top of page

SUPERCHARGED @ Coyote Club

 

Aikamoinen yllätys odotti kun saavuin paikalle. Paikka oli ihan muutama hetki sitten avattu niin sain jonottaa hetken. Se oli vaan niin hämmentävää jonottaa niin aikaisin.. Narikkaan asti kuului Drumheadin & Big Mistaken setin sulosointuja. Breakbeatia, nam... Tipahdin ihan totaalisesti kun näin kavereiden soitto asut. Niitä jos vähän kuvailisi. Miehet mustissa, big mistake näytti erehdyttävästi Michael Jacksonilta etutukkansa kanssa. Drumhead oli pukeutunut pastoriksi. Tuolla habituksella luulisi että kaveri häätää työkseen demoneita ym. hengellisiä olentoja pois paikoista missä niiden ei pitäisi olla. Tämä oli hyvä aloitus illalle. Pastori Skinström piti pienen hartaus hetken alamaisilleen ja setin lopussa taisi irrota jokunen sana lisääkin. Spiikit oli rautaa. Niin kuin aina on. 

 

Seuraavana oli vuorossa saapua lauteilla Sergei Shkuroff. Tämän herran saattelemana pääsimme nauttimaan illan trance annoksesta. Kivan kuuloista soitantaa. Täältä taisin bongata erikoisemman kuuloisen versio GALA – Freed from desire biisistä. Toinenkin biisi oli minkä tunnistin mutta tähän hätään en saa päähäni sitä. Tykkäsin setistä. Jayvee laittoi ehkä hieman herran totutusta soitto linjasta poiketen hardhousea. Tykkäsin. J7 & Jnks oli vuorossa, nyt sukellettiin happy hardcoren maailmaan. Tämä setti oli aika energinen niinkuin oli ensimmäinenkin. Dekkien takana jaksettiin heilua reilummalti. Tanssivan kansan huudosta päätellen viimeiseksi raidaksi oli jätetty helmi. Sen verran kova oli meteli kun biisi alkoi soimaan. Pysyimme edelleen vähän rankemman genren parissa. Oli vuorossa Nomic, herran settiä en olekaan hetkeen kuullut ja ehkä odotin jotain rankempaa mitä korvat kuuli. Yleensä tämän kaverin setit menee siinä rajoilla että meneekö liian rankaksi mutta tällä erää pysyttiin hyvin oman maun rajoissa. Tietty setin loppua kohden vauhti kiihtyi ja viimeinen biisi sai kyllä hymyn huulille. Siinä oli biisi muuttunut vallan radikaalisti. Illan pelätyin setti, Xl8r kertoi mitä luvassa on. Kauhistelin jo silloin että nyt mennään pari metriä yli hilseen. Rankkaa ja vielä kerran todella rankkaa tykitystä. Tanssiva kansa oli vallan mielissään siitä. Viimeistä biisiä mitä jo narikan nurkilla kuuntelin niin biittiä oli varsin riittävästi niinkuin oli aikaisemmin illalla luvattu.

 

Ihmisiä oli liikkeellä todella runsaasti heti paikan aukeamisen jälkeen. Mikä oli sinänsä erikoista. Väkeä oli todella runsaasti koko illan ajan. Tanssilattialla oli ajoittain porukkaa tungokseen asti ja kaikki halukkaat ei mahtuneet sinne. Mutta onneksi tilaa oli vieressä sen verran että siinä mahtui nostamaan polvea. Jossain vaiheessa iltaa taisi rakennuksen palohälytin soida jonkin aikaa mutta ei tuntunut menoa haittaavan. Kunnon äänentoiston järjestäminen paikalle oli hyvä ajatus. Paikan omalla äänentoistolla olisi ollut tuskaa. Siitä olisi jäänyt paljon fiilistä pois. Tuttuja oli runsain mitoin liikkeellä, paikan kantaporukkaakin oli varmaan osa joukosta mutta hyvin tuo musiikkitarjonta upposi yleisöön. Väkeä oli näemmä saapunut helsingistä ja mikkeli edustuskin tuli bongattua. Tämä oli parasta mitä on musiikillisesti ja fiiliksen puolesta paikassa tarjottu. Paikassa oli ajoittain aika trooppinen fiilis mutta ihmismassa sen saa aikaan ja samalla luovat bileen fiiliksen. Mielestäni lineup oli onnistunut, eri genrejä sopivasti tarjolla. Mukavan monipuolista oli tarjonta. Illan viimeistä hardcore settiä lukuunottamatta joka lensi monta metriä yli hilseen niin pidin kovasti illan tarjonnasta. Tämmöistä lisää lahteen.

 0 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page