top of page

Harder.fi Presents Doublebd V2.0 - Upgrade @ Club Style

 

Harder.fi presents DoubleBD v2.0 - Upgrade 24.04.2009 @ Club style Helsinki

Meillä ei ollut tylsää ajaessa helsiinkiin päin. Siitä piti huolen moottori turpa dirty. Sai nauraa vedet silmissä koko matkan ajan. Arviolta n.23 sekuntia kesti siitä kun kaveri tuli autoon niin karkasi mopo rotkoon... Minä olen rendo...

 

Paikalle kun saavuttiin oli jo tuttuja kasvoja baarin ulkopuolella vastaanottamassa..Isolla puolella soi omaan makuun sopimatonta hc mättöä. Varmaan tämmöisellekin suuntaukselle löytyy omat kannattajansa. Mutta itsellä menee vahvasti ohisektoriin. Tukkapöllöloungessa oli tarjolla ysärisoundia. Joka maistui hc settiä paremmin.

 

Isolla stagella klo 22 aloitti itse sankari settinsä. Tiesin että normaaliin tyyliinsä poiketen tulisi Hardhousea. Hyvää shittiä sitten tulikin. Mukavaa soundia. Tässä kohtaa piti ravata kahden stagen väliä. Tässä tapauksessa olin enemmän isolla puolella.

 

Harmi että pienemmän stagen äänentoisto ei toiminut toivotulla tavalla. Jäi musiikillinen fiilis puolitiehen kun ei koko äänialuetta saanut asiaan kuuluvalla tavalla esille. Bassot jäi puuttumaan. Semmoiset kunnolliset. Nämä ongelmat olivat täysin järjestävästä tahosta riippumattomia. Ehkä seuraavalla kerralla parempi soundi loungessa? Toivotaan.

 

Isolla stagella JKA & YEDIAH Tämä hardisetti oli omaan makuun. Ei ollut liian kovaa paahtoa. Tätä soundia kuunteli ihan mieluusti. Tässäkin vaiheessa iltaa oli vaikeuksia päättää kumman puolen tarjontaa jäisi pidemmäksi ajaksi kuulemaan.

 

Loungessa samaan aikaan TRABA Tätä settiä hehkutettiin muutamankin tutun voimin. Sanoivat lähes yhteen ääneen että tämä on sitä kunnon vanhaa teknoa. Maistui kyllä. Olisi suonut että settiä olisi ollut enemmänkin porukkaa kuuntelemassa. Ei se niin huonoa soundia ollut. Ehkä se toisen puolen hardi soundi veti porukkaa enemmän sillä hetkellä.

 

Iso stage puolenyön aikaan NEON Illan kulkuun sopien taas ravaamista kahden stagen väliä. Herran setti pysyi oman musiikillsen maun rajoissa. Hardia oli vahvasti mutta ei liian kovaa paahtoa. Ehkä ihan muutama biisi lopussa meni ohi.

 

Loungessa samaan aikaan JAYVEE & JNKS Aivan loistavaa hardhouse soundia. Illan parasta antia musiikillisesti omiin korviin. Kaverit heiluivat koko rahan edestä dekkien takana. Jinkso varsinkin jaksoi heilua... Illan paras setti.

 

Jossain vaiheessa ilmeisesti parinkin paikallista paikan käyttäjää joutui toteamaan että tänään ei ole normaalia toimintaa. Vanhempi herrasmiehen näin kerran kävelevän loungen läpi ja sen jälkeen häntä ei näkynytkään.

 

Taisi olla sama reaktio joka on itsellä jos jostain syystä eksyn normibaariin kuulemaan tätä    hittikuraa niin se on tuoppi ykkösellä alas ja pois. Luulen että samaa tekniikkaa käytettiin tässäkin tapauksessa.

 

Nuorempi naishenkilö kävi kysymässä karaokea ja koki karvaan pettymyksen kun ilmaistiin että tänään ei ole karaokea. Vastauksen saatuaan kysymykseensä hän poistui lähes tolkuttoman raivon vallassa, luultavasti narikan kautta pois paikasta.

 

Tarkkaan kello 01.26 se sitten vihdoin tapahtui. Paita pois!! Odotinkin että koska dirty riipaisee paidan pois päältään ja pelkäsin jo ettei paidatonta poikaa nähdä tänään ollenkaan. Pelko osottautui aiheettomaksi, tämä tapaus ei jäänyt ainoaksi hetkeksi kun paita oli pois päältä. Oli paita hetkittäin nurinpäin päällä. Eipä tuo näyttänyt dirtyn menoa haittaavan. Tukka hulmuten kohti uusia seikkailuja...

