviää maisemaan täysin.

 

Special guest, Gareth Emery puolenyön aikaan dekkien taakse. Ensimmäinen biisi miellytti mutta sitten linja muuttui radikaalisti ja saundi muuttui ihan mahdottomaksi. Välillä oli jotain yksittäisiä biisejä siellä täällä mitkä nousi muiden yli ja oli mieleen. Tämäkään setti ei oikein räjäyttänyt pottia.

 

Tämän setin aikana meni tovi täysin ohi kun sosiaalisoin sen verran antaumuksella että musiikkiin ei kerennyt keskittymään silloin. Loppua kohti saundi tuntui omaan korvaan paranutuvan.

 

Biisibongauksia, Faithless – insomnia uusio, above & beyond – alone tonight, Motorcycle – As the rush comes. Veracocha – Carte blanche, Oceanlab – On a good a day. Viimeisenä Pendulum – The island pt.1

 

Cosmic Gate viimeisenä klo 02 pintaan soittamaan. Alkoi lupaavasti melodisemmalla trancella. Illan parasta saundia. Jossain 45 minuutin kohdalla saundi muuttui radikaalisti eikä ikävä kyllä parempaan. Yksi biisibongaus, Cosmic gate – Firewire.

 

Ennen kolmea rupesi porukka jo valumaan mestoilta pois. Kaapelitehdas on aina rankka kokemus jaloille, ne on kovilla. Mutta silti kaapeli on aina kaapeli. Tässä paikassa on vaan se oma fiilis. Illan parasta antia visuaalleissa oli screenit soittajan takana.

 

Ilta oli vähän kaksijakoinen. Omat fiilikset bileen jälkeen oli vähän ristiriitaiset. Oikea sana ei nyt ole pettymys, jotenkin odotukset eivät täyttyneet omalta kohdalta. Mutta paikalla oli paljon porukkaa joka varmasti tykkäsi paljon enemmän illan tarjonnasta kuin minä. Hyvänä mittarina se iso massa joka oli tanssimassa illan aikana. Koko illan aikana.

 

Oli paljon tuttuja joiden kanssa puhuttiin tuoreeltaan biiseistä ja voin vakuuttaa että ne keskustelut eivät kestä päivänvaloa. Kyllä harvat hetkittäiset hyvät hetket hilaa kokemuksen neutraaliksi. Hyvä seurakin vaikutti asiaan. Tiedätte varmaan keitä te olette. Yksi teistä nostetaan tässä kohtaa ylitse muiden.

 

Tuttuja nähty kouvolasta, hämeenlinnasta, paikalliset tietty. Lahti edustus oli tietty. Väkeä oli paikalla reilusti.

 

 

 

 
1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page