top of page

FINRG 512 - 5 YEARS OF FINNISH FREEFORM - 5th anniversary event @ Gloria

 

Jees, 5 vuotta suomalaista freeformia. Tie on varmasti ollut kivinen ja pitkä. Mutta jätkät ovat puskeneet läpi harmaan kiven. Jatkakaa samaan malliin. Paikka oli siirtynyt helsinkiin  gloriaan. Lahdesta ei harmiksi tainnut löytyä tarpeeksi isoa paikkaa pitää bileet lahdessa. Jotenkin oli vaan outoa olla helsingissä Finrg bileissä. Jotenkin on mieltänyt että bileet ovat olleet tähän asti lahden päässä.

 

Tapamme mukaan lähdimme reissuun ”myöhässä” mutta oltiin silti sopivan ajoissa paikalla, sovittuun aikaan.  Saimme tärkeän komponentin paikalle pikana että saivat tekniikan kuntoon. En ole koskaan nähnyt glorian lavaa noin täyteen ahdettuna. Siinä on saanut taas hetken miettiä että saanut arsenaalin mahtumaan siihen tilaan. Sen verran oli soittajia reilusti. Mutta näky siellä lavalla ei oikeastaan yllättänyt. Kun miettii viime vuotista, 33 metriä trussia lavalla suht pienessä tilassa. Eli kokemusta löytyy aiheesta... 

 

Eka setti oli ehkä parhaiten omaan makuun. Eli DJ Rx, Big mistake ja Drumhead soittamat breiksit. Hybridize collective live oli varsin rankka mutta energinen setti. Siitä huokui hyvä tekemisen meininki ja fiilis oli soittajilla katossa. Lavalla oli tunkua kun 11 kaveria laitteineen on lavalla soittamassa yhteen.

 

Hybridize collective porukka. Nomic, Epyx & Cyrez, Substanced, Sam One, Yediah, Horzi, IAF & Tyranoid.

 

Rob.o.t.t live  ei ollut mun makuun, ei vaan tänään uponnut. Yksi biisi tuli minkä tunnistin ja pidin, Prytzin Piano, Orginaalikin on toimiva biisi ja tämä uudistettu versio toimi kanssa.

 

Billy Bunterin live oli keskivaiheilla ihan ok kuuloista. Tämäkin kaveri heitti Brytzin Pianon. Vanhat parrat oli vuorossa  seuraavaksi. FINRG collectiive. Tämä setti oli enemmän omaan makuun. Pojat heilui koko rahan edestä. Drumhead innostui kanssa hitusen heilumaan enemmänkin loppuvaiheissa. FINRG collectiven porukka. Carbon Based, Proteus, DJ Rx & Alek Szahala. 

 

Vanha herrasmies oli saapunut paikalle, jotenkin luulen että siitä humalan asteesta päätellen näytti vahvasti turistilta. Mutta ei tiedä jos vaikka kaveri olisi saanut kipinän vanhoilla päivillään? Paljon tuttuja liikkeellä niin kuin aina finrg bileissä on joiden kanssa puhuttiin aiheesta että outoa kun ollaan helsingissä lahden sijaan.

 

Mutta semmoista se elämä vaan on. Paikat lopettaa ja pitää muuttaa paikkakuntaa. Ei sille vaan voi muuta. On vaan totuttava...

 

Kiireinen viikonloppu oli niin tämäkin teksti on osittain kirjoitettu tien päällä. Tämä oli bile viikonlopun ensimmäinen etappi. Neljät bileet tuli koluttua läpi.

 


2 views

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page