top of page

CHOON! - New world @ Klubi

 

Aamulla kun heräsin en olisi uskonut että illalla päädyn turkuun bileisiin. Oli ajatus mennä muualle mutta niin se tilanne sitten muuttui. Kaveri kyseli netissä että tarvisi kuskia saadakseen enemmän porukkaa liikkeelle. Erinäisten sattumusten jälkeen huomasin että istun autossa, prodigyn uusin levy soi, volume kaakossa... Auton keula kohti hämeenlinnaa.

 

Hyvä lähtökohta illalle. Läksin ajamaan valtatietä ihan eri suuntaan oli ollut ajatus alun perin. Niin, taas kerran otan vauhtia hämeenlinnasta. Pari autolastillista porukkaa lähtee liikkeelle. Niin, kyllä, ne etkot pidettiin kanssa. Tuttu parivaljakko taas hääri keittiössä. Grillausta aurinkoisessa lämpöisessä säässä. Voiko iltaa aloitella paremmin? Vappu vei sitten klubilta klubille.

 

Täytyy valmistusta sivusta seuranneena ja valmista syötävää sanoa että oli siistin näköistä ja varmasti maistuvaa. Ketkä söivät kertoivat nauttineensa syömisistä. Meillä on kyllä hyvä chef, joka osaa hommansa, unohtamatta apuria. Joutuu joka kerta tekemään syötävää. Tuntuu pitävän vielä siitä, hyvä niin.

 

Kahden audin keulat kohti turkua ja eikun matkaan. Perille tultiin Festerin setin loppuhetkillä. Oli aika tiukka linja ovella. Kysyttiin millä fiiliksellä ollaan kun olin selvinpäin. Kerrottiin että näytin väsyneeltä. Mutta se sallitaan. Narikassa olikin sitten parasta palvelua mitä olen kohdannut hyvinkin pitkään aikaan.

 

Fester oli puikoissa kun tultiin paikalle. Lopun noin 30min mitä settiä kuulin se oli kuin jatko siitä mihin kaveri tampereella jäi. Tykkäsin kuulemastani. Sen mitä nyt kerkesi. Festerin viimeinen biisi kuullosti tutulta mutta ei saanut biisiä mieleen. Kaveri nautti soittamisesta. Oli täysin fiiliksissä.

 

Jussi Soro aloitti hyvällä biisillä, Hyvää omaan makuun sopivaa trancea tuli herralta koko setti. Setin viimeinen biisi sitten sai erään seurueemme tamppaajan ihan pähkinöiksi. Sean Tyas – Lift. Loistava pohjustus Acitvaa varten.

 

Activa jatkoi illan teemaan sopivalla tavalla. Edelleen nautittavaa trancea. Paul van dyk – For an angel biisistä omaan korvaan outo versio tuli herralta. Tämä kaveri oli sitten jättänyt sokeriksi pohjalle biisin joka räjäytti ainakin oman henkilökohtaisen pankin. Underworld – Born slippy. Mikä klassikko! Luulen että ketkä olivat jo kerenneet narikalle asti menemään juoksivat tanssilattialle takaisin. Tuo biisi saa kyllä minulta illan leka tittelin. Mitä hetkittäin seurasin kaverin soittamista, kaveri oli niin fiiliksissä kuin vain voi olla.

 

Porukkaa oli tilaan nähden hyvin. Aika sopivasti. Vaikka tietty tupaten täynnä se ei ollut. Mitä tanssilattiaa näki niin siellä oli mukavasti väkeä mutta silti tilaa tanssia. Itse mietin että miten käy onko porukalla vielä turnauskestävyyttä tai rahaa tulla paikalle bilettämään. Ja vielä sitten oli samaan aikaan suomen lätkämatsi. Monta isoa kysymysmerkkiä ilmassa... Mutta kyllä tuollakin porukalla saatiin fiilis kattoon kevyesti. Trance musiikin ystävän taivas oli tuo tila illan ajan...

 

Yllätyin kovasti kun törmäsin paikalla pieneen punaiseen mieheen. Muutaman paikallisen tutun odotin näkeväni mutta oli sieltä tullut edustus tampereelta ja helsingistä asti. Meidän seurue koostui lahden ja hämeenlinnan edustuksesta. Kiitoksia eräälle henkilölle pitkästä keskustelutuokiosta. Tiedät varmaan kuka olet.

 

Meillä oli kyllä erinomainen porukka kasassa millä oltiin liikkeellä. Etkoilut oli ihan luxusta niinkuin aina. Tuntuu että tämä lahti edustus on intergroitunut tuohon hämeenlinnan porukkaan vaikka vain ajoittain vierailemme siinä. Etkopaikalle aina kun saapuu, tuntuu kuin kotiin tulisi. Niin kiitos jälleen kerran houstauksesta Nightraver ja seuralle myös iso hali. Olette superia.

 

Täälläkin paikassa oli äänentoisto kyllä kohdallaan. Eikä äänessä pihistelty. Tulihan nyt sitten käytyä molemmissa klubi mestoissa vapun aikaan. Paikat toimii tarkoituksessaan erittäin hyvin. 

 

Itselle jäi älyttömän hieno fiilis ensimmäisestä käynnistä Chooneissa klubilla. Siis hetkestä kun aloin kuulemaan musiikkia siihen hetkeen asti kun bileet lopetti underworldin biisi. Mikä bileiden lopetus! Niin hieno fiilis jäi illasta että tulen varmasti uudestaan.

 

Kiitos CHOON! Syvä kumarrus...0 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page