top of page

FURY @ Helsinki club

 

Aivan kalkkiviivoilla sai asiat sille mallille että pääsi paikalle. Kyllä kannatti. Hyvät bileet oli jälleen niinkuin aina furyn bileet ovat olleet. Parhautta... Harmittaa kun ensimmäinen setti jäi kuulematta. Bile viikonlopun etappi 1/3.

 

Tulin paikalle vähän klo 23 jälkeen ja tosiaan tuo Kriss G & Fierce setti jäi kuulematta. Harmitti isosti mutta eihän sille voi mitään. Aika usein käy näin vaikka kuinka olisi tarkoitus tulla heti alkuun paikalle. Mutta näillä mennään.

 

Friik vs. Surreal, herrojen soitanta oli kyllä sen verran rankkaa että tämä setti pääosin meni ohisektoriin. Yli musiikillisen sietokyvyn. Tämä oli jo ennakkoon tiedossa että näin luultavasti käy.

 

Suuntasin siis yläkertaan moikkaamaan genkiä joka joutui taistelemaan pienten teknisten ongelmien takia joita joskus ilmaantuu näissä oloissa. Kuten kaveri itse tokaisi, tämä tuo vaan haastetta tekemiseen. Alkuvaiheissa soitossa oli moby – go, tosin taisi olla hämärin versio ikinä minkä olen ko biisistä kuullut. Juuri ja juuri tunnisti.

 

Mitä ennen iltaa mietti kuinka paljon aikaansa tulisin viettämään yläkerrassa niin ei mennyt ihan yksi yhteen suunnitellun kanssa. Tuli oltua paljon suunniteltua vähemmän ylhäällä. Tuli juteltua tuttujen kanssa pitkiä pätkiä useaan otteeseen.

 

Kiinnitin huomiota puolenyön aikaan siihen minkä verran oli porukkaa mestoilla. Olisiko viikonlopun muu tarjonta verottanut näin paljon tähän bileeseen saapuneita? Siis oli väkeä paikalla kohtuullisesti mutta ei ruuhkaksi asti. Mikä sinänsä on harmi. Koska porukan reilumpi määrä tekee paremman fiiliksen.

 

Kyllä tälläkin porukalla saatiin bileet aikaan ei se ole siitä kiinni. Mutta pitkässä juoksussa jos porukka ei käy bileissä niin sitten voi tulla eteen että bilettä ei ole kannattavaa järjestää. Sitten on turha valitella kun on p*skat housussa. Käykää mahdollisuuksienne mukaan tämänkin genren bileissä että jatkuvuus on taattu!! Tämä ei ole mikään maksettu tai sovittu juttu. Tämä on yksittäisen vanhan liiton reivaajan huoli tulevasta. Haluaisin itse ainakin vielä käydä vuosien ajan tämän linjan bileissä. Ei näitä bileitä järjestetä pelkällä hyvällä porukalla ja fiiliksellä. Ihan turvatun tulevaisuuden takia perseet liikkeelle ja bileisiin. Sillä takaamme jatkuvuuden ja pääsemme nauttimaan hyvistä bileistä vielä pitkään.

 

Tämä porukka bileen takana tekee pyyteettömästi todella paljon töitä tämän eteen. Paljon nähneenä voin sanoa että kaverit tekevät todella laadukasta työtä. Tässäkö on kiitos siitä?

 

Galrav, Herra heitti kehiin hyvän kuuloista hardi saundia Yksi biisi bongaus setistä. Uusio versio BBE – Seven days and one week klassikosta. Muuten koko setti oli hyvinkin omaan makuhermoon sopivan kuuloista saundia. Tykkäsin.

 

Tuli sosialisoitua tänä iltana yllättävän paljon. Yllätti itsenikin. Harrin kanssa pitkät pätkät ja jotain pieniä suunnitelmia tulevan varalle. Itse ulkomaan vieraan kanssakin juttelin pikkupätkän. Unohtamatta tuttujen kanssa viettettyjä jutteluhetkiä.

