top of page

CTRL+ALT+DEL @ Nightlife

 

Tänä iltana olisi tiedossa vähän vaihtoehtoisempaa musiikkitarjontaa. Lähtökohta oli että nimenä kaikki uusia tuttavuuksia. Eli uusia kokemuksia tiedossa. Onnea vuoden ikään ehtineelle tapahtumalle.

 

Tuttu tilanne että heti alkuun ei ole hirveää yleisörynnistystä paikalla. Muutenkin tänään on odotettavissa että ei tungokseen asti tule tuttuja näkymään. Eli paljon uusia kasvoja tiedossa. Valomies sentään oli tuttu. Että oli siihen alun hiljaiseempaan aikaan mahdollisuus pieneen sosiaalisointiin.

 

Illan ensimmäinen soittaja. Mauzer. Teknoa pari tuntia alkuun lämmittelyksi. Semmoista hyvää matskua. Tämän genren biiseistä ei pysty tarjoamaan biisi bongauksia.

 

Scteenit olivat tänä iltana Sellek & Hanks hallussa. Kivaa tavaraa pyöri screenillä. Visuaalit muutenkin oli pelkistetyn toimivia. Valopaneelit, ne neljä kappaletta mitä niitä oli. Kivan näköistä.

 

Emperatron toisena kehiin. Aikamoinen sillisalaatti oli tämä. Ainakin tämmöinen muistikuva jäi setistä. Muutaman uudelleen väännetyn biisin tunnistin. Prodigy – Omen oli joutunut jyrän alle. Toinen oli tämä uudenkarhea biisi bulletproof. Radio pakko syötöllä tullut melodiat tutuiksi. Hyvää soundia kokonaisuutena.

 

Tuttuun tyyliin siinä puolenyön aikaan porukkaa rupesi ilmestymään paikalle. Mietittiin kaverin kanssa että tänään tuskin paljoa turisteja on paikalla. Että kaikki paikalla olijat ovat enemmän tai vähemmän musiikin takia paikalla.

 

Bongasin kyllä kaksi tapausta jotka melkein luokittelen turisti luokkaan. Oli sen verran poikkeavan ikäistä porukkaa. Vaikka mistä sitä koskaan tietää... Siinä puoli kahden jälkeen bongasin ensimmäiset turistit.

 

Ajatella että koskaan ei ole käynyt näin ja taas kävi, valomies innostui taas jälleen joraamaan ihan täysillä valopöydän takana. Varmaan ihan mieluista vaihtelua tämmöiset illat ns normaaliin verrattuna.

 

Illan paras kommentti kuultiin tuntemattoman kanssabilettäjän suusta. Tämä musa on kuin terottaisi sahaa jota ei koskaan saa teräväksi.

 

Illan liven vuoro... TES LA ROK. Dupstep oli sitten vuorossa. Oli kyllä omaan korvaan aika synkkää soundia. Meni ehkä jo liian synkkää omaan makuuni. Mutta varmasti löytyi tällekin setille omat kuulijat ja kannattajansa.

 

Edellisen illan helsinki reissu painoi vielä. Majapaikkaan päästiin jälkeen kuuden aamulla. Nukuin varmaan jonkun 3-4 tuntia ja niillä silmillä lähdettiin tähän iltaan. Väsymys korjasi pois vähän ennen kolmea.

 

Tänä iltana oli erilaisen musiikin ilta. Reilusti tavanomaisesta poikkeavaa. Mutta en tällä tarkoita että se olisi ollut huonoa. Ota riski ja lähde kerran kuuntelemaan mitä tämmöisillä tapahtumilla on tarjota. Saatat yllättyä positiivisesti ja huomaat että olet illan jälkeen laajentanut musiikillista näkemystäsi. Suosittelen kaikille.

 

Yksi puolituttu kaveri tuli kertomaan että on vaihtanut soittotyylinsä konemusan puolelle hip hopin maailmasta. Kävi kerran bileissä ja on nyt koukussa niihin. Eli saimme joukkoomme yhden kaverin lisää. Tervetuloa.

 

Kiitoksia juttutuokioista muutamalle uudelle tuttavuudelle. Saa tulla ihan rohkeasti juttusille,  lupaan etten pure...

 


0 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page