top of page

MILLENNIUM 10th Anniversary @ Åbo Diskotek

 

Olemme päässeet lahdesta ehkä hädin tuskin 100 km kohti turkua niin mietin mitä tästä illasta tulee... Täällä autossa on tunnelma ja jutut karannut käsistä ihan kokonaan. Vatsalihakset kipeenä. Ja en yhtään ihmettele tällä porukalla ja edellisenä yönä nukutun vähäisten unien jälkeen. Sekopäitä koko poppoo. Lahti todella pilaa tunnelman... Jatketaan. Tämä olisi tämän vuoden toisen hullun bileviikonlopun toinen etappi, saa nähdä kauan vanha jaksaa. Tästä pitkästä rupeamasta pitkä blogi. 12+7 tuntia tarjolla.

 

Ja bile paikalla vähän ennen kuutta iltasella. Hotelli säätöjen jälkeen päästiin pelipaikalle, puitteet näytti hyvältä. Tästä se sitten lähtee, party on...

 

Illan ensimmäiset soittajat. Pete input & Benedix & Boot heitti hyvää settiä. Mentiin teknosta junkan kautta hardhouseen sen mitä kerkesin kuulemaan. Piti poistua sieltä kun oli turhan kylmä t-paidassa. Erittäin hieno aloitus bileeseen. Tykkäsin setistä kovasti, aika hyvin osui omaan musiikilliseen makuun.

 

Aarresaari Mystique theatre heitti kyllä niin päräyttävän pätkän teatteria että oksat pois. Aivan mahtavaa... Lyhyestä virsi kaunis. Tarinoita satumetsästä oli nimi...

 

Cinnamon soitteli kivan letkeää housea, tässä ei oikein tiedä minnepäin pitäisi revetä. Pitää vaan yrittää olla osin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Hankalaa... Mutta yritetään... Tästä tulee vielä kiireinen ilta. Cinnamon ja viimeinen biisi! Klassikko! Strike – You sure do.

 

Caro aloitti settinsä kivalla biisillä. Robin S – Show me love. Loppusetti meni suurimmalta osalta ohi niinkuin monen muunkin kohdalla tapahtui. Kun piti liikkua kolman stagen väliä kun ei oikein tiennyt missä viettäisi aikaansa pidempään. Tähän asti ollut just niin hyvät bileet kuin osasi vain odottaa. Ja luotan siihen kuin kallioon että ilta ei ainakaan huonompaan suuntaan voi mennä.

 

Mayah & Onni. Taattua heidän näköistään trancea, ilo kuunnella.

 

Etukäteen ehkä odotetuin setti oli sergein hardhouse classics. Setti tuntui uppoavan tanssikansaan varsin hyvin, Mutta Public domain – Operation blade 2006 (Bass in the place london) räjäytti potin ihan totaalisesti. Eikä lopetus raita jäänyt edellistä huonommaksi. The Prodigy – No good (Start the dance) Odotin setiltä paljon ja se ylitti totaalisesti kaikki hurjimmatkin odotukset. Illan paras tähän asti ja vaikeaa sitä on peitota, luulen.

 

Cobaltin setin parhaita kohtia oli Grid – Swamp thing. Wanha klassikko uudelleen väännettynä. Kelpaa. Taas juoksemaan stagen välejä... Puhumattakaan setin lopussa heitetystä tutusta sloganista. Lahti pilaa tunnelman.

 

Miika Kuisma & Cosmicman paiskasi kyllä aika tiukan setin kivan kuuloista trancea sen mitä kerkesin kuulemaan. Joutui ihan hetkellisesti pysähtymään fiilistelemään herrojen soittoa. Setti parani loppua kohti. Puoliyön aikaan huomasi että porukkaa oli saapunut paikalle enemmissä määrin. Tämän setin aikana huomasin että yläkerrassa rupesi olemaan tungosta. Tanssilattia oli jo varsin hyvin täyttynyt. 