 

Sitten olikin aika ulkomaan vieraan, DJ X @ LAB-4, oli kaveri ihmetellyt suomessa ollutta lumen määrää. Rento kaveri oli sen perusteella mitä hetken olin tekemisissähänen kanssaan. Tämä kaveri heitti yhden illan parhaista biiseistä, prodigy – omen on saanut osakseen uudelleen versioinnin. Enemmän itse tykkään kyllä originaali versiosta. Tämä versio oli erilainen... Enkä tarkoita huonoa. Tunnistin biisin heti kun se alkoi soimaan alla.  Vähän klo 02 jälkeen karkasi herran setti oman maun rajoista karkuun. Herra soitti illan viimeisen hitaan. Jengi tanssilattialla oli ihan pähkinöinä...

 

Soittolaitteet oli kyllä niin viimeistä huutoa että varmaan kelpasi soitella. Vähän jälkeen 01.30 saippuakuplia ilmassa. Illan paras oli kyllä ehdottomasti tämä harmaantunut vanha herra joka antaumuksella nosti polvea siinä. Kyllä sitä vanhakin jaksaa vielä näemmä.

 

Illan viimeinen soittaja. Ei vähempää kuin itse Proteus. Tämä setti oli kanssa kaksi jakoinen, alkuun ihan hyvänkuuloista saundia oli mutta rupesi tämäkin setti karkaamaan oman maun ulkopuolelle. Meni liian rankan kuuloiseksi. Saundi palautui ruotuun siinä loppuhetkillä. Vinyyliä raavittiin taas että heikompaa hirvittää. Loppu huumassa tuli Herran oma biisi venla.

 

Tässä bileessä varmasti hardin diggarit saivat sitä mitä halusivat. Kovia settejä koko illan. Runsas ja  hymyilevä tanssilattia ei voi olla väärässä. Kuten on bileen mainostuksessa tuotu julki pyyntö panostuksesta pukeutumiseen, ilokseni näin tätä laatua ihan mukavasti. Annan tästä isot propsit tähän vaivaituneille. Kiva piristysruiske kun siellä porukan seasta erotutte eduksenne.

 

Muutamaa kaveria en nähnyt vaikka jälkeenpäin kuulin teidän olleen paikalla pitkään. Toisen herran tunnistaa siitä että edustaa aina kaksi lasia alkoholia käsissään. Sori että missasin sun settisi...

 

Toinen nuori herra myös, kaljuuntumaan päin oleva(?) huippu soittaja. No en tiedä kaljuuntumisesta mutta kuullemma hiusten pituus lyhentynyt aika totaalisesti sitten viime näkemisen. Onnistuimme kiertämään paikkaa koko illan törmäämättä kertaakaan.   

 

Huolestuin eräästä helsinkiläistyneestä entisestä savon vahvistuksesta joka ilmoitti tulevansa bileisiin mutta ei vaan tuntunut näkyvän mestoilla Törmäsimme lopulta vasta loppumetreillä, mutta kerkesi siinä sitten jutella tovin.

 

Illan etkoilut olivat tällä kertaa hyvin pieni muotoiset ja nopeat. Saavuttiin tulevaan majapaikkaan sen verran myöhässä normaalista poiketen niin päätettiin olla sitten houstaajan “ilona” sunnuntaihin asti. Ei onneksti heittänyt pihalle ennen aikojaan. Järjestelyt olivat niin täydelliset kuin on aina aikaisemminkin ollut. Parhautta. Kiitos majoituksesta yms. Nightraver + vaimoke. Tulen varmasti tilanteen sattuessa eteen uudestaan. Otin riskin ja vietin pitkän viikonlopun hämeenlinnassa, selvisin jopa hengissä!

 

Isäntä oli vissiin siinä tanssimisen lomaan kerennyt hörppimään nestettä jonkin verran. Kuten hänen lähipiirinsä tietää minkälaiset säädöt oli poistuessa paikalta. Aikansa se aina ottaa mutta päästiin matkaan kohti “toista kotia”. Paluu matkalla tuli tunnustuksia joita herra ei allerkitjoittanut enää seuraavana päivänä. Mutta kaikkea ei voi kertoa, jotain pitää jättää salaisuuden verhon taakse.

 

Minulle ruvettiin kuittailemaan paidasta kun se on niin kulahtanut niin lopulta NrUG porukkaa teetti mulle uuden paidan. Suuri kiitos siitä Heikki, Topi, Tanja, Krista,  Timo, Ville, Niina, Jani ja Niko. Tällä paidalla kelpaa suhailla taas pitkin suomen niemeä.

 

 0 views

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page