top of page

CHICAGO LOUNGE @ Amarillo bar

 

Hullun viikonlopun etappi 3/3. Final round. Koti kylille sitten viimeisenä. Oli luvassa house pitoinen ilta. Oli soittoporukkaa poissa rivistä ja vajaakuntoisina osa soittamassa. Illan vieras Mikko Einesalo.


Lkay oli dekkien takana soittopuuhissa kun paikalle saavuin taas hitusen myöhässä, klo 20.15 aikoihin. Tilanteeseen sopivaa letkeää house saundia. Macke oli normaalista soittoporukasta poissa paikalta tänään.


Kiinnitin huomiota äänetoistoon, se ei ollut se mikä yleensä on ollut. Toinen huomio heti kun näki yläpään pöntön. Että julmettu miten pieni se on!! Ja miten puhdas ja hyvä ääni siitä lähtee!! Äänenpaine riitti varsin hyvin tähän tilaan. Koko äänentoisto kulkee hienosti henkilöautossa soittopaikalle. Luxusta sanoisin...

 

DJ 69, hänen vinyyli klassikot. Daft punk – burnin' lautasella. Kohtalon ivaa että soitettiin etkoilla samainen biisi. Dave Clarke – Wishdom to the wise red 2 julkaisulta. Tämä biisi sekoitti kahden kaverin pään ihan sekaisin. Jorasivat kuin hullut!!


DJ Mikko Einesalo, hyvän kuuloista settiä, siinä pyörittiin vähän useammassa genressä mikä ei ole tavatonta näissä piireissä. Hyvää sillisalaattia. 


Henu oli kyllä ihan sekaisin tänään. Ainakin sen yhden soitetun biisin perusteella. Se oli kyllä aikamoinen järkytys koko raita. Olikohan kaveri tänään ihan täysin järjissään? Mutta loppusetti oli ihan mukiin menevää saundia.


Kävin hakemassa purtavaa ja juotavaa niin tiskin takana tiedettiin kertoa mitä juon ja otin vielä vähän purtavaa pöytään. Tänään taisi olla kaksi yhden hinnalla ilta? Hyvää palvelua jälleen sai paikasta.


Tone vuorostaan soittopuuhiin. Sitä normaalia hyvää house saundia heitti hän.


Puolenyön tienoilla väsymys korjasi paikalta. Siinä kun odottelin kaveria ulkona niin harmitti todella että ei kyennyt olemaan paikalla pidempään. Gat decor – passion leka tuli. Heti perään Armand Van Helden – you don't know me.


Thoma, kiitos ja anteeksi koko "normi porukan" puolesta...


Kaverit tarjosi mulle drinkin. Ekana katsoin että ei ole lasissa muuta kuin jäitä. Katsoin vähän tarkemmin että on siellä jotain pohjalla. Huitasin kupin tyhjäksi. Autoilevalle ihan hyvä paukku. 4 cl vettä ja 4 jääpalaa. Kiitos!!

  1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page