top of page

HARDER.FI POOLPARTY '10 day 1 @ UG Nastola

 

Tätäkin viikonloppua on odotettu innolla, täällä oli niin hauskaa viime vuonna että oli selvä että tänne tullaan kun kuulin että nämä pidetään. Pääosin hyvää musaa ja hyvä porukka. Hyvä resepti onnistuneeseen viikonloppuun.

 

Vähän klo 21 jälkeen saatiin soitto raikaamaan kaikissa paikoissa. Varma keino saada vettä taivaalta ulkoilma tapahtumaan. Pyydä paikalle lahtelainen, niin kyllä sataa vettä vaikka pilvettömältä taivaalta. Tänään satoi hieman.

 

Kuulin altaalle asti huudon jostain sieltä ylhäältä asti että mulla ei ole ongelmia!! Ilmeisesti oli kuitenkin kyse vain puusavotasta. Sahaamisen "iloa" ilmaistiin kenties?

 

Sauna stage saatiin kaiketi ensimmäisenä testausvaiheeseen. Xl8r aloitti siellä poljennon niinkin ylättävällä genrellä kuin hardhouse! Varmaan kaikille ihan totaalinen ylläri...

 

Saimme lisää lahti edustusta paikalle. Diffas paikalle. Altaalla oli tänä vuonna 4 piste ääni. Sai äänen allasalueelle leviämään tasaisemmin.

 

Allas stage. Illan aloitus thunderstruck versioinnilla. Pian perään tuli setin verran psykeä.

 

Sisä stagella aloittaa Ozma. 21.45 on vuorossa virallinen harder.fi poolparty '10 anthem. Muuta tykkäävät kovasti mutta omalla kohdalla menee kymmeniä senttejä yli hilseen. Kyse oli siis hardstylesta jota en pysty kuuntelemaan pään hajoamatta 10 sekuntia pidempään.

 

Mutta tälle oli oma kannattajansa. Siitä pidettiin. Biisi oli tekijän mukaan syntynyt yhdessä yössä, joskus osuu palaset kohdalleen näin hyvin.

 

Paikka näyttää aina vaan sika siistiltä mitä pimeämpää tulee. Pääsee valot ja savu oikeuksiinsa.

 

Allas stage. Xl8r soittoon. Hardhousea tälläkin erää. Nyt on vanha biisi saanut hitusen uuden kuosin. Corona – Rhythm of the night hardhouse versiona. Myös uusioversio Kelis – Milkshake biisistä, hardhouse meiningeissä myöskin.

 

Tällä hetkellä oli altaassa aikamoinen temmellys, kuin pikkulapset peuhasivat siellä. Ehkä se allas oli täynnä "pikku lapsia?" Hauskaa näytti olevan.

 

Allas stage. Soittelin jossain välissä tunnin verran vanhoja rave klassikoita ettei tarvi odottaa huomiseen asti niiden soittoa. Ilmeisesti soitto maistui. Kommenteista päätellen. Scooter – Endless summer sai pientä huutoa altaaseen.

 

Soitossa oli myös marusha, dune, microwave prince, perplexer, Yves derueter, friends, lover's & family. Muutamia mainitakseni. Toivotaan että radion kuuntelijat nautti setistä samoissa määrin kuin paikan päällä ollut väki.

 

Allas stage. Sitten kyllä siirryttiin kivikaudelle musiikillisesti. 80-luku, here we come... Vuorossa siis toden totta 80-luvun "helmiä". Yhden biisin jopa bongasin sieltä taustamusiikkina soineessa setissä. Sabrina – Boys. Ei oikein toiminut omalle kohdalle enää näin wanha soitanta.

 

Sisä stage. Kellon ajasta ei tarkempaa tietoa. Ozma. Hardstyleä. Oma kannattajansa oli tanssimassa sitä. Omalla kohdalla vahvasti ohisektoriin.

 

Sauna stagelta kuului siedettävän kuuloista hardisaundia. Fatboy slim – Right here, right now versiointi bongattu. Kahdella stagella paukutettiin hardstylea mutta onneksi oli vielä saunaosasto välttynyt tältä kiroukselta. Eli sinne siis.

 

Sauna osastolla loppui hardhousen soitanta ja sitten oli tarjonta varsin yksi puoleista. Saunasta kantautui vaimea vanhemman polkan pauke. Tässä kohtaa kello jotain 02 pintaan ja päätän lähteä keräämään voimia seuraavaa päivää varten josta on tulossa pitkä rupeama.

 

Hyvä aloitus viikonlopulle. Täällä on aina ollut kivaa. Paljon tuttuja. Keskusteluja. Hyvää musiikkia ihan muutamaan poikkeusta lukuunottamatta, jotka menee yli sietokyvyn. Perjantai siis paketissa. Niin unohtui mainita että grilli oli lähes koko illan lämpöisenä. Luxusta.

 

Lauantaina sitten jatketaan. Kuvaamista, soittoa ja blogin tekoa.

 


 1 view

Comments


bottom of page