top of page

TRANCE & ROLL – Ystävänpäivän parikaato @ Keila & minigolf Vantaa

 

Paikalle päästiin muutaman pienen navigointi ongelman jälkeen. Paikka näytti ensivaikutelmaltaan hyvältä mutta mitä paremmin näki paikkoja ja ajanviete mahdollisuuksia niin paikka parani silmissä koko ajan.

 

Oli mahdollisuus keilata useamman radan edestä, Pelata minigolfia joka on taatusti erilainen kuin paikalliset vastaavat. Ilmakiekkoa tietysti pääsi pelaamaan. Oli pari nostalgiaan asti venyvää isoja kolikkopelejä. Biljardia useamman pöydän voimin. Snooker pöytä. Siis mitä ikinä keksitkään harrastaa. Ensimmäinen kerta vantaan puolella bileissä mutta tuskin viimeinen.

 

Mikä parasta tänä iltana oli taustoilla hyvää musiikkia. Taisimme saapua paikalle kun Toni_L oli dekkien takana. Hyvää taustamusaa, ei tullut hirveämmin korva kiinni kajarissa tyyliin kuunneltua tarkkaavaisesti vaan sieltä tuli hyvää settiä taustoilla. Palveli tarkoitustaan hyvin.

 

Steven Hoaks jatkoi oikeastaan samaa linjaa. Hyvää taustamusaa tämäkin. Kuin myös, tämäkin palveli tarkoitustaan.

 

Quakey laittoi bilekansalle uskolliseen tyyliinsä trancea. Ensimmäinen setti johon keskittyi enemmän kuin muihin tapahtumiin. Muutaman biisin tunnistin mutta nimiä en pysty paiskaamaan kehiin. Hyvää laatu settiä.

 

Diffas saa ehdottomasti illan häröin setti tittelin. Osa levyistä taisi päätyä levylautaselle suoraan kaupasta. Mutta pakkohan levyjen on hyviä olla kun herra on poistanut ne liikeestä. Biisi valinnat oli kyllä varsin omalaatuisia verrattuna muuhun tarjontaan. Mutta tykkäsin ja taisi olla toinenkin henkilö joka diggasi soundista.

 

AnssiV palautti musiikki linjan taas trancen maailmaan. Kivan kuuloista settiä tuli häneltä. Tässä vaiheessa illan viimeisen setin aikana lahti porukalla oli omaa kivaa pöydässä joten keskittyminen musiikkiin ei ollut täydellistä. Eli omalla kohdalla suurimmalta osalta tämä meni osastoon taustamusaa, hyvää sellaista.

 

Pitää palata vielä tuohon minigolfiin. Taisi olla 8 reikäinen rata joka olis saatu sullottua suhteellisen pieneen tilaan. Paikan teemaan sopivasti radalla oli upotettuja keiloja ja keilapalloja, kiviä ja ehdoton helmi oli kyllä hiekkaesteet. Siis aivan mahtavan haastavan näköinen. Itse en kokeillut sitä mutta tämmöinen rata olisi kiva lisä lahden minigolf tarjontaan. Ja mikä parasta että on säästä riippumaton kun koko setti on katon alla. Ainakin sateella ja kylmään vuodenaikaan tuota arvostaa.

 

Itse en keilannut, edellisestä kerrasta on sen verran monta vuotta aikaa että olisi varmaan rännit kolissut koko ajan. Mutta olihan tuo kivan oloista touhua kuunnella tuuletuksia kun onnistuu. Oli kiva nähdä tuttuja, heidän kanssaan jutellessa meni pitkät tovit. Kun tausta melu ei ollut järkyttävä.

 

Galleriassa on reilummin kuvia paikasta laitteineen. Suosittelen itse lämpimästi paikkaa lähempänä asuville. Itse ei viitsi täältä kaukaa lähteä joka kerta mestoille. Että aina mahdollisuuksien mukaan. Eikä nälkä tai jano yllätä paikassa. Hieno paikka viettää perjantai-iltaansa. Eri paljon kiitoksia tämän järjestäneille. Nautin olostani isosti. Kiitos!1 view

Comments


bottom of page