top of page

CHICAGO LOUNGE Pikkujoulut @ Amarillo Bar

 

Onnea itsenäinen Suomi. Tämä oli minun tapa viettää itsenäisyyspäivää. Tänään pikkujoulu fiiliksissä. Aina yhtä hieno tunnelma paikalla. Ei näkynyt tonttuja...

 

Vähän jälkeen 20 paikalle kerkesi. Täysi touhu päällä. Paikka oli ammuttu täyteen inttiporukalla joka oli vissiin lomilta palaamassa palvelukseen. Suomen suurin kuntokoulu, väittävät. Tämän illan vieraat kaukaa turusta... Aki, oli kiva nähdä pitkästä aikaa...

 

Henu oli saanut kunnian aloittaa soitannan. Taattua chicago lounge soundia tämä. Ei yllätyksiä.

 

Toinen soittaja lauteille. Armand van Helden – The funk phenomena uusio versio. Aloitusraitana suck my... Tämän perään tuli tuttu biisi jota olen näissä ympyröissä kuullut aikaisemminkin mutta biisin nimestä ei ole tietoa, vielä. Biisi jonka tunnistin heti kun alkoi soimaan alla. Daft punk – Around the world versiointi. Tämän bändin soundi on niin erikoista että sen tunnistaa kyllä. Hyvällä tavalla erikoista.

 

Macke kolmantena soittamaan. Soundimaailma ei paljoa muuttunut tässä parin ekan setin aikana. Muutama biisi tässä setissä kuullosti todella hyvältä, toisessa biisissä oli saksofoni soitantaa. Toinen näistä huomion herättäneistä oli vaan jotenkin erikoisen menevän oloinen. Tutut klassikot soi myös. New order – Blue monday höystettynä Fatboy slim – Star 69 vokaaleilla. Toimii!!

 

Illan vieras työvoima kehiin. Turku house collective. Soundi muuttui radikaalisti. Oman korvan mukaan vanhempaan ja rauhallisempaan suuntaan näin alkuun. Soundia ruuvattiin tiukempaan suuntaan setin loppua kohti. Hyvää soundia oli tämä setti. Armand va Helden – Witch doktor Soittajat oli kyllä keskimääräistä enemmän fiiliksissä dekkien takana.

 

Paikassa sain useampaan otteeseen erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua useamman työntekijän toimesta. Ystävällinen palvelu lämmittää aina mieltä. Koin yllätyksen kun tilasin toisen samanlaisen juoman. Onneksi yllätys oli positiivinen, tuopin koko yllätti. Kiitos.

 

Turun posse saatiin kammettua lopulta jäähylle sivuun. Puikkoihin DJ69. Tarzan tuli heti alkuun kylään. Biisin muodossa tosin. Soundi muuttui aika rankan oloiseksi mutta se ei haitannut allekirjoittanutta ollenkaan. Siinä vaiheessa iltaa oli hyvä vähän aikaa soittaa jotain ripeämpää soundia.

 

Loppuvaiheilla Macke kävi soittimien takana, aika moni muukin. Oli semmoinen vaihtuvuus soittajissa että. Taisi DJ69 käydä pari veisua pyöräyttämässä ja turun porukka sai soittaa viimeiset biisit.

 

Tällä kertaa kuvauskalusto ei ollut sitä mitä yleensä bileissä on. Manasin valintaani ja taas kerran päätin että tällä kameralla on turha näissä olosuhteissa ottaa kuvia. Jos nyt olisi oppinut viimein. On sitä vaan eroa kuvan laadussa.

 

Ilta oli kuitenkin kaikesta huolimatta onnistunut niin kuin kaikki käymäni chicago lounget ovat olleet. Vähän kevyempää tarjoilua musiikillisesti välillä. Tämän iltainen bile oli järjestyksessään 64. tänä vuonna. Että on sitä keretty kiertämään suomen niemeä. 

 
2 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page