top of page

CLUB MILK - klubikauden avajaiset @ Seurahuone Night

 

Tänne oli kasattu lähes kaikki lahden parhaat tapahtumat saman katon alle viettämään kesäkauden avausta. Runsaslukuinen määrä lahtelaisia soittajia muutamalla "ulkomaalaisella" vahvistuksella illassa soittamassa.

 

Saavuin paikalle hitusen myöhässä ja sain heti kuulla siitä lipunmyynnin kohdalla. Ei tosin lipunmyyjältä itseltään vaan mukavat kanssabilettäjät muisitvat huomauttaa aiheesta.

 

TON-E – Chicago lounge - taisi veivata viimeistä biisiä kun tulin paikalle. Daft punk – Around the world versiointi tuli kuultua.

 

THOMA – Crossover - Teknoa herran tyyliin. Hyvää saundia vinyyliltä. Tämä kaveri kyllä osaa tämän aiheen. Piti ihan usempaan kertaan katsoa soittoaikataulua ja soittajaa, vielä piti hieraista silmiään että siellä tosiaan on kaveri soittamassa. Kun ei ollut yhtään kaverin näköinen. Oli tapahtunut todella huomattavia muutoksia herrassa.

 

Narikka oli tänään itsepalvelumallia ja omalla vastuulla. Tavarat säilyi, ei sillä että sinne olisin mitään arvokasta jättänyt. Oli mukavaa saapua pelipaikalle ekaa kertaa tänä vuonna t-paitasillaan, oli sen verran lämmin. Kesän hienoja puolia ja samalla kirouksia, tämä selvitetään myöhemmin tekstissä. Paikassa oli muhkea äänetoisto tuotu paikalle. Ääntä lähti omiin tarpeisiin ja vähän ylikin.

 

Helsingin seudulta oli saapunut edustus. Eräs harvinainen vieraskin tuli bongattua omien sanojensa mukaan 1,5 vuoden tauon jälkeen lahdessa. Hänelle vihjattiin että saa käydä useamminkin.

 

PATAÄSSÄ – Round - Teknon merkeissä mentiin tämäkin setti. Samaan aikaan erehdyin edes ajatuksen asteella käymään terassilla haukkaamassa raitista ilmaa. No eihän se onnistunut, kun saavuin kuuloetäisyydelle ja tajusin että siellä on karaoke menossa niin eikun U-käännös ja takaisin kuulemaan parempaa tarjontaa. Karaoke ei ole vaan minua varten, edes että sitä kuuntelisi. Ei vaan pysty.

 

LUDVIG VON D – Hardbour - Drum'n'bass settiä tarjolle. Aloitus Gorillaz – Feel good inc. Koko setti oli täynnä cover biisejä. En muista kaikkia biisejä mitä laitettiin kehiin. Sanotaan että erilainen setti.

 

Maaginen kello 00, se näytti tapansa niin väkimäärän suhteen kuin että porukka uskaltaa mennä tanssimaan alun ujostelun jälkeen. Porukkaa olisi mahtunut enemmänkin mutta minkäs teet kun ilma on noin lämmin ja hieno. Porukkaa on valunut mökeille, varmaan terassit ovat olleet turvoksissa. Nämä ovat varmaan osaltaan vähentäneet osallistujia illan tapahtumaan. Tässä lämpimän illan kirous.

 

DSTROY – Rumble in the jungle - Drum'n'bass oli homman nimi. Vähän rivakampaa soundia kehiin. Toimivaa. Tässä setissä pyöriteltiin vinyyliä.

 

ZONEX – Etana - Trance, laadukasta massiivista semmoista tuli herralta. Hyvää saundia. Tykkäsin isosti.

 

JAYVEE – Supercharged - Bounce, hyvää hardhousen oloista saundia niin kuin kaveri sen vaan osaa. Bileissä joissa herra soittaa odotan innolla sitä hetkeä kun bounce/hh saundin aika tulee. Niin harva soittelee bileissä tämmöistä. Jatka valitsemallasi tiellä, tälle saundille löytyy varmasti faneja jotka fiilistelee mielellään tämmöistä. Itse kuulun tähän kastiin. Mukavan erilaista illan musatarjontaan, tykkäsin tästä.

 

Hirvittelin kun pari tuttua menivät tanssimaan ja parin minuutin päästä tuli pöytään ottamaan kenkiä pois jalasta. AUTS!! Tällekin löytyi käytännöllinen selitys, aika riskialtista oli toiminta mutta ei tarttunut jalkapohjiin lasinsirpaleita onneksi.  Itseltä olisi jäänyt kyllä tekemättä. Yksi kuppi taisi pudota tanssilattialle ihan illan loppuhetkillä. Se olikin ainoa jonka näin.

