top of page

VIRTUAL FACTORY 13 @ Royal Bar'n Night

 

Reivaaja reissun päällä taas. Erään vihaamani bändin kotikaupungissa vaasassa. Ensimmäistä kertaa haistelemassa vaasan yöelämää. Vaasaan bileisiin tulosta on nyt isännöinneen kaverin kanssa puhuttu niin kauan kuin jaksan muistaa. Nyt vaan loksahti kaikki osat paikalleen ja oli mahdollisuus lähteä reissun päälle.

 

Pitkällä matkalla sattuu ja tapahtuu. 5h istumista autossa että pääsi perille. Kuskille tuli matkan keskivaiheilla päänsärky ja kiitos noin puolessavälissä sijainnutta Sammi huoltamoa. Sieltä kaveri sai avun särkylääkkeen muodossa eikä maksanut mitään. Tämä on esimerkillistä palvelua. Siitä tuli meidän vakiopysähdyspaikka jos vielä samalla suunnalla seikkailemme.

 

Oliko pelkkää yhteensattumaa kun saavuimme koskenkorva nimiseen paikkaan niin ei voinut välttyä näkemästä erään ison rakennuksen seinällä Altia. Tämä herätti hilpeyttä.

 

Kerettiin etkoilemaan paikallisten kanssa hetken aikaa ennenkuin siirryimme bilepaikalle. Etkoilla tuntui tunnelma karkaavaan käsistä.

 

Saavuttiin paikalle kun Virtual factory arealla oli dekkien takana Jangler. Illan aloittaja, kepeämpää tarjontaa, ei kerennyt jäädä fiilistelemään kun pyöri paikassa ympyrää. 3 stagea, tyystin erilaista tarjontaa jokaisella areenalla.

 

Orion oli vuorossa seuraavana virtual factory arealla. Alkusetti ei ollut minun makuuni, mikä ei todista mitään kun tanssilattia oli täynnä tanssivaa massaa. Loppua kohti saavuttiin minun makuun sopivaan settiin.

 

K-System viimeisenä soittajana virtual factory arealla. Setin aloitus oli JS 16 nimen alla. Oli joku todella outo versio biisistä. Tämäkin setti alkoi jotenkin ”huonosti” eli ei ollut omaan makuun. Mutta tanssilattia oli tuolloinkin täynnä. Delerium – Silence biisi räjäytti sitten potin omalla kohdalla. Pari Kunnarin biisiä olin bongaavani. Infinity cover soi tämän herran soittamana.

 

En uskaltanut olla kuuloetäisyydellä K-System viimeisen biisin aikana. Ettei olisi tämä ”kohtaus” hämeenlinnasta uusiutunut.

 

Illan kohokohta väittäisin. Orion oli soittamassa kun kiinnitin huomiota valo-ohjaimen takana olevaan naiseen. Huh, huh sanoisin. Kaunein koskaan näkemäni valo-ohjaimen takana ollut hoitaja. En ollut uskoa silmiäni, niin häikäsevän kaunis oli näky!!

 

Virtual loungessa mitä välillä kävin vilvoittelemassa siellä soi house. Kevyen puoleista tarjontaa niinkuin olettaa sopii. Tämä porukka soitti ihan loppuun asti ja vähän yliaikaa poistuvalle eikun tanssimaan jääneille ihmisille. Musiikki loppui ja ihmiset löysivät tien ulos.

 

Virtual workshop, Teknoa isolla sydämmellä. Siellä ei paljoa tullut aikaansa viettettyä kerrallaan. Ihan loppuaikoina, viimeisen tunnin suurinpiirtein tuli vähän nopeampi tempoista tarjontaa. Se upposi kyseisellä stagella illan tarjonnasta parhaiten.

 

Tunnelma oli hetkittäin todella kuuma, kostea ja hikinen. Paikassa oli paikallisten mukaan todella paljon enemmän porukkaa kuin olisi normaali-iltana ollut. Kuulin normaali-illan musiikki tarjonnan ja ihmiset jotka siellä käyvät. Mutta hyvä näin että porukka oli liikkeellä että tulevaisuudessakin olisi edellytyksiä järjestää tapahtumia.

 

Jatkojakin oli suunnitteilla mutta ne sitten jäi. Toisaalta ihan hyvä, pitkä matka vaatisi hyvät unet.

 

Kiitoksia uusille tuttavuuksille etenkin niistä rakentavista suht pitkäksi venähtäneissä keskusteluissa.

 

Myös Virtual Factory porukalle. Viihdyin, järjestelyt toimi. Iso kiitos. Toivotaan että pääsee vielä toisenkin kerran paikalle.

 

Kyllä näin mikä fiilis jäi reissusta ja keskustelusta niin kun tulee hyvät bileet tietoon ja pääsee kulkemaan niin uskon että tulen vielä uudestaan. Lahti tuli pilaamaan tunnelman, sitä en tiedä oliko meitä tarpeeksi määrällisesti toteuttamaan tätä faktaa.
1 view

Comments


bottom of page