top of page

Extremely Miscbehaving w/ Coma, Orkidea, Ian Ossia & Andy Moor @ Helsinki club

 

Iltaan hyvillä mielin, toinen bile viikonloppuna. Dj hero oli yläkerrassa esittelyssä ja testattavana. Nimmari kokoelma karttui kahdella tänä iltana. Extra tunti bilettämiseen. Orkidean eleet ihan lopussa kertoi että bileet on toiminut.

 

Saavuttiin ihan Orkidean setin alkuvaiheille paikalle. Hyvää pohjusta tulevaa varten. Letkeää soundia oli herran setti. Kokonaisuutena setistä en kuullut paljoa kuin vaimeasti sinne ylös jonne jonne juutuin katselemaan Dj Hero pelaamista. Äkkiä näin sivusta seuranneena aika koukuttavan oloinen laitekokonaisuus.

 

Takaseinällä oli 100 lamppua jotka kaikki samaan aikaan käytettynä oli aika sokaiseva kokemus. Propsit valoista, oli toteutettu hyvässä mielessä eri tavalla. Paikka oli karun pelkistitetysti dekottu, mutta omaan silmään se toimi vallan hienosti.

 

Sain paikan päällä palautetta tekemisestäni bileissä. Sain sen semmoiselta taholta jota arvostan todella. Ehkä sitä ei itse ole tullut miettineeksi asioita syvällisemmin että voisin tehdä asioita eri tavalla, tietyllä tavalla tehokkaammin ja paremmin. Mutta kiitos asianomaiselle noista sanoista. Arvostan niitä todella.

 

Kuopio edustus oli aika totaalinen yllätys kun vastaan tulivat.

 

Klo 00.30 tienoilla tuli biisi joka kuulosti ihan Milo – Drop the pressure mutta varmistin asian niin se kuullosti vaan todella samalta olematta se biisi.

 

Koin uusia ulottuvuuksia huomatessani että helsinki clubilla on paikkoja joissa en ole käynyt aikaisemmin. Tämä ray pelialue lattiaan valettuine sentteineen. Siellä perällä oli iso peili joka hämäsi aika hyvin. Oli enemmän kuin lähellä etten kävellyt päin sitä, selvinpäin. Viime hetkillä tajusi että mikä on tilanne.

 

Lievään tungokseen asti oli porukkaa saapunut paikalle. Tosin tanssilattia oli kyllä kokoajan suhteellisen täynnä

 

Ian Ossia, jatkoi siitä mihin orkidea jäi. Musiikillisesti. Jotenkin tänä iltana tuo musiikkiin keskittyminen herpaantui muutamaan otteeseen. Ihan ok kuuloista soundia. Ei loistanut mutta kyllä kelpasi. Klo 02 omalla kohdilla tämän setin parhaat kohdat. Lopussa tuli joku uudelleen versioitu biisi joka kuullosti tutulta mutta ei saa nimeä päähän.

 

Hämeenlinnan porukan kyllä erotti tänä iltana helposti. Yllättävän vähän tällä erää glowstickeja liikkeellä. Paidaton poika on illan aikana bongattu. Rappu reivit olivat täällä tänäänkin.

 

Joidenkin matka bilepaikalle ei ollut sujunut ilman kommelluksia. Joku oli hävittänyt lippunsa oletusarvoisesti. Sitä etsittiin sitten porukalla kuumeisesti tuloksetta ja sitten asianomainen henkilö oli löytänyt lipun taskustaan. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Pääsi sisään ilman lisäkustannuksia.

 

Oletusarvoisesti odotin että olisi ollut vähän ripeämpää tuo musiikkitarjonta. Mutta hyvin sitä viihtyi näinkin. Tuntui että tämän illan soundi toimi “taustamusiikkina”. Tuli sosiaalisoitua siinä musiikin fiilistelyn ohessa. Ilmeisesti on jäänyt edellisen illan bileestä vauhtisokeus päälle. Mene ja tiedä. Täydellistä vastapainoa edellisen illan bileille.

 

Kiitokset eräälle tutulle pitkästä keskustelutuokiosta. Tänään oli kuullemma poikkeuksellisesti sosiaalisoinut enemmän kuin yleensä. Hän viettää aikaa tanssimassa enemmän kuin nyt. Itsekin tuli juteltua aavistuksen enemmän kuin yleensä. Nyt kävi näin...

 

Viimeinen tunti olikin sitten omaan makuhermoon täydellistä mannaa. Kolme biisi bongausta. Delerium – Silence, Andy Moor & Orkidea – Yearzero. Andy Moor & Ashley Wallbridge fr. Meighan Nealon – Faces. Se ei ole koskaan huonon bileen merkki jos Tapsa hymyilee bileen aikana. Siihen lisätään kiksusormi... Eikä tässä vielä kaikki. Tapsa villiintyi viheltämään ihan viime hetkillä aika vapautuneesti. Nämä kaikki elementit tekee bileet.

 

Andy Moor setti meni alun osalta jutellessa ja loppu liikkuessa.

 

Paikalla oli synttärisankari ja hän täytti pyöreitä vuosia. En ihan tiedä pitäisikö ottaa osaa vai onnitella.

 

Suuret kiitokset taas kaikesta houstaamisesta Nightraver. Etkot meni omalla kohdalla edellisen illan biletapahtumia kirjatessa. Mutta ei se itseäni haitannut. Tuttuun tyyliin kuittailu alkoi heti kun ovesta oli astunut sisään. Tuo tuntuu jo toiselta kodilta.

 

Oletettavasti DJ Heron tiimoilta tulee jonkin verran juttua että teen siitä oman osion tähän loppuun.

 

Satuin ylhäälle todistamaan yhtä dj hero taistelua, kokemus vs. nuoruus. JS16 vs. Anton Sonin. Taistelu näytti olevan varsin totista touhua keskittymisestä päätellen, hetkittäin noustiin seisomaankin tiukan paikan tullessa. Vaikka vierestä seurasin niin en muista kumpi tämän taistelun vei nimiinsä.

 

Täytyy sanoa että oli aika törkeen siistin näköistä touhua katsella tuolla tekemistä. Näytti varsin koukuttavaltakin mokoma kapistus. Samalla myös haastavalta. Alkuun ei ollut äänentoisto puoli täydellisesti kuosissa mutta siihen ei aikaa kovinkaan kauaa mennyt kun olosuhteet olivat aika todelliset.

 

Jäin ihan huomaamattani pitkäksi aikaa seuraamaan tapahtumia tämän laitteiston ympärillä ja palailin useaan otteeseen seuraamaan tekemistä. Huolestuin jo että koska itseltä löytyy moiset laitteet mutta ei ole rahaa hankkia. Ja tämä pelkästään sivussa seuraten.

 

Kahden titaanin taistelu Dj Herossa, Orion vs. Orkidea. Tämänkään lopputulosta itsellä ei ole tiedossa. Hauskaa heillä tuntui olevan. Myös Ian Ossia pääsi testaamaan laitteistoa.

 

Kokemuksia kyselin kokeneilta soittajilta laitteesta. Sopii hyvin etko/jatko henkiseen viihteelliseen toimintaan todella hyvin. Tekee varmaan hyvää bileskenelle niinkuin oli käynyt aikaisempien kitara julkaisujen kanssa. Lisännyt harrastajamäärää oikeiden soittimien kanssa. Aika näyttää miten tämä vetoaa ostavaan kansaan.

 

Lahti pilaa tunnelman

 

Reilu pari viikkoa Prodigyn keikkaan...

 

2 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page