top of page

FURY @ Helsinki club

 

Aikaa on kerennyt kulumaan sitten viimeisen fury reissun. Joutuu toteamaan että liian kauan. Viihdyin paikassa hyvin. Tämä oli ensimmäinen kerta kyseisessä paikassa. Ihan toimiva paikka. Väkeä oli reilusti liikkeellä. Ja tunnelma sen mukaan hyvinkin kuuma, kostea ja hikinen. Koko illan musiikki tarjonta oli kohdallaan.

 

DJ RX sai kunnian aloittaa illan. Meidän seurue ei ihan kerennyt oven kahvaan kiinni ennen avautumista mutta oltiin ajoissa paikalla silti. Reksin setti maistui omalle kohdalle varsin hyvin. Breiksin maailmoissa liikuttiin. Ehkä jopa hiuksen hienosti illan parhaita.

 

GALRAV & SURREAL Sitten vähän rankempaan soundiin siirryttiin herrojen mukana. Tämäkin setti pysyi oman musiikkimaun rajoissa. Tunnistin muutaman biisin että olin aikaisemminkin kuullut mutta biisien nimiä ei saanut päähän. Hyvä alustus Iridiumia varten.

 

IRIDIUM Epäilemättä illan päästara. Omalla kohdalla eniten odotettu soittaja. Matkalla bilepaikalle autossa soi herran mixtape että pääsi vähän fiiliksiin. Kiinnitin huomiota että herra nautti soittamisesta silminnähden. Heitti muutaman klassikkoraidan mutta ei tähänkään kohtaan saa nimiä puristettua. Hyvä setti. Illan parhaita.

 

PROTEUS Heitti tyylilleen uskollisen setin. Sanoisiko Proteuksen näkoisen setin. Vähän enemmän bileissä käyneenä tietää kyllä soundin. Niin, ei saa unohtaa sitä että kaveri heiluu dekkien takana koko rahan edestä. Niin tänäkin iltana. Koko lava heilui kaverin mukana.

 

EPYX & CYREZ vs. NOMIC En ollut tuntea Nomicia kun häneen ennen settiä törmäsin. Oikein juhlallisesti laitettu puku pykälään. Oli jotenkin hämmentävää. Yleensä kaverilla ollut hitusen rennompaa vaatetusta. Musiikillisesti tarjosivat aika pitkälle sitä mitä odotinkin. Ei ehkä niin rankkaa soundia kuin olisi odottanut. Mutta hyvin tämäkin maistui.

 

CONDO osasto sen mitä välillä kävi siellä pyörähtämässä niin kiinnitin huomiota että Kriss G teki kyllä koko rahan edestä töitä. Aina kun ylhäällä kävi niin kaveri oli dekkien takana. Lopun hardhouse soundit lämmitti mieltä. Tämän osaston viimeinen biisi joka kerrottiin mikä tulee olemaan harmittaa todella kovasti etten ollut kuulemassa sitä. On se sen verran kova klassikko!! CJ Bolland – The prophet. Tällä sanottiin setti lopetettavan.

 

VJ MOVE oli hoitamassa visuaaleja, sen mitä ajoittain kerkesi katsella niin hyvää materiaalia siellä pyöri. Kaveri osaa asiansa.  

 

Tosin osa lahti edustuksesta poistui ennen suurempaa narikka ruuhkaa. Paljon oli tuttuja liikkeellä. Joitakin heistä en ole nähnyt pitkään aikaan. Oli kiva nähdä ja kiitoksia kaikille juttutuokioista. Myös uusille tuttavuuksille. Oli hienoa kun yksi nainen tuli sanomaan että hänkin oli aloittanut bilettämisen maagisena vuonna 1994. Eli vanhan liiton reivaajat eivät siis ole kuolleet sukupuuttoon. Eli vieläkin käy väkeä bileissä jotka on nähnyt tämän ihan alusta asti.

 

Rakkaus musiikkiin ja bileisiin pysyy mukana koko elämän ajan. Tämä on vaan elämäntapa. Ainakin omalla kohdalla. Lupaan tulla vielä rollaattorin kanssa bilepaikoille kamera kaulassa ja ottaa kuvia. Niinkuin aina.

 

Vaihdoin Iridiumin kanssa muutaman sanan hänen settinsä jälkeen. Kerroin mitä pidin setistä ja samaan hengen vetoon toivotin kaverin tervetulleeksi suomeen uudestaan. Kaveri sanoi  pitäneensä  fiiliksestä täällä ja veikkaan että hänet varmaan nähdään vielä suomessa soittamassa. Koska ja missä sitä ei tiedä... Suosittelen.2 views

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page