top of page

Säde Presents World Of Trance Part II @ Gloria

 

Oli tänne pääseminen todella epävarmaa. Lähinnä millä pääsee paikalle. Asia onneksi ratkesi viimeisillä hetkillä torstai-iltana, iso kiitos asianosaiselle. Musiikki tarjonta vastasi kyllä varsin hyvin illan teemaa., world of trance, hyvää trancea koko ilta. Paikalle saavuttiin hieman ”myöhässä”. Lähtö pidemmälle on aina niin vaikeaa olevinaan.

 

Paikalle saavuttua ennen narikkaa oli ensimmäinen tuttu havaittu. Indigo oli dekkien takana. Kaverin ”asuste” aiheutti hymyn huulille. Kaasunaamari rocks. Setti itsessään oli aivan mahtava. Ei omaan korvaan yhtään huonoa biisiä. Tosin tarjonta oli wanhaa, mikä ei omalla kohdalla ole huono ollenkaan. Hieno avaus vielä hienommalle illalle.

 

Inch, uusi jäsen säteessä oli vuorossa toisena. Hyvää settiä täältäkin illan teemaan, trancea. Kaveri oli dekkien takana varsin liikkuvaa sorttia.

 

Neon ja Triton. Semmoista klassikkoa puski sieltä että ei paremmasta väliä. Paljon tutun kuuloisia biisejä joiden nimiä ei ihan saa puristettua tähän. Mutta kovaa klassikkoa kuitenkin. Neon varsinkin pääsi soittamaan vähän erilaista settiä kuin yleensä olen tottunut kuulemaan.

 

Super8 & Tab. Setti meni hieman ohi kun tässä vaiheessa tuli juteltua tuttujen kanssa ja istuskelin yläkerrassa. Ajoittain kävin fiilistelemässä settiä mutta vähiten seurattu setti koko illan aikana. En tarkemmin osaa sanoa minkälainen setti oli mutta kaverien aikaisempia settejä kuulleena herrat ovat varmasti hoitaneet settinsä kunnialla ja kansaa tanssittaen.

 

Epäilemättä ainakin omalla kohdalla illan odotetuin setti oli Proteus & Friik. Kuulin toiselta herralta valmistaumisesta tähän settiin ja oli havaittavissa jotain pientä jännitystä. Kyllä se siitä. Hyvin se sujui... Illan parasta antia Indigon setin kanssa ehdottomasti. Herroista en saanut onnistunutta kuvaa. Rupesi tekniikka temppuilemaan. Luulen että herrat nauttivat setin soittamisesta yhtä paljon kuin minä fiilistelystä omalla tavallani...

 

Visuaaleista vastasi VJ Move. Ei ollut hänen iltansa..

 

Olisi harmittanut isosti jos tänne ei olisi päässyt paikalle. Varsinkin kun on musiikin suhteen jämähtänyt tuonne 90-luvulle vahvasti. Erityisesti vanhan mieltä lämmitti Proteuksen & Friikin setti. Se oli sanoinkuvaamattoman hienoa. Väkeä oli ehkä vähemmän kuin normi säteissä olisi ollut. Silti porukkaa oli sen verran että sai hyvän fiiliksen aikaan. Eräs punapukuinen lenkkeilijä oli hieman yliaktiivinen, ottanut jotain liikaa energiaa sisältävää juttua tekemisistä päätellen. Öhöm... Tuttuja oli paljon liikkeellä. Uusia tuttavuuksiakin tuli, kiitos teille kaikille juttutuokioista. Erityisesti hämeenlinnan vahvistus, oli kiva nähdä pitkästä aikaa, olet tullut vanhaksi... Tämä oli vasta 3. reissu helsinkiin tänä vuonna. Ihmeen vähän tullut käytyä. Illan yllättävin oli kun olin tiedostanut sen että ”lahti pilaa tunnelman” porukkaa oli meidän autokunnan verran, neljä, niin sain ilokseni huomata että olimme saaneet vahvistuksen paikalle joka omien sanojensa mukaan oli paikalla monien asioiden summana mutta ei pitänyt lopputulosta ollenkaan huonona.

 

Kokonaisuutena mahtava ilta. 90-luvun klassikot, uudet ja vanhat tutut, tunnelma paikalla. Illan viimeinen setti. I love it...  ”Hirviö” porukka oli mukavaa vaihtelua, tästä kohtaa pisteet kotiin asuista.

 

 

2 views

Recent Posts

See All

Komentarze


bottom of page