top of page

Death Wish @ UG Vierumäki

 

Jälleen uusi paikkakunta ja uusi paikka bileille omalla kohdalla. Ensi reaktio kun astuin sisään että WAU!! Mikä paikka!! Paikka ylitti kaikki mahdolliset odotukset. Siis niin mahtava paikka pitää bileitä että ei paremmasta väliä. Paikka rules... Tulin paikalle oman mittapuun mukaan ”myöhään” erinäisten säätöjen jälkeen.

 

Paikalle saavuin kun ZoneX oli dekkien takana. Kaverin setti meni vähän ohisektoriin kun siinä oli kaikkea säätöä alkuun. Kaverin settejä kuulleena olisin mieluusti kuullut setin alusta asti.

 

Drumhead oli vuorossa seuraavana. Ehkä jollain tapaa erikoinen setti kaverin aikaisempiin setteihin verrattuna. Vaikka viime aikoina kaveri on tuulettanut soittogenreja aika reipaaseen tahtiin. Vaihtelu kaiketi virkistää. Technoa tuli tuutin täydeltä kunnes setin viimeiset 15min mentiin breaksin tahtiin. Minua ei tuo häirinnyt ollenkaan.

 

Yolky b2b Gohai setti oli mukavaa vaihtelua. Drum'n'bass, semmoista letkeää mallia. Mukavaa fiilistely musaa. Tosin sitten lopussa kavereilta karkasi mopo rotkoon ainakin setin tyyli vaihtui aika radikaalisti rankempaan suuntaan. Virkistävä setti.

 

Kanone ja tuttu tyyli. Hardtrancea laidasta laitaan. Vähän vanhempaa matskua. Vanhaa paskaa niinkuin soittaja itse settiään kuvaili. Tämä setti upposi. Setin alussa kuulin illan parhaimman kommentin. Vierestä tokaistiin mulle että:”Aha, tämä kuullostaa lahti soundilta.” Kiitos vaan... Samainen kaveri heitti hyvän idean seuraavaan soittokeikkaansa. Itse tykkäsin asiasta jo ajatuksen asteella. Ehkä tämä toteutuu tulevaisuudessa. Siitä tulisi hienoa.

 

TPB aloitti varsin metallisella biisillä mutta sen jälkeen tulikin jo tutumpaa soundia. Rankemman laatuista teknoa. Heidän settinsä alussa ilmaantui soittopöydälle lappu live animals. Kyllä se oli eläimellistä menoa.

 

Ride control varamiehisenä heittivät varsin rankkaa rumpubassoa. Hyvää vaihtelua. Tämän setin aikana ei kerennyt täysillä keskittymään settiin. Oli muuta hässäkkää siinä.

 

Leo Laker tarjosi illan teemaan sopivaa soundia. Teknoa. Tämän herran setin aikana tuli väsymys siihen pisteeseen että katsoin parhaaksi poistua paikalta kun vielä silmät pysyi auki sen aikaa että pääsi nukahtamatta kotiin asti turvallisesti.

 

Kiitos järjestäneelle taholle, viihdyin musiikki tarjonnan puolesta koko illan hienosti. Kiitoksia uusille ja vanhoille tuttavuuksille juttu tuokioista. Paikka oli uusi tuttavuus mutta svengasi kuin hirvi. Paikka oli kaiketi talon puolesta dekotettu valmiiksi varsin hienoksi. Harmittaa isosti kun jäi loppusetit kuulematta mutta vanha ei jaksanut pidempään. Taistelin viimeiseen asti väsymystä vastaan tuloksetta, väsymys vei voiton. Minä nautin olostani kovasti. Hieno ilta kokonaisuutena.

 

 

0 views

Comments


bottom of page