top of page
Valokuvakirja-banner-wix.jpg

Rave Forever – Bileet linssin takaa

Raver71:n valokuvateos

Bileet linssin takaa kirja mockup v2.jpg

Raver71:n valokuvateos:
Rave Forever - Bileet linssin takaa 

Rave Forever -kirja tarvitsee tukeasi – tykkää, jaa, tilaa!

Tämä valokuvakirja on lahtelaisen Juha Pietikäisen, eli Raver71:n klubikulttuuriin perustuva perintöteos. Se koostuu valokuvista, bilemuistelmista ja klubihistoriikeista, Suomen tunnetuimpien DJ:den ja kulttuurivaikuttajien kirjoittamana sekä heidän haastattelujensa pohjalta. 

 

Kaiken alku ja juuri (hyvässä ja pahassa) on Lahti. 

 

Tämä yli 140 sivun värivalokuvateos tarjoaa nostalgisen aikamatkan Lahden klubikulttuurin alkujuurille. Moni Lahdesta ponnistanut DJ ja elektronisen musiikin tekijä kertoo omakohtaisia tarinoita ja käännekohtia uraltaan, sekä tarjoaa uniikin katsauksen 90-luvun bilekulttuurin kehitykseen Lahdessa – muita kaupunkeja unohtamatta.

 

Raver71 on yli 650. bileen mies. Hän on reissannut ympäri Suomea yli 25 vuoden ajan ja pitänyt tarkkaa luetteloa bileistä ja esiintyjistä. Tämä kirja toimii eräänlaisena ankkurina monelle DJ:lle, tapahtumajärjestäjälle ja kanssabilettäjälle, jotka ovat reivanneet Raverin kanssa vuosikymmenten ajan.

Soundtrack

Kirjassa esiintyy läjä Suomen tunnetuimpia ja Raverin suosituimpia DJ:tä 90-luvulta asti. Kuuntele itse miksi juuri he päätyivät kirjan sivuille! Lisää musaa tulossa...

VIP-huone

Kirjaan tulee lukuisia värikuvia klubeilta, DJ:stä ja Raverin ystävistä. Nämä kuvat eivät mahtuneet mukaan, mutta niitä on mahdotonta jättää poiskaan.

Anchor 3

Rave Forever – Since 1994

  • facebook
  • instagram
bottom of page