top of page

CLINIC pres. ABOVE & BEYOND @ Fredan tivoli

 

Kiitos heti alkuun CLINIC loistavasta illasta. Musiikillisesti hyvää saundia koko ilta. Illan odotetuin Above & Beyond. Paikalle vasta klo 23 nurkilla, venyi tuo lähtö pikkuisen. Oman mittapuun mukaan olin todella pahasti myöhässä.

 

Loistavaa seuraa automatkalla. Ei ollut tälläkään kertaa tylsää. Juttujen taso oli todella alhaalla. Mutta siihen tottuu. Erityisesti paluumatkan pysähdyspaikalla käyty keskustelu viereisen pöydän porukan kanssa. Siellä jos missään viimeistään mopo karkasi rotkoon lopullisesti.

 

Paikalle saavuttiin Orkidean soittaessa isolla puolella. Takuuvarmaa saundia soitteli Tapsa siihen hetkeen. Soittajan takana oli siistiä visuaalia pyörimässä pitkin iltaa. Tunnelma oli heti paikalle tullessani korkealla.

 

Muutama biisi setistä. Faithless – Tweak your nipple..Uudempi versiointi Age of love klassikosta. Muuten mitä soittoa muistan niin taattua laatua herra soitti. 

 

DNA & Zwek innostuivat aloittamaan soittonsa 45 minuuttia etukäteen. Alkuun soittelivat pikkuisen oudon kuuloista saundia jota on herroilta tottunut kuulemaan. Toisaalta onhan se hyvä että olisi pikkuisen erilaista saundia tarjolla. Isompi puoli veti enemmän puoleensa tässä vaiheessa. Mitä siinä käydessä täällä tunnelma oli hikinen. Porukkaa oli runsaasti tanssimassa.

 

Pari biisiä tunnistettu vaikka olivat kyllä aika outoja versioita. The age of love – Age of love, R.O.O.S. - Instant moments. Viimeinen tunti mentiinkin jo enemmän herroille tutumman saundin merkeissä. Monta tuttua biisiä joiden nimiä ei saa mieleen.

 

Siinä reilusti ennen maagista puoltayötä tuli semmoinen fiilis että tänään tulee vielä tungos tähän mestaan. Niinhän siinä kävi. Oli vain muutama paikka missä oli vähän viileämpää olla kuin varsinkin ison stagen puolella oli aikamoinen pätsi. Sen aisti heti kun edes lähestyi isoa puolta. Tämä ei pilannut iltaani. Hiki valui tekemättä mitään. Tuttu efekti bileissä.

 

Pienen hakemisen jälkeen löytyi kolmas stage jossa soi hitusen erilaista tarjontaa koko illan kuin muualla. Pyörittiin teknon maailmoissa. Täälläkin käytiin pyörähtämässä välillä ja kuuntelemassa sen hetken tarjontaa.

 

Klo 00.15 ekan kerran hiki virtasi. Orkidean hieno "luovutus" illan varmasti odotetuimmalle soittajille. 00.30 Noniin, valta vaihtui ja sitten mennään. Nimmarit plakkarissa. Kiitos Zwek "virka-avusta" asian onnistumiseen. Oli hieno lisä jo aika kovaan nimmari kokoelmaan.

 

Above & Beyond. Heti alkuun muutama tuttu biisi joita ei kykene nimeämään. Paavo huudot tanssilattialla. Hyvä saundia kesti loppuun asti. Tykkäsin setistä. Tilanteessa kun sain nimmarin niin muutama onnekas sai siinä samalla nimmarin myös itselleen. Onnea heille. Mielellään kirjoitteli nimmareita ennen settiä.

 

Setissä kuultua ja tunnistettuja. Super8 & Tab – helsinki scorchin', Cafe del mar uusio versio jota hädin tuskin tunnisti. Omaa tuotantoa Alone tonight. Saattoivat soittaa enemmänkin omia biisejään mutta niitä en tunnistanut.

 

Tanssilattia tuntui pitävän erityisesti above & beyond setistä reagoinnista päätellen. Kädet kohti kattoa hetkittäin. Oli aika paljon turisteja liikkeellä. Hyvä vaan jos joku jäisi vaikka koukkuun ja kävisi enemmän bileissä että jatkuvuutta bileille olisi.

 

Valojen ohjaus oli osaavissa käsissä. Tulos oli näyttävää. Tuli nähtyä aikamoinen suoritus, näytti ainakin siltä että yksi kaveri olisi sammunut seisaalleen. Tai tilanne ei ollut sitä miltä näytti.

 

Istahdin hetkeksi paikkaan jossa kuului ison puolen ja DNA & Zwek soittelut varsin hyvin. Koin aikamoisen musiikillisen sekamelskan. Pieneltä puolelta puski Fatboy slim – Star69 ja isolla puolella Verve – Bitter sweet symphony versiointi. Naureskelin tuota yhteensattumaa että miten satuinkin olemaan paikalla oikeaan aikaan.

 

Pyörätuolilla liikkuva asiakas nähty, propsit siitä.

 

Kostea ja hikinen fiilis jatkui ja paheni mitä pidemmälle ilta eteni. Mutta tämä oli jo tiedossa ennen iltaa. 01.45 nähty ensimmäinen paidaton poika. Loppuvaiheilla paidattomia poikia oikein isompi lauma samoilla kohdilla.

 

Ilta oli onnistunut. Musiikki oli omaan makuun sopivaa. Tuttuja mukavasti liikkeellä. Tuli reilusti uusia tuttavuuksia. Paikka oli lähes kaikkialla aikamoinen pätsi mutta kun siihen osaa suhtautua ja varautua niin se ei pilaa iltaa. Oli paikassa muutama huomattavasti viileämpiä paikkoja joissa hetkittäin kävin jäähdyttelemässä.

 

Eniten aikaa tuli vietettyä ison puolen reunamilla jossa ei ollut niin trooppista ilmaa. Tanssilattialla oli koko sen ajan väkeä mitä paikalla olin. Hetkittäin tungostakin varmaan. Toivotaan että ulkomaan vierailla oli fiilis kohdallaan ja tulisivat suomeen jos kutsu joskus käy. Tunnelma oli kyllä kohdallaan tanssilattialla setin aikana.

 

Kuten olen aikaisemmin blogeissa maininnut niin juttusille saa tulla, en purematta niele ketään... Saatan olla joskus kiireinen mutta aina kerkeää muutaman sanan vaihtamaan.

 

Kuulin tossa kylillä että kannattaa merkata kalentereihin seuraava päivämäärä. 28.01.2011. Silloin on aika Escape to dance ensimmäisten synttäreiden hämeenlinnassa. 1V!! Jotain tietoa on tihkunut korviini ja voin sanoa että lineup ei jätä ketään kylmäksi.

 

Tätä tapahtumaa ennen hämeenlinnassa tapahtuu myös. Veronpalautus päivänä 03.12.2010 perjantaina Push up! 6 vuotis synttärit karusellissa klo 22 alkaen. Tänä iltana poikkeuksellisesti k18 ilta normaalista linjasta poiketen.

 

 

1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page