 

Kello 01.30 tienoilla loungessa päästettiin irti ehdottomasti illan nätein soittaja dekkien taakse (Sori pojat) INDIRA psykesetin kera. Aivan loistavaa psykeä. Näki kyllä että soittamisesta nautitaan täysin. Välillä näytti että oliko soittaja edes enää tässä maailmassa. Näytti että fiilikset olivat vieneet soittajan jonnekin toiseen maailmaan. Jonnekin satumaailmaan. Niin voisi hahmotella musiikista. Oli se niin sulavan pehmeää se soundi. Yhden soitetun biisin taustoissa oli käytetty 2 unlimitedin faces biisiä. Se oli niin selkeästi tunnistettavissa mutta se toimi tarkoituksessaan.

 

Kello 01.00 aloitti isolla puolella XELFER Hardia siinä rajoilla että pystyykö fiilistelemään pidempiä aikoja. Mutta kyllä se mieli kääntyi lopulta loungen tarjontaan. Vähän turhan nopeaa mun makuun. Mutta tällekin musiikille löytyi omat faninsa. Tanssilattialla oli väkeä tanssimassa. Se on aina hyvä merkki.

 

Kahden tienoilla NOMIC lavalle. Tämä setti meni suurimmalta osalta ohisektoriin, loungen tarjonta vaan oli itselle sopivampaa. Kuulin että oli lastenlaulu soitettu setin aikana. Harmittaa kun missasin kyseisen teoksen. Samoin kuulin että Nomicin setin loppuvaiheissa vauhti kiihtyi entisestään ja mentiin jo breakcoren maailmaan. Itse en ollut todistamassa näitä hetkiä. Oli vaan turhan rankkaa itselle.

 

Ehkä sokerina pohjalla isolla stagella ZUTSUU Tämä setti meni sarjaan ohisektoriin. Mutta mitä sankarilta kuulin niin nopeutta setissä olisi pitänyt olla ”tarpeeksi”.

 

Kello 02.30 lounge DRUMHEAD lahden lahja dj maailmalle. Hardia tältäkin herralta. Mutta hyvän maun rajoissa. Sopivan kevyttä hardia jos asian niin voi ilmaista.

 

Tämä herra heitti illan lekan kyllä. Ihan vanhan reivaajan mieltä lämmitti isosti kun RMB – Experience (Follow me) pärähti soimaan. Siinä ei taas ilon kyynel kaukana ollut. Tuo vanha rave soundi vaan toimii turhankin tunteikkaasti. Eikä tuo Prodigy – Poison jättänyt allkirjoittanutta kylmäksi.

 

Äänentoisto loungessa ei tosiaankaan tehnyt kunniaa klassikoille. Oli SNAP – The power saanut kanssa hitusen kyytiä. Lopussa pääsi vielä Drumhead kikkailemaan sydämmensä kyllyydestä.

 

Ajoittain meno villiintyi niin että porukka nousi pöydille. Kolme kertaa näin tapahtuneen. Kerran, kaiketi paikan omistaja, tuli ilmoittamaan että näin ei olisi suotavaa toimia.

 

Näistä bileistä oli sankarin kanssa aikaisemmin puhetta mutta en ollut silloin tuloillaan. Noin viikko ennen bilettä tein vaan päätöksen että lähden reissuun. Voin sanoa että se kannatti. Yksi miinus löytyy kuin oikein kaivamalla kaivaa... Porukkaa olisi mahtunut enemmänkin. Minun mielestä lineupissa ei ollut vikaa. Ensi kerralla sitten reilummalla porukalla paikalle...

 

Väittäisin että reissun täydensi se että dirty lähti reissuun mukaan soutamisen ja huopaamisen jälkeen. Eikä varmaan dirty katunut lähtöään. Ei ollut tylsää hetkeä kaverin seurassa. Paluumatkan kuorolaulut ja muu oheistoiminta sai taas vedet silmiin kun ei taaskaan voinut muuta kuin nauraa kippurassa.

 

Otan osaa 30v virstanpylvään saavuttamisesta. Eikä toista sankaria saa unohtaa. Otan osaa siihenkin suuntaan. Taas tuli vuosi lisää mittariin.


1 view

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page