top of page

CHICAGO LOUNGE @ Coffee house

 

Hey boys and girls... Tästä se lähtee, bile vuosi 2009 käyntiin... Se olisi sitten vuoden ekat bileet takana. Onko tämä silkkaa sattumaa kun edellisvuoden viimeiset bileet olivat hyvin house pitoiset niin tämän vuoden bileet aloitetaan yllätys, yllätys,.housella. Ehkä se on hyvä lopettaa ja aloittaa bile vuosi vähän kevyemmin. Mene ja tiedä.

 

Soitto järjestyksestä ei ole tarkempaa tietoa, mutta ei anneta sen häiritä. Jälleen house music all night long... Minun korvaan setit parani loppua kohti. Ensimmäinen soittaja heitti hyvän pohjan illan lopuille seteille. Ihan menevää soundia. Jopa näin ”maallikolle” tällä saralla.

 

Toinen setti olikin vähän vanhempaa soundia. Ettei tämän setin aikana tullut Sunscreem – Pressure biisiä? Timanttinen biisi. Kiva kuulla tuota vanhempaa tuotantoa tämän genren saralta. Ensimmäinen setti joka säväytti minua jotenkin erikoisella tavalla. Taitaa vaan olla niin että vanhalle toimii tuo vanhakin matsku vielä näinä päivinä varsin hyvin. Soisi kuulevan lisää vanhaa. Genrestä riippumatta.

 

Macke heitti myös tiukan jollain tavalla erilaista soundia. Tähän kohtaan toimi ihan hienosti tämäkin setti. Kaveri oli laittanut ihan ykköset pykälään, syystäkin kyllä. Mutta ei mennä sen syvemmälle asiaan. Setin säväyttävin kohta oli kun eetteriin tärähti ”sunglasses at night” raita, jostain Macke kaivoi mustat lasit päähän. Se sopii biisin kanssa hienosti. Suorastaan huutaa niitä... Pisteet kotiin... Illan toinen yllättänyt setti.

 

Viimeinen kuultu setti olikin jo omaan korvaan aika nopeaa settiä house genren alle. Mutta ei se menoa haitannut. Hyvää shittä tämäkin. Illan kolmas setti joka kolahti. Tämän setin aikana tuli sitten itselle aika lähteä kotia kohti. Onneksi olen sen verran onnekas että on huomenna on vapaata. Tuskin olisi muuten tullut lähdettyä ollenkaan.

 

Väkeä oli poikkeuksellisen paljon alkuvaiheilla. Mikä ei ole koskaan haitaksi. Loppuvaiheissa olikin ilmeiset velvoitteet maanantaina pakottanut ihmiset poistumaan ennen aikojaan? Itse viihdyin jälleen varsin hyvin. Tosiaan aina ei pääse paikalle kun työ kutsuu seuraavana aamuna. Niinhän se menee että työ ensin ja sitten huvi... Vai miten se meni?

 

Kiitos vaivasta järjestävälle porukalle. Teette hienoa työtä. Varmaan kävijämäärää verottaa tämä sunnuntai-ilta mutta voin itse suositella lämpimästi bilettä jos ei satu maanantaina olemaan aikaista herätystä tai muuta estettä. Itse mielestäni en lukeudu fanaattiseksi house faniksi mutta silti viihdyin paikalla hyvin. Tuttujakin oli mukavasti liikkeellä. Tänne suunnistetaan uudestaan varmasti kun vaan pystyy. Eikä maksa mitään. Vaivan tulla paikalle. 


1 view

Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page