top of page

FLY HIGH @ Pub tenori

 

Ennakko buffissa uhattiin että musiikki kuuluu ainakin kirjaston pihalle asti. Ei varmaan niin kauas mutta mitä lähemmäs paikkaa saapui niin sitä lujempaa basso kuului. Tämä bile toimi etkoiluna illan toista tapahtumaa varten.


Psy gordon, sai kunnian aloittaa tänä iltana. Kaveri soitti niin poikkeavan setin etten muista kuulleeni kaverilta koskaan mitään näin hämärää settiä. Ei suinkaan huonoa mutta sanoisin että todella erikoista saundia. Semmoista chill saundin tapaista muhkealla bassolla höystettynä.


Ludvig von D, residendit heti ensimmäisinä lauteille. Tämän kaverin setti ei pettänyt. Hitusen rankan puoleista rumpubasso saundia häneltä tuttuun tyyliin. Sujuvaa hyvää matskua. Setin viimeisenä biisinä kuultu joku ihme versio beverly hills kyttä themestä. Toimi.


Ensimmäisen vieras djn setin kerkesin kuulemaan ennen lähtöä helsinkiin. Psykeä tarjolla. Omaan korvaan tämä setti kuullosti ns normi psykeltä  Tämä setti soitettiin hetkittäin Scream maski päässä. Hyvin se soitto tuntui sujuvan niinkin. Vaikuttavan näköinen tuo maski kyllä.


Eräs vanhempi naishenkiö tykästyi vahvasti psyke saundiin. Siihen malliin näytti ylistävän djtä ja tanssi antaumuksella. Kyllä sitä vanhemmallakin iällä voi vielä aloittaa reivaamisen.


Oli hyvä veto tämä hei hippi ota trippi... Tarjolla siis trip mehuja rajoitettu määrä. Itsellä tämän lapun näkeminen aiheutti kyllä hilpeyttä. Täällä osataan yllättää. Sekin oli vielä että 10 ensimmäistä nopeaa saivat nimensä listaan hardbour tapahtumaan. Rhinon setin olisin mieluusti jäänyt kuuntelemaan mutta tosiaan piti mennä toisaalle. Harmi mutta nyt tänään kävi näin.


Mutta sitten tuli aika siirtyä helsinkiin winkin keikalle. Se onkin sitten toisen jutun arvoinen reissu.

  


1 view

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page