top of page

HARDER.FI Chill & Burn weekend @ Hesperian puisto

 

Päivä puistossa. Mikä jottei kun kuulee vielä hyvää musiikkia ja tapaa tuttuja. Viikonlopun bileputki 1/3

 

Matkalla pelimestoille kuunneltiin livestreamia kunnes tuli ongelmia matkaan ja lähetys katkesi. Kerettiin ihan loppuvaiheille ekaa settiä paikalle. Olisi noita lastenlauluja kuunnellut pidempäänkin mutta kun ei aikaisemmin päässyt paikalle. Oli hyvä kun saavuttiin puiston reunaan niin rupesi vaimeasti basso kuulumaan ja tiesi heti mihin suunnistaa. Parkkipaikka oli tiukassa kiitos tämän toisen juhlan.

 

Oli siellä jotain pahankuuloista älämölöä siinä vieressä jossain oli jollakin tasolla vanhemmalle väelle suunnattu tapahtuma joka häiritsi "metelillään" kun vähän meni puistossa sivummalle. Mutta elimme kuitenkin sulassa sovussa. Tapahtuma aiheutti ihmetystä ohi kulkevissa ihmisissä jotka eivät selvästikään kuuluneet kohderyhmään.

 

Paikalle saapuessa soi nukkumatti. Seuraavana tulikin semmoista spessua että saa hakemalla hakea vastaavaa.

 

Nette & SuxuS dekkien taakse. Ensimmäinen tytär ja äiti setti alkoi sitten. En tiedä kuinka pitkälle saa mennä kun löytää vastaavan parivaljakon. Vielä kun miettiin Nuoremman soittajan ikää niin kunnioitus nousee entisestään. Ikä lähentelee 13v. Mutta soittotaidot on jo niin kohdallaan että siinä ei huomaa soittajan nuorta ikää ollenkaan. Soittivat omalle kohdalle hyvin maistuvaa vanhempaa hardi matskua. Se tunnelma joka välittyi dekkien takaa oli vaikuttava. Joutuivat soittamaan pari extrabiisiä heistä riippumattomista syistä.

 

Jotkut ohikulkijat katselivat todella pitkään että mitä tämä toiminta on? Etsivät kaiketi sitä toista tapahtumaa tai oli tulossa sietlä. Yksi ohikulkijoista jopa jäi nostamaan polvea hardhouse saundin kohdalla.

 

Oli hieno huomata että paikalla oli wc mahdollisuus jota jopa säädyllisin väliajoin tyhjennettiin.

 

Xl8r spiikit oli tänään rauhallisen levottomia. Kaveri pomppi ja hyppi kuin duracell pupu koko sen ajan mitä paikalla olin. Ihan levoton oli tällä erää. Ei siis hetkeäkään malttanut olla paikallaan.

 

Traba. Kaveri laittoi pyykit pesukoneeseen ja koneen päälle. Pesukone teknoa. Tekno saundia rankemmasta päästä. Muutamia biisibongauksia, house of pain – Jump around, dj bobo – Somebody dance with me, mc hammer – Can't touch this, plus paljon vanhoja biisejä jotka oli lämmitelty uuteen uskoon. Kaikkea muuta kuin alkuperäisiä versioita. Mutta toimi!

 

Erään seurueessa liikkuneen piti olla selvinpäin mutta miten se sitten lipsahtikaan vähän...

 

Puistokemisti & Azar. Päivän ensimmäinen psyke annos. Ihan hyvän kuuloista settiä tällä erää oli herroilla tarjolla.

 

Paikalle oli saapunut lapsiperheitä, koirakin tuli nähtyä mestoilla. Psykeilyn aikana porukka jo uskalsi pidempiä suorituksia olla tamppaamassa.

 

Jayvee & Xl8r. Hardhouse maailmoissa mentiin. Kaverit eivät olleet valmistelleet settiä yhtään, ihan kylmiltään soittamaan. Kyllähän tuo setti maistui.

 

Koko ajan mitä paikalla oli puhalsi kova tuuli. Paikka oli kaiketi suhteellisen lähellä keskustaa, en niin hyvin tunne paikkoja. Vanhempi herrasmies innostui tamppaamaan hardhouse saundin tahtiin. Joku porukka oli varustautunut mölkyllä, varmasti hyvää ajanvietettä. Hetkittäinen vesisade joka heikkeni välillä häiritsi sen verran että tuli lähdettyä sitten suunniteltua aikaisemmin paikalta pois.

 

J7 setin aikana poistuimme pilaamasta tunnelmaa. Sään onnistuimme siinä vaiheessa jo pilaamaan. Eräs afro tyylin omaava herras henkilö heitti kyllä parhaat moovit koko aikana mitä paikalla olin.

 

Tästä oli hyvä jatkaa kaverin kämpälle odottamaan seuraavaa koitosta ja keräämään voimia.

 

Kiitos järjestävälle taholle loistavasta iltapäivästä ulkoilmassa. Tosin muuten täydellisen tapahtuman pilasi hitusen tuo sade. Mutta se kuuluu suomen kesään.

 

Täällä tapahtui paha lipsahdus, minusta onnistuttiin ottamaan kuva jossa hymyilen. Todella paha. Johan tässä rupeaa maine menemään kun joka vuosi julkaistaan kuva jossa hymyilen. APUA!!

 

Kiitos Vexe majoituksesta ja houstauksesta yleisesti. Oli juuri sopivasti tilaa tolle porukalle.

    1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page