top of page

CHICAGO LOUNGE @ Coffee House

 

Tämä oli vapun bileputken etappi 3/3. Ensimmäiset paikalliset bileet. Onneksi tällä kertaa tänne pääsi paikalle. Edellisen kerran olin estynyt tulemasta. Aikainen herätys seuraavana aamuna. Vierailevia soittajia ei tällä kertaa nähty kun oli tullut yllättävä este joka esti tulemisen. Mutta menihän se ilta hyvin sitten paikallisin voiminkin.

 

House music oli se juttu taas. Koko illan vähän kerrassaan kiristettiin ruuvia lisää. Soundi muuttui asteittain rankemmaksi. Kerkesin mestoille vähän ennen 21. Tänään ei ollut väkeä suurissa määrin kammennut paikalle. Oli meillä vahvistuksia helsingistä. Siinä kun hetken juttelin ei tiennyt oliko hän tulo- vai menomatkalla... Liikkuvaa sorttia. Itse jaksoin siihen puolenyön tienoille kunnes nälkä vei voiton ja poistuin kotiin.

 

Oli meillä paikalla synttärisankarikin. Yksi soittajista toivotti onnittelut mikrofonin antamalla voimalla. Ehkä taisi mennä ikä muutaman vuoden yli? 55V oli eka huuto! Sankari näyttää kuullemma niin vanhalta?? What??? Seuraava arvaus meni vissiin ”pari” vuotta alakanttiin... Mutta löytyi sieltä se oikea lukema. En kykene ilmoittamaan vuosilukemaa koska en osaa laskea niin pitkälle. Ei riitä sormet ja varpaat enää siihen laskemiseen.

 

Mutta vaikka edelleen en miellä itseäni suureksi house musiikin faniksi niin kyllä sitä bile olosuhteissa kuuntelee hienosti vaikka koko illan. Ihmettelen missä porukka piileksii kun ei ole paikalla kuulemassa hyvää musiikkia? Ehkä tuo sunnuntai verottaa päivänä osin mutta kekkerit alkaa sen verran aikaisin että työssä oleva ihminenkin kerkeää hetken ihmettelemään menoa.

 

Tämä ei ole mikään maksettu mainos vaan huoli siitä että jos jotain bilettä järjestetään ja siellä ei käy väkeä niin se voi olla että se ei jatku kovinkaan pitkään. Sitten ei pidä huuteleman perään että kun ei järjestetä yhtään mitään jne.

 

Tämä on vaan yhden pitkän linjan bilettäjän huolenaihe joka haluaisi tulevaisuudessakin käydä vielä bileissä. Anteeksi tämä paasaamisen maku. Innolla odotan seuraavaa loungea...

 


1 view

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page