top of page

HARDER.FI POOLPARTY '10 day 2 @ UG Nastola

 

Uusi päivä vai olisiko ilta edessä? Paikalle klo 19.30 aikoihin. Porukkaa oli tullut lisää tässä välissä. Valmistaudun toisen päivän tuomiin haasteisiin. Tänään julkaisi Meidän nuori soittaja kyky DJ Nette ensimmäisen oman biisin, 12 vuotiaana. Onnea tästä kohtaa! Pitkää uraa musiikin parissa.

 

Allas stage. Jnks soittelemassa kivan kuuloista happy hardcorea. Aika pian soittaja vaihtui altaalla. Traba vuoroon. Tiedossa pyykin pesua. Pesukone teknoa. Muutama teknoversio biiseistä bongattu. Fugees – Ready or not. Eric Prydz – Call on me. Soittaja flippasi täysin ainakin yhdestä biisistä päätellen pahemman kerran. Vai olisiko ollut shokki hoitoa? Se oli jotain ihan erilaista! Muutama biisibongaus lisää. House of pain – Jump around. Alex Gaudino – Destination unknown. Abba sai myös osansa pyörityksestä.

 

Tämän viikonlopun aikana varsinkin täällä tapasi paljon uusia kasvoja. Tuli käytyä mukavan pitkiä keskusteluja. Toista iltaa katsellaan tätä sekoilua... Eikös se niin mennyt että lapsi on terve kun se leikkii?? Altaassa oli hetkittäin jopa ruuhkaa.

 

Olisiko tämän porukan nimi sopivasta lahti allstars? Diffas, drumhead & big mistake allas stagelle soittoon. Kesken keikan dj pulahti uimaan.

 

Biisibongauksia. Ensimmäisestä en ole varma kumpi soitti. Traba vai lahden porukka. Technotronic – Make my day. Deadmau5 – Ghost'n' stuff? Deadmau5 saundia kuitenkin. Sauna osastolta kantautui todella vanha biisi. 2 Unlimited – No limits. Niin heikko oli "singaali" ettei saanut selvää oliko ihan orginaali vai "uusio" versio.

 

Allekirjoittanut dekkien taakse 22.30. allas stagelle. Tästä 1,5h vanhaa saundia. Tänään kävi soittimessa. mm. Marusha, dune, prodigy, rmb, scooter, robert miles, underworld, jones & stephenson. Monta muuta vanhan liiton helmeä.

 

Allas stage. Vahdinvaihto klo 00. Lahti soittoputki jatkuu. Diffas soolona. Alkuun todella timanttista kiksua, sanoisin että helmiä sioille oikein reilulla kädellä. Toinen dj jo kuka kesken soiton on käynyt pulahtamassa altaassa. Pienen tekno vaiheen jälkeen rupesikin soittimeen putoamaan vanhoja raven helmiä. Tämä setti saa tittelin viikonlopun parasta antia!!! Word!!

 

Biisibongauksia. Faithless – We come 1. Tunnistin biisin heti mutta hetken haki nimen kanssa mutta löytyi. Coldplay – clocks. Kadoc – Nightrain. ABS – My house is your house. DJ Misjah & DJ Tim – Access. DJ Scot project – U. Union jack – Red herring. Blue Alphabet – Cybertrance. Legend B – lost in love. U96 – Club bizzarre. Marusha – over the rainbow. Moby – Feeling so real (Westbam remix). RMB – Redemption. Jens – loops & tings. Scooter – Rhapsody in E. Mikä setti nostalgiaa.

 

Sisä stagella soitettiin puoleyön tienoilla melodista polkkaa. Tämmöinen saundi on vielä sietokyvyn rajoissa. Ei kerennyt jäädä kuuntelemaan kun ulkona soi kiksun helmiä. Ilmoitin soittajille että diggaan soitosta mutta ulkona soi musiikki mikä on enemmän mieleen.

 

Vastaan tuli yksi soittaja joka manaili että ei koskaan soita levyjä enää... Tilannetta seurataan miten tämän uhkauksen käy.

 

Huhu kertoo että Jinkso oli innostunut laulamaan freeformia.

 

Kuulin tarinan tapauksesta kun minut oli kaveri tavannut ekan kerran. Oli jäänyt semmoinen fiilis että tuolla kaverilla on kotona vaimo ja lapsia. Oli kuullemma sitten ajan kanssa selvinnyt että miten asiat oikeasti olivat. Hitusen meni ensivaikutelma metsään...

 

Oli hyvä kun tuli perjantaina paikalle niin ensimmäisenä oli talon koira vastassa heti kun auton oven avasi. Mahtoi olla koiralla kuuma siinä turkissaan tuommoisissa lämpötiloissa. Talossa oli myös kaksi kissaa. Lähes identtiset ulkonäöltään. Toinen oli kuullemma vähän arka. Mutta kyllä lopulta tämä arkakin kissa tuli rohkeasti tekemään tuttavuutta ja kyhnäämään jalkoihin.

 

Hetkittäin kissat oli varmaan ihmeissään että mitä tää porukka tekee täällä häiritsemässä meidän rauhaa. Jos osaisivat puhua varmaan olisivat sanoneet että menkää kotiinne!!

 

Niin se vaan menee että kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös tämä poolparty viikonloppu. Toivotaan että näemme vielä näissä merkeissä ensi vuonna. Tekniikkaan ja valoihin oli panostettu viime vuotista enemmän. Mitähän kivaa sitä keksivät ensi vuodelle extraa? Nähdään ensi vuonna (varauksella että järjestetään) samoissa merkeissä.

 

Kiva savun tuoksu paidassa jäänyt illasta.

 

 

1 view

Comments


bottom of page