 

Juttelin ennen setin alkua toisen Bay city stompers jäsenen kanssa. Kysyin että jännittääkö, myönsi että jännittää. Toinen stompersin puolisko ei myöntänyt mahdollista jännitystään. Eka live setti kavereilla. Siitä ehkä toisella pieni jännitys, ihan tervettä sanoisin... Kavereiden live osuus kuullosti hyvältä. Piti olla toinen puolikas kaiketi DJ settiä.   Kaverit heittivät koko setin livenä ja jättvät dj osuuden kokonaan pois. Biisit toimi. Onkohan kavereilla koskaan keskustelua aiheesta PC vs. MAC? Kun molemmat koneet taisi olla vahvasti edustettuna.

 

Hardstyle mafia vieraineen heitti paremman setin mun korville mitä aikaisemmin tänä vuonna kuulin. Loppu setissä ei ollut enää sitä hehkua joka oli alussa oli.

 

Sasha F & The machine setti oli liian kovaa omille korville vieläkin. Ei pystynyt taipumaan. Nenna heitti kyllä yhden parhaista heitoista. Kyllä turkuun saa tulla käymään vaikka on lahdesta. Kuten bilekansa jo tietää että Lahti pilaa tunnelman. Tunnetusti. 

 

Proteus jatkoi musiikillisesti siitä mihin edellinen lopetti. Eli rankkaa settiä tuli. Välillä hattu päässä, välillä ei. Tanssilattia ympäristöineen oli nuijalla täyteen lyöty. Mikä ei allekirjoittanutta yllättänyt. 

 

Luka & Cosmo tarjoilivat varsin mehevän trance setin. Laadukasta omaan makuun erittäin sopivaa. Loppuvaiheessa tulikin fiilisteltyä heidän settinsä loppuun. Ja tästä sitten kohta ”jäähylle” syömään jotain ja odottamaan että pääsee takaisin sisään jatkoille. Katsotaan kauan vanha jaksaa olla jatkoilla.

 

Käsi ylös kuinka moni otti 40€ kännin? Se ei ihan toiminut. Että se siitä. Tämäkin oli taattua Millennium laatua. Tämä ilta meni liikkuessa stagelta toiselle. Ei kerennyt hirveemmin keskittyä setteihin pidemmän kaavan mukaan. Mutta täällä tarjottiin jokaiselle jotakin. Onnea vaan 10v Millennium! Ja pitkää ikää. Jos sitä vähitellen lähtisi vääntäytymään jatkoille. Niistä varmaan saadaan jotain jutun tynkää aikaan.

 

Ennen paluumatkaa kohti kotia käytiin paikallisessa kebabissa. Annos oli iso, joka olikin ainoa hieno asia siinä. Jos liikutte lahdessa tai ehkä suunnittelette ajavanne ohi niin poiketkaa ihmeessä kebabille. Suosittelen. Paluumatkalla sama meno jatkui kuin tullessa. Mahalihakset kipeänä. Ehkä unet jäi vähiin ja jutut olivat kyllä sen tasoisia. Paikka oli hyvä tämän tapaisen tapahtuman pitämiseen. Siis puhun paikkana, ilman ongelmia. Saa rakennettua varsin hyvin kolme erillistä stagea jotka eivät sanottavasti häiritse toisiaan edes alhaalla. Koko viikonloppu on menty bileestä bileeseen. Nukkumaan on kerennyt ja taas mennään. Lahteen kun pääsi siellä odotti bileet. Että tämmöinen viikonloppu. Rankka mutta silti hieno ja nautinnollinen. Ei ollut tekemisestä pulaa. Kilometrejäkin tuli jonkin verran. Mutta silti sanon että viikonlopun reissut olivat sen arvoisia. Kiitos turku. Kiitos Millennium posse. Oli hieno ilta. Paikalla 13h.

 


1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page