 

Porukkaa oli tullut paikalle helsingin seudulta, tampereelta, riihimäki, kouvola noin äkkisilmäyksellä.

 

Eräs tuttu oli laulanut karaokessa biisin oikein viimeisen päälle tunteella. Itse en ollut todistamassa tätä tapahtumaa. Illassa bongattu tanssiva tarjoilija.

 

BATES – Impulse - Drum'n'bass, vanhan liiton soittaja kehiin, laatu takuulla. Tätä soitettiin isolla tunteella. Pitäisikö yhden biisin "shown" perusteella heittää että soittaja oli liekeissä. Parasta drum'n'bass soundia omaan korvaan illassa.

 

DRUMHEAD -Finrg - Breiksit kehiin. Hitusen rauhoitettiin tarjontaa yhden setin ajaksi. Tämä setti hullaannutti muutaman tutun heilumaan koko rahan edestä tanssilattialle. Yksi heistä puolusteli että kun on semmoista musaa jota eniten rakastaa. Silloinhan se on päästettävä itsensä irti.

 

Lisävalot joita oli paikalle tuotu oli hyvin pitkälti led voittoisia. Niilläkin sai hyvää efektiä aikaan. Sivummalla oli led tankoja ilostuttamassa kansaa. Äänentoisto ja valolaite yhteistyökumppani oli hyvin esillä tilassa.

 

JNKS – Finrg - Freeform. Illan rankimmat saundit kehiin tässä kohtaa. Tässä setissä jostain syystä kerkesi havainnoimaan että jokunen biisi tuli vinyyliltä ja tietty skrätsit joita herra osaavasti heittää seteissään. Tämä setti tuntui innoittavan pari kaveria ihan älyttömiin ylistyksen osoituksiin.

 

J7 – Supercharged - Psykeä illan loppuun. Toimivaa versiota omaan korvaan.

 

Viimeisen setin aikana tuli vanhempi herra joka oli selvästi "turisti" kysymään että mitäs minä kuvaan täälllä. Ihan asiallisesti siis. Minä sitten selvitin noin suurinpiirtein mikä oli tekemiseni idea. Tuli siinä turistua muutakin yleistä bileistä yleensä. Kaveri luuli että soittajat tienaavat älyttömiä summia ja kiertävät pitkin maailmaa. Ei moinen ole tämän suuruisessa tapahtumassa  kannattavaa. Kyseli myös onko paljon nais soittajia johon totesin että aika pieni osa.

 

Tähän loppuun vielä mietintää tulevan perjantain (28.05.10) tapahtuma tarjonnasta. Pitkän harkinnan jälkeen jouduin näistä kolmesta vaihtoehdosta valitsemaan yhden tapahtuman johon aion suunnata.

 

Tarjolla oli paikkaliset rumble in the jungle bileet torvessa. Täällä vietetään 2v synttäreitä. Laadukasta drum'n'bass saundia tarjolla täällä

 

Toinen tapahtuma hämeenlinnassa Escape to dance w/Akesson kolibrissa. Laadukasta biletoimintaa hämeenlinnassa. Aika pitkälle trancen maailmoissa liikutaan.

 

Viimeisenä FORCE tampereella vanhalla yo-talolla jonne on aikomus suunnistaa. Vanhan liiton saundi tarjonta ratkaisi tämän bileen "voittajaksi". Force täyttää myös vuosia. Tulee täyteen 4v. DJ Meke juhlistaa samalla 10v uraa dekkien takana. Odotan innolla niitä klassikko raitoja joita illan aikana tulee kuulemaan. Niin trancen saralta kuin vähän rankemman saundin osalta. Unohtamatta Carbon based kokoonpanoa. Olen useamman live setin heiltä nähnyt nyt ihan lähikuukausien aikana ja voin sanoa että äijät on elämsä vedossa!!

 

Kaikki kolme bilettä olisvat semmoisia joihin menisin kaikkiin jos olisi mahdollista. Mutta kun näistä piti vain yksi valita niin valinta osui tampereen suuntaan kun kuuli systeemeistä mitä on tarjolla.

 

Kiitos eräälle kannustavasta palautteesta. Lämmitti mieltä kovasti. Kiva kuulla että kirjoitukset ovat olleet hyviä.

    


4 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page