top of page

CROSSOVER – The kreisibailut 2 @ Amarillo

 

Pääsiäis vapaat alkoivat. Mikä olisi sen parempaa tapaa aloittaa moinen kuin bileillä. Myös koko pääsiäisen tapahtumia amarillossa 2v juhlien merkeissä. Tämä on ensimmäinen etappi pääsiäis riennoissa.

 

Paikalle saavuin varttia ennen klo 22, thoma oli soittamassa ja tekemässä pientä hienosäätöä äänelle. Tämä setti taisi olla lämmittelyä illalle soundista päätellen.

 

Seuraava soittaja siinä klo 22 aikoihin vuoroon. Hitusen omaan korvaan oudon kuuloista settiä tuli verrattuna mitä yleensä on tottunut kuulemaan bileissä joissa tulee käytyä. Mutta osottautui että tämä oli kierros nro 1, myöhemmin illasta oli vuorossa toinen kierros vielä.

 

Oikein mietin niin tulin siihen lopputulokseen että taisin olla ekaa kertaa amarillon puolella bileissä. Chicago loungessa on joitain kertoja tullut käytyä mutta ei ole tullut käytyä peremmällä silloin.

 

Musiikki tarjonta vaikutti alkuun siltä että tästä ei tule tänä iltana kovin isoa musiikillista nautintoa. Olin väärässä, setti setiltä saundi parani ja väittäisin parhaaksi setiksi Kamizin jälkimmäistä drum'n'bass maailmoissa pyörinyttä settiä. Se vaan osui parhaiten omaan musiikki makuun.

 

Katselin porukkaa joka paikalle saapui niin meinasin että tänään ei tarvi kaivaa kameraa esiin ollenkaan. Alkuun ei saanut semmoista rentoa, hyvää fiilistä mutta löytyi se tarvittava fiilis lopulta. Tänä iltana ei ollut liikaa tuttuja liikkeellä.

 

Jos joku väittää ettei lahdessa tapahdu elektronisen tanssimusiikin alueella mitään niin on pahasti väärässä. Pääsiäisenä on jokaiselle illalle olemassa bileensä. Joka illalla jopa eri tyylisuunta. Hardimman tyylin porukalle perjantaina, lauantaina drum'n'bass maailmoissa liikutan, sunnuntaina tarjoillaan houise musiikin ilosanomaa... Unohtamatta tätä torstaita iltaa joka meni vähän valtavirrasta poikkeavan musiikin merkeissä. Saa valita vapaasti.

 

Kello 22.45 ensimmäiset tanssiaskeleet bongattu!!

 

Soittaja meni jälleen vaihtoon, kamiz, tämä herra soittaa vielä täysin settinsä vinyyliltä. Tuntuu että tuo vinyyli formaatti on kyllä hiipuva formaatti mitä soittajien levy arsenaalia katselee. Mutta propsit siitä että jaksaa vielä kantaa levyjä mestoille.

 

Väittävät että vinyylissä on oma spessu saundinsa. En sillä tätä mainitse että olisi suurta  merkitystä miltä formaatilta musiikki tulee vaan se riittää että kuullostaa hyvältä. Vinyyliä näkee enää harvakseltaan soitossa.

 

Herran ensimmäinen setti oli kierroksen maistuvinta. Lähinnä omaa musiikkimakua. Eikä vähiten tämän biisin ansiota. Fatboy slim – Right here, right now höystettynä star 69 voksuilla.

 

Soittelu lava oli sen näköinen että oli varauduttu live bändien tuloon. Sen verran enemmän tekniikkaa mitä on normibilieissä tottunut näkemään. Pari iltaa meneekin jossain ihan muissa merkeissä tässä paikassa, passaan nämä illat ihan suosiolla.

 

Porukkaa oli mukavasti mestoilla oikeastaan koko ajan, porukkaa tuli ja meni. Äänentoisto murisi kivasti ja valot oli aika sokaisevia ja samalla tehokkaasti valaisevia.

 

Klo 23.15 Thoma dekkien taakse. Saundi sen kuin paranee mitä pidemmälle ilta etenee. Tässä setissä reviteltiin jo reilummin verrattuna alkuiltaan. Tilanteeseen sopivaa soittoa. Thoma tarjosi muutaman helmenkin setissään. Hyvää saundia.

 

Puolenyön tienoilla vaihtui soittaja. Tämä setti toimi hyvin taustamusiikkina harrastaessa pientä sosialisointia. Setin loppuvaiheilla olisiko peräti ollut kaksi viimeistä biisiä jäi positiivisella tavalla mieleen setistä.

 

Vähän ennen klo 01 Kamiz dekkien taakse toisella kierrokselle. Tällä jälkimmäisessä setissä liikuttiin vahvasti rumpubasson maailmassa. Illan parasta omalle kohdalle. Tämä setti osui ja upposi.

 

Bongasin kaverin joka oli tullut paikalle keppien kanssa, propsit siitä.

 

Kiva ilta oli, musiikillisesti ei koko aikaa oltu omassa musiikillisessa makuhermossa mutta kyllä se pysyi siedettävyyden rajoissa koko ajan. Kiitos thoma ja amarillo illasta. Paikka on toimiva bile käyttöön. Väsymys korjasi pois tunnin ennen täyttä aikaa. Joskus käy näin.

 

1 view

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page