top of page

CHILL GRILL @ Parkki pub

 

Lähtökohdat iltaan. Odotettavissa grillaamista kavereiden kanssa hauskaa pitäen ja nauttien musiikista. Eikös kuullosta hienolta? Niin minustakin. Illan tapahtumat oli monta kertaa odotuksia kovemmat. Parhaat grillailut ikinä...

 

Paikalle tulin aavistuksen yli klo 18 jolloin bileet olivat jo alkaneet. Siihen aikaan aloiteltiin soittelua kun saavuin. Sleazy-P Aloitteli illan musiikkitarjonnan. Mitään selvää muistikuvaa ei ole mitä herra soitteli. Meni ilmeisesti niin pahasti ohi oman musiikillisen maun. Näin luulen käyneen.

 

Alussa oli ihan mukavasti jo porukkaa paikalla. Paljon itselle tuntemattomia ihmisiä. Osa puheista päätellen ei ns. Vaki konemusa jengiä. Mutta en antanut sen häiritä. Mahduimme hienosti samalle terassille istumaan iltaa. Oli toki paikalla paljon tuttujakin, mukavasti oli porukkaa paikalle saatu.

 

Macke oli saanut luvan seuraavana viihdyttää paikalla olevaa kansaa. Pienehköllä levysetillä kaveri pyöritti jotain ihan omaan makuun sopimatonta matskua jostain todella kaukaa historiasta. Mutta tunti vierähti terassilla istuskellen. Musiikki ei häiritsevän kovaa soinut terassille asti. Tässä tapauksessa ehkä jopa onneksi.

 

Tämän setin aikana taisin saada murkinaa jo syötäväksi. Hyvää oli chef... Omantunnon mukaan laitettiin lanttia kulhoon ken söi, koska koko paletti oli täysin ilmainen.

 

Diffas, lahden lahja musiikkille. Tämä setti oli todella niin yllätyksellinen kuin aina. Sitä ei koskaan tietä mitä kaverilta livahtaa soittoon. Tänään tällä kertaa klassikoita aikamoinen läjä. Bucketheads – The bomb, Mr. Oizo – Flat beat... Monta muutakin lekaa tuli mutta ei pysty kaikkea muistamaan. Oli kyllä kova setti. Yksi illan seteistä jotka osuivat aika hyvin tuohon omaan musiikilliseen hermoon.

 

Itselle uusi tuttavuus lauteille seuraavaksi. Mixnot. Kaveri paiskasi kyllä todella kovan drum'n'bass setin että olin ihan ihmeissäni. Setin parasta antia Papua new guineasta uudelleen lämmitetty rumpubasso versio. Pistäkää nimi mieleen. En tiedä kauan kaveri on vinyyliä pyörittänyt mutta osaa asiansa. Osoituksena vanhempi pariskunta nosti antaumuksella polvea drum'n'bass tahtiin. Setin lopussa heittivät shown pystyyn ja "liukastelivat" lattialle makuulleen setin lopputahtien soidessa. Kansa tykkäsi ja antoi raikuvat ablodit.

 

Viimeisenä lauteille lahden omat finrg pojat Big mistake & Drumhead, Tämä setti alkoi niin rautaisella biisillä että. Kuullostelin biisin alkua kun tuli se puhe osuus että voi helvetti minkä biisin jätkät paiskasi ekana. Prodigy – Poison. Sanomattakin selvä että allekirjoittanut oli ihan fiiliksissä.

 

Aikaisemmin mainittu vanhempi pariskunta kävi useaan otteeseen tämänkin setin aikana lattialla tanssimassa. Ei toisaalta yllättänyt yhtään allekirjoittanutta että näiden herrojen aikana tunnelma karkaa käsistä kohti kattoa positiivisessa mielessä. Kiinnitin huomiota että drumheadkin virnisteli siihen malliin että odotin jotain repäisevää tapahtuvaksi.

 

No kyllähän sitäkin laatua saatiin, pastori skinström kävi paikalla pyörähtämässä. Samalla vaivalla heitti yhden biisi vokaalit. Ei ole pastoria näkynyt hetkeen bileissä, eikä varsinkaan näin viikolla!! Mutta oli hienoa että pastori skinström kunnioitti läsnäolollaan.

 

Tämän setin aikana nähtiin suurin ryntäys tanssilattialla. Semmoisia pyrähdyksiä. Robin S – Show me love hitusen erikoisempana mixinä. Tästä setistä tuli loppujen lopuksi semmoinen sillisalaatti että huh huh. Joku useasti jätkien setissä soinut biisi jonka tunnistin kuulleeni mutta nimetä en vielä pysty. Viimeinen 30min olikin sitten sekavaa tarjontaa...

 

Puolenyön tienoilla poistui big mistake unille ja drumhead jatkoi yksin settiä. Musiikki linjaus muuttui radikaalisti spiikin jälkeen. Soittoa jäljellä 30min tässä vaiheessa. Tyyli vaihtui klassikko polkan tahtiin, soittajan ollessa todella liekeissä! Sen näki olemuksesta. Bongasin kiksusormenkin. Sitä mentiin jotain 15min ja sitten mixnot heitti loppurysäykseen kunnon drum'n'bass rutistuksen. Kolerakin innostui vielä lopussa tanssimaan itsensä hikeen.

 

Viimeistään tässä vaiheessa katosi mielestä bileen perimmäinen ajatus. Chill Grill? NOT! Meillä oli varmasti elämäni paras grillaustuokio ever! Tunnelma paikassa viimeisen 30 min aikana oli kuin olisi ollut ihan täysimittaisissa bileissä.

 

Minua tämä ei haitannut yhtään. Nautin jokaisesta sekunnista jonka olin paikalla. Tämä oli niin erikoinen tapahtuma joka osottautui tässä kohtaa todella toimivaksi ratkaisuksi. Alkuillasta grillataan ja todella chillataan, ihan oikeasti, sitten kun terassi laitettiin kiinni niin sitten tuntui että sisälle paikkaan muodostui totiset bileet. Tämmöisiä lisää. Aivan mahtavuutta.

 

Porukkaa oli todella mukavasti paikalla että toivotaan että saisi tälle jatkuvuutta. Tulen varmasti uudestaan jos esteitä ei ilmaannu. Hieno tapa viettää keskiviikko iltaa. Suuret kiitokset paikalle että tämä saatiin järjestettyä. Niin ja chef Riku ansaitsee vähintään isot kiitokset omasta osuudestaan.

 

2 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page