top of page

FURY @ Helsinki club

 

Uneton hämeenlinnassa part II... Tähän iltaan lähdettiin seuraavista lähtökohdista. Perjantaina samoilla silmillä 25h johon perään ”ruhtinalliset” 6h unet. Itselle normisti täysin riittämätön määrä. Pelkäsin että rupeaa väsyttämään liikaa etten pysy tolpillani. Mutta kestin loppuun asti yllättävän helposti. Tätä kirjoitetaan nyt laadukkaiden 4,5h unien jälkeen. Lupaa mukavaa kotimatkaa. Mutta viikonloppu oli mahtava. Nyt sunnuntaina vielä jäähdyttelemään bileisiin lahdessa. Kaksi hullua 3 bileen viikonloppua.

 

Kyllähän sitä taas mahtui tapahtumia yhteen iltaan, huh huh. Saavuttiin paikalle Swooshin ja Surrealin soittaessa pääareenalla. Ehkä hitusen liian rankkaa omaan makuun mutta väitän että tällekin musiikille löytyy oma kuulijakuntansa. Surreal oli keppien kanssa menossa mukana mutta hyvin näinkin pärjättiin. Tämä setti vain parani loppua kohden... Prodigy kimara oli kyllä täyttä rautaa. Illan parasta antia. Lopetusbiisi Oli kanssa asia linjalla, joku saanut hyvän älynväläyksen ja siitä on syntynyt Super mario bros biisi. Idea loistava, toteutus hyvä mutta liian rankka mun makuun. Huumorilla upposi.

 

Tänä iltana odotetuin ehdottomasti. Anne Savage. Lady heitti kyllä sen verran rouheen setin että alta pois. Setin jälkeen tapahtui illan parhaat. Tuli dekkien takaa pois niin tarjosin levyä nimmaroitavaksi. Se onnistui. Nimmarit on paidassakin että siitä tuli taas sarjassa paitoja joita ei pestä enää ikinä. Yllättävin oli edessä. Sain kaupan päälle pusun poskelle. Olin hetken hieman sekaisin että mites tässä oikein kävikään. Lady osasi ottaa yleisönsä hyvin. Ei jättänyt ketään kylmäksi.

 

Loungessa jäi kyllä aikas pahasti ohi sektoriin Lahden lahja club kulttuurille, Mr.D – Diffaksen setti.

 

Galrav heitti omaan makuun sopivamman melodisemman ja kevyemmän tarjoilun hardia.

 

Loungessa tuli varsin sekavaa settiä positiivisella tavalla siinä puolenyön tienoilla. Condo porukka aloitti teknon tahtiin ja satunnaisesti kävin pyörähtämässä katsomassa fiilistä yläkerrassa. Condo vs. Anne Savage, sori condon pojat... Anne vei voiton tällä erää. Yläkerrassa oli kuuma ja kostea fiilis koko illan.

 

Carbon based sai kunnian olla illan viimeinen esiintyjä. Hiljaiseloa viettänyt liveakti oli pitkästä aikaa bändinä liikkeellä helsingin yössä. Edellinen kerta kun jätkät olivat helsingin päässä keikalla taisi olla furyn synttärit nosturissa. Sillloin Carbonit höystettynä DJ Rxn kera. Carbonin jätkien kanssa mietittiin tuota edellistä keikkahommaa pitkään. Mutta lopulta tuli jotain hataria muistikuvia menneestä. Oli ilo kuulla carbonin liveä hyvinkin pitkästä aikaa. T-mu oli kyllä elementissään mikrofonin varressa. Taisi pastori skinström käydä piipahtamassa paikalla spiikeistä päätellen. Hän on viettänyt hiljaiseloa, ainakaan bileissä ei ole nähty hetkeen.

 

Reilu lahti edustus oli saapunut paikalle pilaamaan funnelmaa. Tuttuja oli vähäisestä porukan määrästä huolimatta paljon liikkeellä. Meni osa ajasta jutellessa vanhojen ja uusien tuttavuuksien kanssa. Kiitoksia juttu tuokioista.

 

Lahti pilaa tunnelman...
0 views

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page