top of page

CHICAGO LOUNGE @ Amarillo bar

 

Pääsiäisen bileputken etappi 4. Final round. Mikä olisi sen loogisempaa kuin lopettaa bileputki samaan paikkaan mistä sen aloitti. Ympyrä on sulkeutunut. Tänään poikkeuksellisesti riemu kestää 03 asti..

 

Ajoissa paikalle vähän klo 20 jälkeen. Yhden hikisen parkkipaikan etsiminen kesti varmaan 15min. Porukkaa reilusti liikkeellä kaiketi kun tämmöinen määrä autoja keskustassa. Pääsin pelipaikkaan sisälle todeten että paikka on ihan täyteen ammuttu. Kiitos pääsiäisen maanantai vapaan joka varmaan useammalla on.

 

Kuulin että chicago lounge täyttää täydet 2v tänä iltana, sankari juhlii tapahtunutta myöhemmin bileiden merkeissä. Marine mates tänään vierailevana tähtenä.

 

Ton-e oli soittimien kimpussa kun saavuin mestoille. Housea soitteli niinkuin osasi olettaa. Tämä setti meni ihan taustamusiikkina kun jutteli tuttujen kera. Herra joutui poistumaan aikaisin mestoilta velvollisuuksien kutsuttua.

 

HeNu soittamaan, armand van helden – you don't me. Joku biisi jossa oli tunnistettavissa selviä daft punk elementtejä. Myöhemmin selvisi että tämän biisin takana on sama tuotantoporukka kuin daft punkilla. Ei ihme että saundin tunnistaa.

 

Klo 21.50 vuoroon marine mates. En muista että olisivat ihan hiljattain olleet keikalla. Tyyli ei ollut muuttunut ollenkaan. Tämä setti oli kyllä kaikkien aikojen sillisalaattien äiti ja isä... Tässä setissä mentiin niin äärilaidasta toiseen että soittajat taisivat olla todella ulapalla tänä iltana? Kuulin sen omiin korviin todella sopimattoman musiikin lisäksi muutaman ihan  hyvänkin biisin.

 

Tässä muutama maininta. The original – I love you baby. Minulle omistettu biisi, mory kante – yeke yeke, kiitos siitä, osui ja upposi. Edelweiss – Starship edelweiss, tämä biisi mainitaan sen tuottaman nostalgia fiiliksen ansiosta. Rozalla – Everybody's free klassikko. Musiikillisesti tämä oli aikamoista kärsimystä omalla kohdalla näistä muutamasta helmestä huolimatta. Minulla on valitettavasti hyvin rajoittunut musiikkimaku.

 

Marine mates show kesti noin 45 min. Näin vision tästä tapahtumasta heti kun sain kuulla jätkien keikasta täällä paikassa. Jotenkin arvasin että miten tässä tulee käymään. Onhan nyt sitten marine mates show koettu tässäkin mestassa.

 

Macke soittamaan shown jälkeen. Palattiin saundissa housen maailmoihin. Se mitä porukka paikalla on tottunut kuulemaan. Black box – right on time kuultu, joku kyllä niin järkyttävä uusio versio että ei pysty sanoin kuvaamaan. Cassius – feeling for you. Yksi biisi kuultu jossa oli koukuttava "renkutus" positiivisessa mielessä.

 

DJ 69. lyhyt rutistus previkkana siitä mitä loppuillasta tulee soimaan pidempi pätkä. Teknon maailmassa liikuttiin. Tarzan kävi taas kyläilemässä.

 

L'kay, utah saints – something good versiointi. Tämä samainen biisi kuultu hämeenlinnassa edellisenä iltana. Tämän ekan biisin jälkeen palattiinkin tuttuun house saundiin. Donna Summer – I feel love uusio versiointi. Ei ollut kyllä tämä versio kivaa kuunneltavaa.

 

Loppu 1,5 tuntia mennään sitten teknon tahtiin. DJ 69 kaveri heitti soolona ensin reilun 30 min ja sitten selkä selkää vasten jatkoivat soittoa. Niin kaverit kuvailivat tulevaa settiään että aloitetaan porukan ulos ajaminen musiikin voimin. Mutta taisi käydä ihan jotain muuta. Porukka diggasi saundista sen verran että polvea nostettiin antaumuksella, yksi tuttu tuli samaisesta aiheesta sanomaan että niin hyvää musaa että jalka ei pysy millään paikallaan.

 

Biisibongaus setistä. Beastie boys – Intergalactic. Ensin lämmiteltiin hetki cd soitolla kunnes kaivettiin vinyyli ajan helmet laukusta esiin. Saundi pysyi tiukkana siihen asti kunnes väsymys vei voiton sitkeästä taistelusta huolimatta. En silti missannut kuin noin 15 min arviolta. Oli siirryttävä kotiinpäin kun silmät oli vielä auki.

 

Tämmöinen pääsiäinen tällä kertaa. Bilettä riitti ja samoin hyviä hetkiä runsain mitoin. Kiitoksia suuresti bilejärkkäreille tästä mahdollisuudesta. Ilman näitä bileitä minun pääsiäinen olisi ollut todella paljon tylsempi. Nyt on taas akut täynnä arjen haasteita varten.

 
1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page