top of page

HARDER.FI Chill & Burn weekend @ Robert's Coffee

 

Viikonlopun bileputken päätösetappi 3/3. Paikkana toimi kuvankaunis rannassa sijaitseva terassi aurinkolahdessa. Keli suosi kylmää tuulta lukuunottamatta.

 

Tänne saavuttiin paikalle jonkin matkaa klo 13 jälkeen. Ozma & Traba oli soittamassa heille varmasti hitusen outoa musiikkia. Kaverit veivasivat housea. Paikan huomioon ottaen ihan hyvä tarjota tämmöistä kevyempää soitantaa kansalle. Herrat taisivat veivata tämän, wamdue project – king of my castle.

 

Seuraavana vuoroon tuttu kaksikko edelliseltä päivältä. SuzuS & Nette. Äiti & Tytär setti nro kaksi. Tämäkin setti oli huomattavasti kevyempi kuin se mitä on tottunut kuulemaan heiltä. Muutama biisibongaus. Faithless – Insomnia, robert miles – children, rozalla – everybody's free. Tästä setistä tykättiin kovasti.

 

Jotenkin oli aistittavissa ennakkoon että tänään ei soitella hardia ollenkaan vaan mennään kevyemmällä linjalla koko päivä. Eräs nuori juniori aloitti jo hyvin nuorella iällä tamppaamisen.

 

Kuten oli ehkä arvattavissa niin eräs vanhempi herra tuli valittamaan musiikista. Pilaamme kuullemma tämän hienon paikan tunnelman.

 

Oli myös toinen "häirikkö" joka ulkoisesta habituksesta omaa rokkitaustaa. Samainen kaveri heitti juttua että hän on soittanut levyjä itse herra Tieston kanssa. Jotenkin en itse usko kyllä tuota juttua. Kaveri ei näytä siltä että olisi tuon teon tehnyt. Tässä keskustelussa otettiin 80-luku kortti esiin.

 

Tämäkin toiminta herättää ihmetystä ja inhoakin. Toivotaan että joskus olisi mahdollisuus pitää bileet. Paikka on vaan niin hieno rantoineen kaikkineen. Oli toinenkin todella nuori reivaaja paikalla. Pienestä se pitää alkaa. Voi vanhempana sanoa että X vuoden ikäisenä aloitin tamppaamisen.

 

Oli tarkoitus ihan pikkuisen kuunnella Jnks settiä mutta rupesi puutumaan biletarjontaan tänä viikonloppuna. Ei ollut voimia enää jatkaa. Väsymystäkin oli havaittavissa. Jopa minun paatuneen reivaajan kohdalla. Kokonaisuutena hieno reissu helsingin suuntaan jälleen kerran.

 

Kiitos tästäkin tilaisuudesta harder.fi poppoo. Oli kivaa. Oli vaan lähdettävä siirtymään takaisin lahteen ajoissa. Tuntui etten ollut ainoa väsynyt reivaaja porukasta. Takapenkillä nukuttiin paluumatkalla.

 

Mutta silti tämän mahtavan viikonlopun jälkeen arkikin tuntuu paljon helpommalta. Kiitos asianosaisille viikonlopun tapahtumista, tiedätte ketä olette...

    1 view

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page