top of page

CHICAGO LOUNGE – Retro edition @ Coffee House

 

Illan teema oli retro. Tuli kyllä semmoisia klassikoita koko ajan mitä paikalla olin. Oli yksi laatikko joka oli ladattu niin täyteen nostalgiaa ettei sitä ihminen voi ymmärtää. Ja sitä ihanaa vinyylin rätinää... Love it...

 

Macke aloitti reroilun. Oltiin hetken todella syvällä suossa, niin pitkällä kui 70-luvulla. Tämä soindi ei itseen sanottavasti kolissut. Onneksi tätä vanhaa soitantaa ei kestänyt kovin kauaa. Gat Decor – Passion, Stardust – Music sounds better wirh you, Tori Amos – Professional widow, Pizzaman – Trippin' on sunshine... Muutamia vain mainitakseni.

 

Jossain vaiheessa, en ajankohdasta mene sanomaan niin valot himmeni ja tunnelma nousi. Mutta oman kylän poikia seuraavana dekkien taakse. Toinen "vieras" ohi Chicago loungen resident porukan. Ei sen enempää eikä vähempää kuin Sile itse. Sile soitti käsi kipsissä joka vähän vaikeutti soittamista mutta ei itse kyllä soitossa huomannut. Tiukkaa tykitystä. Klassikkoa häneltäkin.

 

Alkupään biisejä ei tullut paljoa bongattua nimeltä mutta monta tutun kuuloista raitaa kuulin illan aikana joihin ei onnistunut löytämään pään sisäisestä databasesta biisin esittäjiä. Vinyyli soi tällä herralla niinkuin aina kun olen settejä seurannut. Sile heitti mielenkiintoisen biisin kehiin. Sanoma tuli aika pian selväksi, together. Tuota laatua riitti koko biisin ajan. En viitsinyt ruveta laskemaan kuinka monta kertaa se sanottiin. Ei kestäisi hermot moista. Davod Morales – Needin' you...

 

Ton-e seuraavaksi lauteille. Alkupäässä settiä Big fun biisi. Muutenkin ihan maistuvaa settiä. Ensimmäinen ei vinyyliä pyörittävä dj.

 

DJ69, Aloitus aika pornahtava. Hyvää nostalgista settiä heitti hän. Niinkuin illan teemaan sopii.

 

Sile takaisin puikkoihin. Tässä kohtaa tuli illan kovin leka omaan makuun. Jaydee – Plastic dreams.

 

Macke siirtyi takaisin puikkoihin. Wildchild – Renegade master. Loistava klassikko. Soitossa kävi myös The original – I love you baby, nightgrawlers – Push the feeling on... Niin kovaa lekaa kuin vain voi. Rapeeta soundia. Tunnelma karkasi käsistä positiivisella tavalla.  00.30 tuli semmoinen nostalgia kimara että ei oikein tiennyt miten päin olisi.

 

Tirehtööri kävi pyörähtämässä mestoilla. Ettei olisi ensimmäinen kerta kun porukka oikein isommassa mittakaavassa tanssii pitkin baaria. En muista moista tapahtuneen bileen historian aikana. Oli paikalla myös Jone Nikulaa muistuttava kaveri. Jopa kolera innostui nostamaan polvea oikein antaumuksella ja useampaan otteeseen. Sinänsä myös outo tilanne että paikalla oli todella paljon tuttuja.

 

Kouvolasta oli tuttuja saapunut paikalle. Myös tuttu näky house bileissä edustaen pk-seutua.

 

Huomasin myös että oli paljon "turisteja" jopa ihan aitoja ulkomaalaisia versioita. Urheilutaustaisia oli myös joukossa. Harmittaa kun DJ Eemeli oli estynyt tulemaan paikalle. Olisi ollut ilo kuulla hänen soittoaan lahdessa. Se on vaan niin harvinaista herkkua, harvoin lahdessa soittelee. Jäämme odottamaan seuraavaa mahdollisuutta.

 

Nautin todella olosta paikalla. Vanha on vaan vanhaa joka iskee tähän kohtaan kovasti. Olen ilmeisesti vaan vanhanaikainen fossiili? Niin, no, makuja on monenlaisia, itselle kolisee tuo vanhan liiton soundi. Kiitos chicago loungen poppoo. Ilta ei päättynyt hyvin ja jouduin lähtemään kesken illan pois paikalta. Mutta itsestä riippumattomista syistä. Olisin mieluusti ollut paikalla loppuun asti mutta nyt näin...

 

Tämän vuoden elokuun ajan juhlistan 15 vuotista "rave" uraa. 15 vuotta on pitkä aika, kaikennäköistä on nähty ja koettu. Ja tullaan kokemaan... Tästä ajasta olen viihtynyt 6 vuotta kameran takana. Blogia kirjoittanut lähes 1,5 vuotta. Satunnaisia soitteluitakin olen suorittanut. Sile oli silloin -94 omissa ensimmäisissä bileissä pyörittämässä leyvjä. Kuin myös  Eemelikin.

 

Tuli kyllä niin helmiä sioille illan mittaan ettei mistään väliä. Ilmeisesti yksi pöytäseurue oli samoilla linjoilla musiikkitarjonnan suhteen, lähinnä siitä pöydässä tapahtuneesta joraamisesta. Tuo kuvaa kyllä illan tunnelmaa, kaikki varmasti nauttivat olostaan.Otetaanhan joskus tämä retro ilta uudestaan. Nautin olostani todella!! Niin kovaa lekaa tuli ettei housut kestänyt sitä. Että anteeksi vaan hitusen revenneet housut.

 


1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page