top of page

Säde don't f*ck with me! @ Gloria

 

No huh huh sanoisin. Siis niin täydellisen hieno ilta että ei ole taas ihan pieneen hetkeen ollut. Säde vaan osaa!! Ehdottomasti parasta tänä vuonna. Tämä oli viikonlopun roadtripin ensimmäinen etappi. 

 

Hirveellä kiireellä töiden jälkeen pienet valmistelut ja Lopulta päästiin helsinkiin ja etkoilumestoille. Niin täydellisesti toimi palvelu houstaajamme toimesta. Joka oli ensimmäistä kertaa neljään vuoteen todistetusti selvinpäin bileissä. Voin sanoa että se on paljon! Kun kaveri kertoi mulle puhelimessa aikeistaan sai siellä vieressä epäileviä katseita ja tokaisiuja mahdotonta!

 

Ihan hyvin suunnitelmissa saapumisen suhteen. Meke alhaalla dekkien takana. Taattua iltaan sopivaa hardia. Klo 21 pintaan saavuttiin paikalle. Yksi kolmesta kisan voittajista.

 

Yläkertaan piti ehdottomasti singahtaa heti alakerrassa pyörähtämisen jälkeen. Xl8r soitti hardhouse klassikoita. Nam! Törkeen kovaa settiä! Yläkerran tila oli saatu todella siistiksi. Soittopaikka oli vähän eri paikassa johon on tottunut. Toisen käytävän päässä. Mun mielestä toimi hyvin.

 

Ilmeisesti soittopaikan sijainnin takia oli jouduttu tinkimään äänen voimakkuudesta, mutta eikö se niin mennyt että kaikkea ei voi saada? Olisi mieluusti enemmänkin bassoa mutta nyt mentiin näillä säädöillä. Erityis kiitos lähtee kyllä yläkerran stagen näyttävyydestä.

 

Jayvee. Myös säde kisan jaetulle ykkössijalle päätynyt soittaja. Aina yhtä hienon kuuloista ja taidokasta soittamista herralta. Tämä ei tehnyt poikkeusta. Laadukasta Hardhouse maailmoissa liikkuvaa settiä.

 

Oletusarvoisesti tiedossa paljon tuttuja paikalle ja sen myötä sosialisointia runsain mitoin. Kiitos kaikille juttutuokioista ja anteeksi teille kenen kanssa en kerennyt sanaa vaihtamaan. Erityis kiitos eräälle tutulle toiminnastaan, kylkiluut hellänä... tiedät varmasti kuka olet...

 

Mainstage, aika säteen residenssien. Aloituksen suoritti friik. Oletusarvot täyttyi ja tuli niin pahan kovaa settiä ettei kyennyt kauaa kuuntelemaan vaan menin yläkertaan nauttimaan hardhousen sulosoinnusta.

 

Harder.fi puolella Klo 22.30 Jka puikkoihin. Hyvää hardtrancea häneltä. Teki tiukkaa kun mietti että onko ylhäällä vai alhaalla. Tässä setissä pysyi saundi koko ajan hyvänä.

 

Main stage, klo 22.30 Triton. Kaveri yllätti pahan kerran, oli jotenkin poikkeavaa saundia mitä normisti on kaverilta odotti. Triton heitti normaalista jonkin verran rankemman kuuloista settiä mutta toimi kyllä itsellä kuin junan vessa. Klassikoita. I like it.

 

Illan aikana tuli bongattua robomikko, kaveria en ole ihan pieneen hetkeen nähnyt bileissä. Ei ollenkaan huono vaihtoehto tulla bileisiin tänään. Oli kiva törmätä...

 

Main stage, klo 23.00, Neon vuoroon. Odototettua kovaa paahtoa. Turhan rankkaa omaan makuuni. Mutta "lava show" se on kohdallaan. Propsit!

 

Harder.fi, klo 23.30, Syntse, tiedossa rankkaakin rankempaa soundia jota ei taida korvat kestää. Liian rankkaa. Yli hilseen tämä menee... Tietty liian kova kilpailija alhaalla samaan aikaan.

 

Main stage, klo 23.30. Gary B, monelle varmaan illan kohokohta. Itse kuulun ennakolta tähän joukkoon. Mutta ilta todisti että oli muitakin mahtavia settejä vielä tulossa. Niistä ei ollut mitään tietoa tässä vaiheessa. Tässä setissä pyöriteltiin vinyyliä.

 

Tuli kyllä semmoista klassikkoa tässä setissä että oksat pois. Pirun hyvää hardhouse saundia. Kaveri heitti exclusive "back in town" keikan. Niinkuin mainoksissa luki. Tämä oli todella sitä! Eikä tässä vieä kaikki...

 

Main stage, klo 00.30, Karim, voisi väittää että tämä setti räjäytti pankin omalla kohdalla. Semmoista lekaa tuli setissä että ei voisi nostalgian nälkäinen kuuntelija paljoa enää toivoa enempää. Tämä setti jumitti mut fiilistelemään setin ajaksi tätä soittoa.

