top of page

IMPULSE New year celebration etkot @ Trio kauppakeskus

 

Saavuin paikalle jo reilusti ennen tapahtuman varsinaista alkua. Odotin näkevinäni paikalla touhuavia ihmisiä soittimien ja muiden härpäkkeiden kimpussa. Mutta tänään ei ollut asiat näin. Pienen odotuksen jälkeen näkyikin jo tuttuja kasvoja paikalla.

 

Tekniikka oli vähän myöhässä ja pöydät eivät olleet saapuneet paikalle. Mutta saatiin lopulta pöydät paikalle ja soittimet siihen ja etkoilut käyntiin. Hieman myöhässä mutta mikä tärkeintä että alkuun oli päästy.

 

En tiedä olisiko house musiikki helpompaa sulatella kuin aikaisempi breiksi ja kevyt dnb?

 

Macke aloitti soitannan. Kivaa house saundia. Itse setistä en muista biisejä bonganneeni.

 

L'kay jatkoi mihin Macke jäi. Setissä kuului Gat decor – passion. Mikä klassikko!! Erään biisin nimeä käytiin kysymässä. Taisi olla töissä kauppakeskuksessa paidan logosta päätellen. Biisi taisi olla bora bora, esiintyjä jäi hämärän peittoon itselle.

 

Nuoren oloinen nainen jäi siihen kuuloetäisyydelle pidemmäksi aikaan fiilistelemään musiikkia, ilmeisesti ei uskaltanut tulla lähemmäksi?

 

Toinen iki aikainen klassikko Pizzaman – Trippin' on sunshine. Underworldin vokalisti yhdessä biisissä mukana. Kaverin äänen kyllä tunnistaa. Wicked games house versio kuultu.

 

Loppuvaiheilla oli jopa tanssivaa väkeä siinä. Nuorempaa porukkaa joka ei varmaan vielä ravintola bileissä paljoa käy. New order – Blue monday fatboy slim vokaaleilla. Usein kuultu omissa korvissa jo klassikon ainesta.

  
1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page