top of page

Impulse - The 6 Year Birthday Rave Warm Up @ Kauppakeskus Trio

 

Saavuin paikalle hieman myöhässä, noin vartin yli 12. Diffas veivasi varsin menevää hyvää saundia. Vanhempaa matskua mutta se toimii. Yhden biisin jopa muistan nimeltä. The chemical brothers – Hey boy, hey girl. Tuli saman herran setissä joku lemmenlaivan tunnaria muistuttava veisu. Vanha raita. Diffas kun rupesi kikkailemaan soittimilla niin koko pöytä sai kyytiä ja heilui sen mukaan. Ammattitaidolla.

 

Gert, toinen bay city stompers kokoonpanosta sai pika hälytyksen soittamaan. Ei kaveria haitannut vaan tuli lyhyellä varoitusajalla soittamaan. Kevyempää musiikkia tarjoiltiin tämänkin kaverin toimesta. Täältä muistan kuulleeni Jenni Vartiaisen kuumaa kahvia ”hieman” muuteltu omaan makuun sopivammaksi. Oudoksuin Antti Tuiskun biisin valintaan vaikka sitäkin oli muuteltu reippaasti.

 

Muistuu mieleen bileet, ettei olisi ollut hakkapeliitta tour 2007 ja kasisalin bileet. Muistan tilanteen, tuiskun levy koneeseen, soi hetken ja sitten räks, levy taitettiin hajalle. Harmittaa kovasti kun en saanut sitä tapahtumaa filmille.  Tämä levy vältti tuon karun kohtalon.

 

Sitten olisi vuorossa ulkopaikkakuntaliset. DJ Peak & Flinkki. Heidän settinsä alkua en muista kovinkaan hyvin. Loppuvaiheessa oli ”vähän” erilaista ”pörinää”. Pikkuisen särmää loppua kohti. Jouduin poistumaan ”kesken” bileiden kun tuli niin tolkuton nälkä. Poistuin siis jo 16.30 tienoilla kohti paikallista sabuska mestaa.

 

Muutamaan otteeseen vanhemmat ihmiset pää-asiassa tulivat sanomaan että musiikki soi heidän mielestään liian lujaa. Ehkä se hetkittäin oli vähän lujalla. Mutta asia korjattiin ripeästi kun se huomattiin. Paikalla oli myös FINRG myynti ständi, tarjolla t-paitaa, hupparia ja cd-levyjä. Trion puolesta pojat sai pienen odottelun jälkeen myynti tuotteille pöydän. Silloin se oli uskottavan ja houkuttelevemman näköinen. Yksi ilmeisesti hieman alkoholia nauttinut mies kävi vähän agressiivisen puoleisesti kyselemässä mistä on kyse.

 

Mikä yleisömenestys tämä warm-up bile oli. Varmasti oli oman bileissä käynti ajan suurin kävijämäärä!! Tosin vaihtuvuus oli runsasta kun ihmiset kävelivät lähes poikkeuksetta ohi. Muutama utelias tulevaisuuden reivaaja tuli kyselemään että mikäs oli meininki. Ja mehän kerroimme... Bileen nuorin tanssija oli alle 2 vuotta, pienestä se alkaa. Että jos odotetaan jokunen vuosi niin toivotamme hänetkin tervetulleeksi bileisiin. En muista että koskaan olisi järjestetty triossa bilettä. Sen huomasi ohikulkijoiden reaktioista. Osa käveli nopeasti pois  ja osa ihmisistä jäi uteliaana hetkeksi notkumaan vähän matkan päähän. Paljon tuttuja liikkeellä, heitäkin keitä en näe bileissä. Kerava edustuskin kävi etkoilemassa.

 

Hienot etkoilut, siitäkin huolimatta että jaloissa vähän tuntuu tuo pitkä seisominen niin tämä oli uniikki paikka pitää etkoilut. Tuskin maltan odottaa itse päätapahtumaa. Vielä olisi muutama hetki kun pärähtää... 

 

0 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page