top of page

VÄHÄN MITÄ SATTUU @ Torvi

 

Tiedossa vinyylin ratinää, hyvää musiikkia by Sile & Kunkku... Hyvä vaihtoehtoinen tapa viettää keskiviikko iltaa. Sillisalaattia oli niinkuin luvattiin.

 

Paikalle saavuttiin ensimmäisten joukossa. Sile aloitti levyjen pyörittelyn. Vaikka kaverille kävi mitä kävi, sen tarkempaa yksilöimättä niin on herralle onneksi jäänyt hyviä lekoja vielä kokoelmiin jäljelle. Niitä tarjoiltiin tänä iltana kansalle.

 

Täytyy myöntää että tuli vasta tänä vuonna käytyä ensimmäistä kertaa torvessa. Tämän vuoden saldo on nyt kolme. Paikka on koruttoman karu, erilainen kuin normibaarit mutta se toimii semmoisena kuin se on.

 

Muutama biisi bongaus heille jotka eivät olleet paikalla että tietävät mistä jäivät paitsi. Sven Väth – L'Esperanza, Pizzaman – Happiness... Siihen perään 80-luvun discco helmiä...

 

Sitten kampesi dekkien taakse Kunkku. Muutaman musiikillisen mutkan kautta päädyttiin drum'n'bass musiikin saloihin. Hitusen tavallisuudesta poikkeavaan soundiin, erilaista mutta toimi tähän kohtaan enemmän kuin hyvin. Taitaa olla geeni perimässä tämä musiikki ja sen taidokas soittaminen.

 

Sile takaisin puikkoihin. Koko illan tarjonta lukuunottamatta niitä disco biisejä oli ihan hyvää. Tuli joku versio Michael Jackson – Billy Jean biisistä. Tunnistin biisin mutta en mene sanomaan oliko ihan originaali vai joku versiointi... En tunne tuon ajan musiikkia niin tarkkaan. Mutta muuten illan musiikkitarjonta oli ihan kohdallaan. Illan leka tuli tältä herralta... LFO – LFO.

 

Aika pian Lfon jälkeen kuulosti siltä että musiikki oli vähän rankentunut. Syykin selvisi. Siellä oli jälleen Kunkku puikoissa. Tämäkin upposi. Kaverilla on taito etsiä eri genreistä todellakin vähemmän soitettuja biisejä joita ei kuuleva kansa tunnista. Mutta semmoisia helmiä kyllä levylautaselle meni että ei paremmasta väliä. Vinyyliä siis koko ilta soiteltiin.

 

Jälkeen puolenyön tuli semmoinen nälkä joka pakotti poistumaan paikalta. Nyt kun jälkeenpäin miettii niin olisi voinut käydä lähinakkarilla syömässä jotain että jaksaa ja tulla takaisin jatkamaan fiilistelyä. Ehkä ensi kerralla olen viisaampi...

 

Tästä viikosta on tulossa kiireinen bileiden suhteen. Varsinkin viikonloppu. Jos kaikki menee suunnitellusti niin tämän viikon bilesaldo tulee olemaan neljä.

 

Kiitoksia soittajille vähintäänkin mielenkiintoisesta musiikki kattauksesta ja muutamasta helmestä joita soititte. Tämä oli hieno tapa viettää keskiviikko iltaa. Joka olisi muuten mennyt himassa ihmetellen, tosin hyvän musiikin merkeissä silti.

 

Unohtamatta spiikkiä joka heitettiin hieman ennen pois lähtöä... Seuraava biisi on omistettu teille jotka menette aamulla kahdeksaan töihin. Ei ihan sanasta sanaan mutta sinnepäin. Kuvia ei ole tältä reissulta kun kamera ei ollut matkassa mukana.

 

1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page