 

Mikä fiilis huokui herrasta soiton aikana ja se oli positiivista energiaa se. Legend B – lost in love, tässä kohtaa karkasi mopo rotkoon. Tiedän hymyilleeni pitkään ja leveästi, toivotaan ettei kukaan saanut sitä filmille... Johan siinä menisi maine... Yksi kaveri herätteli läiskimällä itseään poskille kuultuaan tämän hymyily episodin. Hyvä musiikki saa ihmeitä aikaan. Niin jopa hymyn tämmöiseen kivikasvoon! Setin kruunasi age of love – age of love versiointi, joku tuoreempi versio mutta toimi omalla kohdalla.

 

Entinen savon vahvistus, nykyään jo helsingissä asuva tuttukin oli kerennyt sentään paikalle kiireisen vapaapäivän päätteeksi.

 

Kuopion keinovalon edustaja oli saapunut paikalle. Puhtaasti vapaa-ajalla. Sattui olemaan kylillä samaan aikaan. Hän kertoi nähneensä yhden valosysteemin jo 80-luvulta. Mutta mikäs siinä kun efekti toimii ja säväyttää... 

 

Klo 23.30 oli väkeä jo reilummin paikalla mutta ei ollut semmoista tungosta mitä tässä jokunen vuosi taaksepäin. Olihan toinen tapahtuna isolla ulkomaisella nimellä varustettuna vetänyt varmaan tältä tapahtumalta väkeä pois. Mutta oli väkeä reilusti kuitenkin paikalla.

 

Täällä tänään tuttua porukkaa turku, tampere, hämeenlinna. Pohjanmaan suunnalta parikin eri edustustoa... Lahdesta tunnelman pilaajat, hyvinkää ja riihimäki ja paikalliset.

 

Harder.fi. Klo 00.30, traba, hard technoa tarjolla. Ei sitä parasta mahdollista tarjontaa omaan makuun. Lisänä vielä paha vastus soittamassa alhaalla. Karim, jonka soitto vaan parani loppua kohti.

 

Voin vain kuvitella sitä fiilistä joka kaverilla oli kun lopulta pääsi tapahtumapaikalle muutaman esteen ja vaikeuden ratkettua parhaiten päin. Tietty se fiilis kun pääsi tanssilattialle. Oli kiva nähdä.

 

Karim setin aikana mietin että mitä tänä iltana vielä kuulee jo kokee. Toinen nostalgia setti oli juuri soitossa. Tässä kohtaa totesin jo että tämä on parasta tänä vuonna.

 

Yhdellä tanssilattialla viihtyneellä oli kaksi led taskulamppua käsissään ja niillä sai yllättävän siistin "valon leikkiä" aikaan.

 

Hoover oli illan teema, tämä teema karkasi jo bile topicissa klubbarissa kun sinne postattiin useampikin kuva "hooverista". Illan aikana bongasin kaksi kaverusta joraamassa reilun kokoisen imurinletkun kanssa. Propsit siitä.

 

Mainstage, klo 01.30, Proteus & Fierce, vanhan liiton soundia luvassa. Herrat jatkoivat hyväksi havaittua linjaa eli oldskoolilla mennään. Misjah & DJ Tim – access versiointi pienen säädön jälkeen. Setti oli hyvää vanhaa saundia.

 

Tämän setin aikana oli jotenkin poikkeuksellisen hyvä fiilis soittajilla ja tanssivalla yleisöllä.

 

Harder.fi, klo 01.30, Xelfer, Tänään ei ollut semmoinen ilta että olisi tuo freeform pudonnut. Liian rankkaa tällä istumalla. Alakerran tarjonta vei voiton tässä taistelussa.

 

Täällä oli toinenkin sankari joka oli aikuisten oikeesti vesilinjalla poiketen aika vahvasti normaalista. Oli kuullemma kokemus katsella bileitä selvinpäin, ehkä joskus uudestaan?

 

Klo 02.10 vasta bongattu paidaton poika...

 

Mainstage, klo 02.30, lopuksi päästetään vapaaksi kaksi nahkakuulaa hoover levyineen soitto puuhiin. Vinyyliä suosittiin tässäkin setissä.

 

Harder.fi, klo 02.30, ozma, ja herran gabberit. Tämän setin aikana oli suurin väkijoukko ylhäällä tanssimassa. Itse en kyennyt olemaan paikalla kuin pakollisen kuvanotto hetken. Oli se vaan niin kaukana mun sietokyvyn yläpäästä.

 

Heille ketkä eivät päässeet paikalle tai arpoivat lähtöään niin ei voi sanoa kuin että ette tiedä mitä menetitte! Parhaat säde bileet missä olen koskaan ollut. Samaten parhaat bieet tänä vuonna.

 

Kiitoksia säteen porukka, teitte tästä todella ikimuistoisen illan. Illan jossa nautin olostani joka sekunti. Uudistettu säde logo deko oli siisti. Illassa soitettiin aika paljon vinyyliä.

 

Sparffo ansaitsee myös erikoiskiitokset, kuljetusteknisestä tuesta ja yöpaikasta. Myös sitten seuraavasta päivästä.


1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page