top of page

ILLUSIONS 15th ANNIVERSARY @ Nosturi

 

Nosturissa luovan 4 vuoden tauon jälkeen viettämässä iltaa. Juhlistettiin illusions 15 vuotista taivalta. Itselle tulee mieleen illusions vuoden ensimmäiset bileet mielikuvasta. Oli kyllä arvoisensa bileet. Harmittaa isosti että ei ollut mitään mahdollisuuksia jäädä aamu bileisiin.

 

Tuttuja muistikuvia edellisestä kerrasta. Yksi niistä narikkaan mennessä miettii että tulinko ihan oikeaan paikkaan kun narikassa rokki raikaa niin että tekee pahaa. Onneksi tälläkin kertaa se oli ohimenevä ilmiö. Ylös kun kiipesi niin musiikki muuttui huomattavasti miellyttävämmäksi.

 

Ilta bileet oli loistavat, aamu jatkot olisi varmaan ollut lineupin puolesta jotain vielä hienompaa. Mutta ei ollut mitään mahdollisuuksia jäädä. Ehkä joskus nukkuu yön ja tulee aamu bileisiin? Pitää joskus kokeilla varmaan.

 

Resident dj, DNA, oli kirjoittanut forumille pienen muistelupätkän matkasta illusionsin matkassa vuosien varrelta. Pitkän matkan on kaveri kulkenut illusionsin matkassa mukana.

 

Tänä päivänä ja iltana etkoiltiin oikeastaan kaksi eri kertaa. Ensin päivällä kotikulmilla rillaillen, josta siirryttiin lähemmäs bilepaikkaa kaverille viettämään hetken aikaa ennen varsinaista tapahtumaa.

 

Nosturiin aika pian avauksen jälkeen klo 22. Alkuvaiheilla stroboa käytettiin rurhan paljon minun makuuni. Jossain vaiheessa se väheni inhimilliseen käyttöön.

 

Illan aloitus Tony Profondo & N. Geselle. Tiukka saundisessa housen maailmoissa mentiin tämä setti. Setissä kuultu Underworld – Dark train.

 

Pakko ihan mainita ja kiittää isosti järjestyksenvalvoja porukkaa. Heiltä sain hyvää ja ystävällistä palvelua erään tapauksen ratkaisussa. Suuren suuret propsit tästä kohtaa teille.

 

Alku illasta jo teki havainnon että tänään täällä olisi paljon normaalia enemmän vanhempaa bile väkeä paikalla. Ehkä tämä bile sai heidät lähtemään liikkeelle muistelemaan vanhoja nostalgisia aikoja illusionin kanssa? Tämä on toki vain aavistus.

 

Kuinka paljon enemmän olisi ollut vanhemman bile porukan edustajia aamu bileissä? Sitä en kyennyt jäädä katsomaan, ei olisi muuten selvinnyt kotiin asti. Ehkä niissä bileissä on ollut vielä enemmän sitä nostalgiaa jonka takia ihmiset tulivat paikalle aamuihin.

 

Klo 23 aikoihin rupesi olemaan paikalla ihan mukavasti väkeä ja sitä virtasi tasaisesti koko ajan lisää. Hyvä niin, koska hyvät bileet vaatii aina tietyn verran porukkaa paikalle että tulee kunnon bile fiilis.

 

DNAn kanssa juttelin niin ennakkoon sai kuulla soittokuvion ja taas kiroili kun ei pysty jatkamaan ilta bileiden jälkeen. Itse DNAn illan settiin, trancen tuoreammissa merkeissä mentiin tämä setti. Biisit oli valittu hyvällä maualla. Tällä tarkoitan että musiikki kuullosti hyvältä eikä täten ollut tätä nykyajan "jumitusta" josta en itse juuri tykkää.

 

Ääni oli kohdallaan tänä iltana. Potki mukavasti. Basso tuntui kaappien läheisyydessä niin kuin pitääkin. Eikä mun maallikon korvaan saundikaan huono ollut.

 

Kello 00.17 tapahtui sitten illan odotettu juttu, illan kohokohta. Asianosainen varmaan tietää kuka hän on.

 

Ainakin meidän seurue odotti illan DOOM settiä hartaudella. Mr.A & Pietari. Kyllä kelpasi. Niin rautaisia biisivalintoja että kyllä vanhan liiton saundin diggarina kelpasi fiilistellä. Jokunen biisi bongattu niiden lukuisten todella tuttujen biisien lisäksi. DJ Tim & DJ Misjah – Access. Marmion – Schöneberg. Yksi biisi kuullosti vahvasti klubbheads tuotannolta. CJ Bolland – The prophet. Commander tom – Are am eye. Tätä biisiä piti kaivaa muistista todella kauan. Mutta tuli se sieltä kun vähän potkii. Tässä setissä käytössä vinyyliä. Vanhan liiton tyyliin.

 

Paikassa oli reilusti glowstickeja liikkeellä. Kiitos näitä myyneen herrasmiehen. Saatiin paikkaan eloa näillä.

 

Tuli vuoroon Neon. Viimeinen setti illassa. Oli kyllä omaan korvaan semmoista rankaisua että ei voinut jäädä kuulemaan. Todella rankkaa hardimpaa matskua. Meni yli hilseen tässä kohtaa.

 

Väsymys vielä kehoitti lähtemään kotia kohti että selviää yhtenä kappaleena sinne asti. Ilta oli kyllä onnistunut kaikin puolin. Illan parhaan setin titteli menee ehdottomasti Mr.A & Pietarille. Tuo vanhan liiton saundi vaan toimii tähän kohtaan.

 

Kiitoksia teille "rohkeille" jotka tulitte juttusille. Oli monta mielenkiintoista juttutuokiota. Tänä iltana oli niitä poikkeuksellisen paljon. Ei haittaa. Kiitos illusions porukka tästä illasta. Joku kerta jos järjestätte vielä tämmöisen ilta-aamu yhdistelmän niin harkitsen vakavasti sitä vaihtoehtoa että tulen vain aamuihin. Pystyisi kerrankin tekemään jutun aamujatkoista alusta loppuun asti.

 

Että jos vielä kerran tämmöinen? Mieluumin sopivin väliajoin useammin. Nautin olostani koko sen ajan mitä lähes alusta Neonin setin alkupuolelle asti olin kunnes väsymys korjasti pois.

 

Mitä jälkeenpäin on netistä lukenut niin aamuissa oli paikalla ollut hyvin väkeä ja tietenkin kun nosturissa ollaan niin katto aukesi aamuissa. Ehkä joskus näen itsekin tämän livenä.


    

  1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page