top of page

Fiilis meets Chicago lounge @ Coffee House

 

Maakunta kierros etappi 3 kouvola. Tällä kertaa mentiin valtatietä 12 itään päin. Tila muuttanut kävelykadun toiseen päähän. Tuttu ja toimiva juttu, Hyvää musaa ja vielä parempaa porukkaa paikalla. Mitä voi enempää odottaa?

 

Saavuttiin chicago loungen porukan kanssa paikalle. Heti kun astui ovesta askeleen verran sisään niin tuli semmoinen ajatus että hei, tämä ei ole sama tila missä viimeksi kävin pääsiäisenä. Ensimmäinen soittaja joka pyöritti levyjä kun paikalle tultiin oli fiiliksen porukkaa. Sitten lahti siirtyi dekkien taakse pilaamaan tunnelmaa tehokkaasti.

 

Macke aloitti soittamisen. Soundi muuttui radikaalisti. Ihan erilaista kuin edellinen. Ensimmäinen taattua fiilis laatua. Macken setistä jäi mieleen New order – Blue monday erikoinen versio johon oli laitettu Fatboy slim - star 69 vokaalit päälle. Voin sanoa että toimii!!!

 

L'kay dekkien taakse seuraavana. Soundi pysyi edelleen erilaisena. Hyvällä tavalla. EI tunnistettuja biisejä tässä setissä.

 

Illan aikana oli kunnia olla osallisena syvällisessä keskustelussa jossa puhuttiin yleisellä tasolla bilejuttuja ja kokemuksia. Siinä kuuli mielenkiintoisiakin juttuja. Mutta se siitä. Että kiitoksia asianosaisille keskusteluista.

 

Kiinnitti huomiota väkisin erääseen mies henkilöön joka todella antaumuksella tanssi koko illan. Sen verran kovatempoista oli tanssi että kaveri on huolehtinut kunnostaan. Kello 21 tehtiin tanssilattia. Se tapahtui seuraavalla tavalla. Pöytiä ja tuoleja pois tieltä, teipattiin lattiaan alue jossa oli sitten lupa tanssia. Kyllähän siellä porukka kävi tanssimassa.

 

Kolmas lahtelainen putkeen dekkien taakse. Ton-E. Tämä herra kävi seuraamassa "klassikon" toisessa paikassa kokonaan ja palasi matsin jälkeen hymy huulilla takaisin. Oli ilmeisesti oikea porukka voittanut? Kaveri kun ei ollut aikaisempien soittajien aikana paikalla niin tuli useampi biisi tämän herran setissä ainakin toista kertaa illan aikana. Mutta ymmärtäähän tuon kun ei tiennyt mitä aiemmin on soitettu. Tämäkin soundi oli erilaista kuin muiden chicago lounge porukan soittama.

 

Porukkaa katosi paikalta katsomaan töllöstä erään noin 3 kuukautta jatkuneen ohjelma formaatin finaalin ajaksi. Tämänkin "kisan" tulos tuotiin myös julki. Olisin voinut ihan hyvin elää ilman tätä tietoa. Kilo kiviäkin kiinnostaa enemmän. En siis ole ko. Formaatin fani. Finaalin päätyttyä porukkaa tuli takaisin mestoille. Jonkun verran yllättyneinä ja jotkut olivat luvanneet että jos tämä kyseinen henkilö voittaa kisan niin he ottavat kunnon kännin, niinhän siinä kävi. Känni päälle!!

 

On tullut sen verran jo fiiliksessä käytyä että on muutama henkilö tullut tutuksi. On myös kasvoja joita tunnistaa mutta ei tunne varsinaisesti. Täällä on kiva käydä. Rentoa porukkaa, vähän kuin samaa perhettä. Niinkuin olemmekin.

 

Johonkin väliin oli livahtanut Inner city – Big fun biisi, kuullosti sen verran vanhalta soundilta että olisi lähennelty jo sitä orginaalia versiota? Joku versio vanhasta i wanna give you devotion klassikosta soi myös.

 

Oli saatu kiitettävän pieneen tilaan survottua kaksi vinyyli soitinta ja cd soittimet vielä siihen. Löytyi läppärillekin oma paikka joka oli aika täydellinen käyttöä ajatellen.

 

Meillä oli mielenkiintoinen ikäkeskustelu. Kokemuksia jaettiin suomesta niinkuin euroopan mailtalkin. Molempia yhdisti se että nuorempi sukupolvi kunnioitti sitä että yli 30v ihmisiä käy vielä bileissä. Euroopassa ehkä melkein palvovat senior reivaajia. Huomasivat varmaan että ei bile-elämä lopu mihinkään tiettyyn ikään. Se on itsestä kiinni. Tänä iltana oli vanhin aktiivi kävijä todistetusti yli 50v. Bileissä käynti ei todellakaan katso ikää. Pysyy itsekin paljon nuorekkaampana mieleltään kun käy bileissä.  

 

Lopussa Macke b2b L'kay soittivat lopun kaksistaan, tämä jos mikä aikamoista sillisalaattia. Tuli yksi semmoinen club klassikko joka soi päässäni vieläkin seuraavana päivänä mutta en saa nimeä kaivettua arkistoista esiin. Jokunen trance biisikin kuultiin. Lopussa oli kyllä semmoinen klassikko kimara että ei paremmasta väliä. Kovia lekoja vuosien varrelta. Porukka tuntui tykkäävän tarjonnasta.

 

Paluumatkalla oli mielenkiintoinen sumu, näkyvyys oli hetkittäin metri tai kaksi. Matka kouvolasta lahteen kesti todella kauan. En ole koskaan tuota väliä ajanut noin pitkää aikaa. Mutta kotiin selvittiin yhtenä kappaleena, se on pää-asia.

 

Kiitos fiilis ja chicago lounge erittäin hienosta illasta hyvän musiikin merkeissä. Kaksi viikkoa ja samoissa merkeissä on tarkoitus pikkujouluja juhlistaa.

 

Kuvia ei ole tästä bileestä. Ei ollut kamera mukana.


 


1 view

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page