top of page

KONEMETSÄ 2009 – perjantai

 

Back in metsä!! Konemetsä. Sain tietää torstai-iltana että lähtö metsään on perjantaina. Ei tuo haitannut. Fiilis oli aika sama kuin edellisen kerran lähestyi aluetta ja rupesi basso kuulumaan, hyvä fiilis.

 

Carbon based on bileen konkareita. Ovat olleet alusta lähtien aina keikalla tapahtumassa. Tällä kertaa oli erikoinen teema. Huumorilla suoritettu ja siitä pisteet kotiin. Odotusten mukaan tuttuja oli paljon liikkeellä. Ensimmäinen tutun bongaus jo heti parkkipaikalla.

 

Oli luxusta kun kuuli matkalla kohti metsää että mulla on valmis telttamajoitus ettei tarvinnut omaa telttaa ruveta kasaamaan. Kiitos majoituksesta asianosaisille.

Oli hienoa.

 

Desert stage. Rico Tubbs oli ensimmäinen kenen settiä kerkesi kuulemaan Taattua laatua kaverilta. Tykkäsin.

 

Desert stage. Jatkettiin samoilla linjoilla kun oli vuoro Genkin heittäytyä lauteille. Loisto setti häneltäkin. Hyvin lämmitelty Carboneita varten. Tykkäsin tästäkin kovasti. Haastateltiin kaveria että siitä tulee matskua näkyville.

 

Desert stage. Carbon based, lahtelaisena häpeän että tämä setti meni aika pitkälle ohisektoriin, oli toimituksellisia esteitä. Mutta tuskin tämä setti jätti ketään kylmäksi. Kaverit  heittivät ilmoille sen joka on kiveen jo hakattu, lahti pilaa tunnelman... Siitä oli hyvä aloittaa.

 

Desert stage Ephexis, Aikamoista pauketta oli setti. Oli siinä rajoilla että meneekö yli oman sietokyvyn. Eli hardin ystäville.

 

Desert stage Substanced, sama hardi linja jatkui, itse nautiskelin deadmau5 soundista. Mutta silti tällekin löytyi kuulijaporukka ja kyllä siellä oli porukkaa tamppaamassa mitä hetken olin paikalla yleisön seassa ja hetken lavan takana.

 

Desert stage DJ Rx, tämä setti meni aika pitkälle ravatessa kahden stagen väliä. Sen mitä paikalla olin soundi maistui. Tämän setin aikana kävi aikamoinen erikoisuus. Main stagella ja Desert stagella soi samaan aikaan sama biisi, tosin toisella perus versio ja toisella rumpubasso versio. Erikoinen yhteensattuma.

 

Main stagella kiinnittyi huomio ääneen, soundi tuli omaan korvaan lujaa ja puhtaasti. Valoihin  oli main stagella panostettu mukavasti. Niin ja unohtamatta dekoja. Aivan törkeän siistejä ja niitä oli runsaasti pitkin metsää.

 

Main stage Deadmou5 Sen mitä kerkesi kuulemaan kun tuli ravattua kahden stagen väliä niin oli omaan makuun todellakin sopivaa matskua. Kuulin myöhemmällä keskusteluissa että olisi ollut heikoimpiakin hetkiä setissä mutta tiedä sitten kuulinko ”vain” sen hyvän osuuden vai meneekö se sitten maku asian puolelle? Itselle kaverin setti naposteli.

 

Main stage Orkidea, ehdottomasti omalle kohdalle illan kovin setti. Niin kovaa timanttia tuli. Maestro on vedossa. Viimeinen biisi osuvasti bye bye beautiful. Tapsa soitti jonkun minuuttia extraa että tuo viimeinen biisi on hitusen hämärän peitossa. Törkeän kylmäkin oli siinä vaiheessa yötä. Proteuksen settiä ei pystynyt  enään jäädä fiilistelmään. Oli pakko poistua “lämpimään” telttaan palelemaan.

 

Tässä vaiheessa kun piti käydä nukkumaan, muistin että täällä festari olosuhteissa tuo nukkuminen on aivan liian arvostettua. Ei liikoja tullut nukuttua. Mutta kunhan silmät pysyy auki ja jaksaa iltaan asti niin kaikki on hyvin. Perjantai aamuna oli hämeenlinnan edustuksella aika  luxus aamiainen ala Chef the chilihead...

 


0 views

Comments


bottom of page