top of page

COLORS pres. FERRY CORSTEN @ The Circus

 

Taas näitä aamuja että ei tiedä aamulla mistä itsensä illalla löytää. Tämmöinen äkkilähtö bileisiin. En voi sanoa etteikö olisi kannattanut. Paljon väkeä odotusarvoisesti. Hyvää musiikkia illassa. Kyllä sitä nautiskeli olostaan.

 

Meno matkalla meidän kuljetinmestari uhkasi panevansa muumeja pussiin. Mitä tuo sitten käytännössä tarkoittikaan? Tarkemmin ajateltuna en halua tietää. Kello 23 "pienen" parkkipaikka etsiskelyn jälkeen jonoon joka oli semi pitkä jo tuolloin ja hupeni nopeasti. Kymmenen minuutin jonottelun jälkeen oltiin jo sisätiloissa.

 

Pienelle puolelle tuli mentyä ensimmäisenä. Levyjä soitteli Lovetone. Porukkaa oli pakkautunut ihan kohtuu hyvin tänne jo heti alkuun. Paikassa oli hyvä meno ja fiilis hyvä koko illan ajan mitä kävin hetkittäin pyörähtämässä.

 

Isolle puolelle kun kerkesin niin Heikki L oli lopettelemassa settiään. Olisin mieluusti kuunnellut pidempäänkin mutta olosuhteiden pakosta kävi tänä iltana näin. Ettei ollut ajoissa paikalla.

 

Isolle puolelle vuoroon Proteus. Ei näkynyt siinä määrin liikkeissä rauhallisuutta kuin olisi voinut kaverin kunto edellyttää. Siellä dekkien takana heiluttiin keppien kanssa ja ilman. Ei tämä tavaton ihme ole, olen nähnyt samaisen kaverin keikalla käsi kantositeessä. Että ei proteusta pienet vastoinkäymiset haittaa, soittamaan tullaan vaikka puolikuntoisena.

 

Tämä oli kyllä hieno setti. Hitusen erilaista kuin proteus yleensä soittaa. Tänä iltana vähän setti melodisempaa ja rauhallisempaa normaaliin verrattuna. Kuvailisiko sana pehmeämpi parhaiten tätä saundia. Pari biisiä bongasin ihan nimen kanssa. Veracocha – Carte blanche ja sokerina pohjalla DJ Tim & Misjah – Accesss. Tämän biisin kun kuulin lähtevän alla soimaan epäilin että korvani ilmoittaa väärää informaatiota. Tämä tapahtui klo 00.23.

 

Monta biisiä tästä setistä meni taas siihen kategoriaan että olen kuullut tämän sen sata kertaa mutta en saa esittäjää mieleen. Kokonaisuutena oli kyllä semmoista nannaa. Tämmöisiä settejä kuulisin vastaisuudessakin kaverin toimesta, joohan? Jumahdin meinaan aika tiukkaan kuulemaan tätä settiä.

 

Illan pudottavin kommentti oli kyllä tänään tämmöinen. Minulle ennestään tuntematon nainen tuli sanomaan että aina kun minä olen bileissä paikalla niin on ollut kuuleman mukaan hyvät bileet! Tässä kohtaa sitä jäi aika sanattomaksi. Mutta hyvä näin. Kiitos tästä. Oli illan aikana muutama keskustelu tuokiokin, tänä iltana oli aikaa juttusille enemmän kun ei olliut kameraa mukana.

 

Puolenyön aikaan rupeaa olemaan tunnelma kuuma, kostea ja hikinen. Screenissä pyöri näyttävää matskua koko illan. Loppuvaiheilla screenillä parasta antia illan aikana. Todella hienoa nähtävää. Yläkerrassa kävin pyörähtämässä ja olihan sieltä varsin hyvät näkymät mitä hetken siinä ihmettelin.

 

Pienellä puolella vuoroon orion. Mitä muutamaan otteeseen kävin pyörähtämässä täällä niin sen perusteella olisi pitänyt viettää aikaansa enemmänkin. Todella hyvää saundia soitossa täällä. Lopetus biisi Robert Miles – Children uusio versio.

 

Isolla puolella samaan aikaan illan isäntä. Alex Kunnari. Yllättävää saundia tänään kaverilta. Tuli meinaan omaan korvaan sopivaa saundia lähes koko setin ajan, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Eka 30min oli ihan ok. Pari biisiä. Binary finary uusio versionti. Lauri – In the city versiointi.

 

Illan aikana useampaan otteeseen nähty kajarin päällä tanssimista tietyssä kohtaa.

 

Illan kunnia vieras. Ferry Corsten. Otti heti yleisön haltuun ammattimiehen otteella. Alussa hyvää saundia josta tykkäsin. Hetken aikaa setissä soi myös nyky trendi saundi josta en kovin paljoa diggaa. Mutta korostan tähän että olin varmaan niitä harvoja jotka eivät pidä tästä uusimmasta trendi saundista. Saundi onneksi muuttui paremmaksi aika pian.

 

Jokunen biisi bongaus setistä. System F – Out of the blue. Delerium – Silence. Ferry Corsten – Punk. Kaveri innostui heittämään välispiikkejäkin. Sisältöä en muista enää.

 

Tämän setin aikana bongattu vanhan ajan ritari kypärä kunnon töyhtöineen. 

 

Lähes koko illan ajan tanssilattia oli täynnä vakeä ja tietty porukka tanssi missä vaan tilaa oli. Eräs tuttu ei ollut tietoinen tulostani paikalle ollenkaan ja taisi yllättyä positiivisesti kun minut näki paikalla. Että terve vaan. Oli kiva kuulla kuulumiset.

 

Pienellä puolella soittovuoroon K-system. Hän harrasti työpaikka kiusausta orionin kustannuksella. Tunki glowstickin takataskuun. Orion vastasi haasteeseen ja tarjosi tyhjää pulloa K-systemin takataskuun. Potut pottuina. K-system laittoi jakoon glowstickeja eikä niitä riittänyt kaikille halukkaille.

 

Minäkin jouduin glowstick "uhriksi". Pienelle puolelle resonoi kivasti ison puolen ääni. Paikat rämisi. Näin Proteusta illalla, kerkesin kyselemään jalan vointia. Sain näin pähkinänkuoressa vastauksen että hengissä selvitään, se on tärkeintä. Klo 02.30 bongattu paidaton poika.

 

Paluumatkalla kuulin semmoisen väitteen että kun täytän 40v (eli hyvin pitkän aian päästä) niin minä rupean kuuntelemaan hardstyleä. Jotenkin laitan tähän kohtaan haisevan vastalauseen. En jaksa uskoa tätä tapahtuvaksi.

 

Oli kyllä hyvä äkkilähtö bileeseen. Aamulla ei tosiaan tiennyt mistä itsensä samaisena iltana vielä löytää. Yleensä nämä äkkilähdöt ovat olleet onnistuneita. Enkä voi väittää vastaan tässä kohtaa. Kiitos meidän autokunnalle reissusta. Parasta illassa oli musiikissa Proteus ja Ferry Corsten. Heidän settejään juuttui kuuntelemaan pidemmäksi aikaa.

 

Myös tämä kommentti että kun olen paikalla niin on takuu varmasti hyvät bileet lämmitti mieltä.

 

Oli myös kiva nähdä pitkästä aikaa juuri sinua joka et tiennyt minun tulostani mitään. Hullua on pidettävä jännityksessä joskus.

 


Kamera ei ollut mukana tänä iltana.

 

SESSIONS2 oli paikalla

 

    

  1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page