top of page

MILLENNIUM 10th Anniversary afterparty @ Åbo Diskotek

 

Pikainen pyörähdys hotellille suoritettiin pää bileen jälkeen. Ennenkuin edes kerkesi kunnolla tajuamaan niin oli aika lähteä takaisin bilepaikalle. Lounge osastolla tuli letkeää sopivaa soundia tuolle kellonajalle. Monta biisiä jäi niin pahasti vaivaamaan mieltä että oli pakko käydä kysymässä mikä mahtoi olla.

 

Toisella stagella Quakey aloitti aamun mukavan soundisella trancella. Hyvä aloitus setti aamujatkoille. Tämän setin aikana kuulin Prodigy – Smack my bitch up biisistä uudelleen lämmitetyn version.

 

Seuraavana oli vuorossa Inch. Tempo vähän nousi. Tosi hyvää energistä trancea. Porukkaa oli tanssilattialla jo reilummalti. Tuntui maistuvan setti paikalla olijoille.

 

Loungeen saatiin uusi isäntä. Decoy's formed. Tämä kaveri oli kaivanut naftaliinista beverly hills kyttä tunnarin ihmisten ilmoille. Samoin top gun soundtrack oli löytynyt jostain arkistojen kätköistä pölyn seasta. En tiedä oliko DJ jo valvomisestaan mennyt ihan sekaisin mutta kaveri omisti mulle biisin, jolloin dj tarttui mikkiin ja ilmoitti asia. Siinä tuli juteltua porukan kanssa. Pakon edestä oli jo hetkittäin pysähdyttävä istumaan mukavan pehmeälle loungen sohvalle. Tietty välillä piti käydä toisella puolella kuulemassa aamun nopeampaa settiä. Kello läheni jo aamu kahdeksaa kun totesin että on aika hellittää ja lähteä nukkumaan. Olihan sitä jo tullut bilettä mittariin 13 tuntia yhteensä.

 

Frankie Wells oli juuri aloittanut soittamisen. Rankempaan suuntaan edettiin jälleen. Harmittaa kun ei jaksanut valvoa että olisi kuullut Progressionin setin. Mutta ehkä ensi kerralla osuu kohdalle paremmin. Hienosti oli väkeä alkuun mutta aamu valkeni niin porukka rupesi poistumaan paikalta. Ihmettelin itsekin kuinka pitkään jaksoin olla jatkoilla. Vanha näemmä jaksaa vielä.  


1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page