top of page

Fly high @ Tenori & Hanuri

 

Fly high nro 2. Kaikki toimi yhtä hienosti kuin ensimmäiselläkin kerralla. Tällä kertaa kantaporukka ei ollut niin pahasti vastaan vaan hetkittäin tuli juttelemaankin jopa. Aika rankkaa drum'n'bass ja hienoa psyke tarjontaa illassa.

 

Ludvig von D oli dekkien takana kun saavuin paikalle vähän klo 18 jälkeen. Letkeän nopea tempoista settiä residentti soitteli. Ei se minua häirinnyt. Päinvastoin. Tämä kuullosti  erikoisen hyvältä. Tämän setin aikana eräs vanhempi herrasmies innostui oikein tanssimaan ja tätä tapahtui useamman kerran. Pisteet tästä toiminnasta.

 

Helsingin päästä oli saapunut tuttuja jo paikalle. Kameroita oli varsin riittävästi paikkaan nähden. 4 kameraa koko illan ja kaveri tuli sitten loppumetreillä yhden kameran kanssa vielä. Dokumentoinnin olisi siis pitänyt onnistua varsin hyvin.

 

Tänään oli paikalla myös kouvolan lahja senior reivaajille. Voisi tietty sanoa että esimerkki myös. Kaveri on kyllä aina paikalla kun tapahtuu ja ei ole työestettä. Tänään vapaalla. Sosiaalisoin kouvolan porukan kanssa siinä useampaankin otteeseen ja lopulta istuivat lahti porukan pöytään.

 

Dstroy, toinen setti. Kivan kuulloista saundia drum'n'bass maailmoissa. Niinkuin herra asiansa osaa... Ja osaa!! Pari biisi bongausta setistä. Daft punk – Harder, better, faster, stronger. Mufflerin biisi, nimi ei tullut mieleen. Tämä setti soitettiin osin vinyyliltä. Taisi olla jopa enemmän kuin puolet.

 

Kantaporukka ei ollut niin pahasti vastaan kuin ekalla kerralla. Oliko sitten pahimmat musiikin vihaajat jääneet pois tästä illasta vai sopeutuneet tilanteeseen ja musiikkiin? En osaa sanoa. Toivon että jälkimmäinen.

 

Tuttuja oli mukavasti liikkeellä. Duuni kaverikin oli löytänyt tiensä mestoille toiseen tapahtumaan jo. Kaiketi vaan hidas hämäläinen? Klo 21 tienoilla tuntui siltä että porukkaa olisi valunut mestoille jo reilummin.

 

Bybroduct, Erikoista saundia, Tykkäsin tästä. Tämä saundi oli jotenkin niin spessua että ettei sitä osaa selvittää. Todella tervetullutta vaihtelua. Tämmöistä ei ihan joka bileissä kuule. Ehkä hyvä niin, ei korva totu tuommoiseen saundiin ja kyllästy siihen. Porukka kiitti setistä tanssimalla varsin runsaslukuisesti. Vanhempaa väkeä bongattu tanssimasta tämän setin aikana.

 

Savua oli paikassa hetkittäin yhtä paljon kuin cowbelleissa aikanaan. Silloin ei nähnyt metriä eteensä. Nyt ei kaukana oltu samasta lopputuloksesta. Jotkut ihmiset kaipailivat soitto aikataulua näkyville. Olisihan se tietty kiva nähdä milloin oma suosikki soittaa.

 

Indira, naiskauneutta dekkien taakse. Psyken maailmoissa mennään. Todella laadukasta omaan makuun hyvin sopivaa saundia oli tässä setissä. Uskoisin että ensimmäistä kertaa korviini kantautuu suomenkielisiä sanoja psyke biiseissä. Onhan se selvä että suomessakin psykeä tuotetaan mutta en ole aikaisemmin törmännyt moiseen. Ei häpeä ulkomaalaista tuotantoa yhtään.

 

Savukone toimi loppuillasta pikkuisten kikkailujen jälkeen erittäin manuaalisesti eikä normaali säätimen kautta. Taitaa kohta pölläyttää viimeiset savut pihalle. Olisiko tunnit tulossa täyteen?

 

Väkisin kiinnitti huomiota hetkittäisiin huutoihin että soita parempaa musaa. Lopulta sitten selvisi mikä on parempaa musaa. Teknoa kaivattiin iltaan. Lukuisista pyynnöistä huolimatta teknoa ei illassa soinut.

 

Jinkso saapui paikalle siinä klo 23.30 pintaan hetkellisesti pyörähtämään. Vähän ennen jinkson saapumista tuli psyke porukkaa paikalle. UV-valoa oli ensimmäistä kertaa tuotu paikalle.

 

Psy Gordon viimeisenä mutta ei vähäisempänä soittamaan. Psyken maailmoissa mennään tämä viimeinenkin setti. Hitusen erilaista psyke saundia kuin edellinen. En tiedä tuliko mulle vähitellen psyke yliannostus kun tuntui että tämä setti ei enää säväyttänyt niinkuin ensimmäinen.

 

Setissä ei ollut vikaa, enemmän varmaan tämän kuulijan korva puutui psykelle luulisin. Ilmeisesti ei ollut mun ilta. Loppuvaiheissa tehtiin musiikillinen psyke matka lähi-itään saundin puolesta. Olen kuullut aikaisemmin herran settejä ja silloin on kuullostanut ihan hyvältä. Ehkä vähän oudolta kun on tottunut kaverin soittavan vähän toisenlaista genreä.

 

Kokonaisuutena järjestelyiden puolelta hyvä ilta mutta itsellä oli vissiin huono fiilis siinä loppuvaiheilla. Joskus käy näin. Väittäisin että aika paljon porukkaa lahden ulkopuolelta paikalla, se on hyvä juttu että jaksaa matkustaa bileiden takia. 


1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page